Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Διέκοψαν εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη και γιούχαραν τον Ε.Βενιζέλο

Χθες βράδυ σε εκδήλωση στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου

Ομάδα ατόμων πριν από μερικά λεπτά επιτέθηκε φραστικά στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος παρακολουθούσε εκδήλωση στη..
Διεθνή Έκθεση Βιβλίου...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίπου 20 μέλη από το Σωματείο Βιβλίου - Χάρτου εισέβαλαν στην εκδήλωση που γινόταν στο περίπτερο 13 της ΔΕΘ, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου, και φώναξαν συνθήματα εναντίον του υπουργού, με αφορμή τον πόλεμο στη Λιβυή και τη συμμετοχή της Ελλάδας, μέσω του ΝΑΤΟ. "Χρήματα για τανκς, λουκέτα στα σχολεία, να ποια είναι η δημοκρατία", ήταν ένα από τα συνθήματα που φώναξαν οι διαδηλωτές.

Όταν εκδηλώθηκε το περιστατικό άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και αστυνομικοί σχημάτισαν γύρω του προστατευτικό κλοιό, προσπαθώντας να αποτρέψουν τους διαδηλωτές να τον πλησιάσουν.

Παρόντες στην επεισοδιακή εκδήλωση ήταν αρκετοί επίσημοι, μεταξύ οποίων και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
από taxalia.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

καποια στιγμη θα πρεπει να ελεγθει η επιστημονικη αρτιοτης καποιου συνταγματολογου,του οποιου η κυβερνηση περνα αντισυνταγματκα νομοσχεδαι
Επισης το θεμα της παθολογικης παχυσαρκιας,θα πρεπει να ελεγθει κατα ποσο επηρεαζει ,επιστημονικα,την ικανοτητα ληψης αποφασεων.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ