Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών

Δεν τέθηκε ποτέ θέμα σχετικά με την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, όπως ανεύθυνα και για τους δικούς τους λόγους αναπαρήγαγαν διάφορα ξένα μέσα ενημέρωσης

Ωρα ανακοίνωσης 11.56: Ο Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, συμμετείχε σήμερα το απόγευμα σε σύσκεψη, την οποία συγκάλεσε ο Πρόεδρος του Eurogroup και Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ζαν Κλoντ Γιούνκερ.
Η έκτακτη αυτή σύσκεψη έγινε στο πλαίσιο της συνάντησης των Υπουργών Οικονομικών της..
Ευρωζώνης που συμμετέχουν στο G20 και ο Υπουργός Οικονομικών κλήθηκε να συμμετάσχει για ανταλλαγή απόψεων σχετικά και με τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα.
Είναι απολύτως προφανές ότι, στη συζήτηση αυτή ούτε συζητήθηκε ούτε ποτέ τέθηκε θέμα σχετικά με την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, όπως ανεύθυνα και για τους δικούς τους λόγους αναπαρήγαγαν διάφορα ξένα μέσα ενημέρωσης.
Η Ελληνική Κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην υλοποίηση του προγράμματος οικονομικής πολιτικής στο πλαίσιο της συμφωνίας με την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ, για να βάλει τάξη στα δημόσια οικονομικά της χώρας και να μπει η Ελλάδα σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 19 ΜΗΝΕΣ????

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ....... ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΕΥΤΙΑ , Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ.