Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ομιλία Αντώνη Σαμαρά προς τους απόστρατους

Πέμπτη 5 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι στα νέα γραφεία του κόμματος της ΝΔ στην Αθήνα θα μιλήσει ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς προς τους αποστράτους

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δράμας, κ. Μαργαρίτης Τζίμας, σχετικά με την συγκέντρωση αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που θα γίνει την Πέμπτη 5 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι στα νέα γραφεία του κόμματος στην Αθήνα όπου θα μιλήσει ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε μια περίοδο που οι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αντιμετωπίζουν τη ρεβανσιστική και άδικη επίθεση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, η συνάντηση αυτή προσδίδει νέα διάσταση, στο ρόλο που καλείται να διαδραματίσει το υπερήφανο αυτό τμήμα του Ελληνικού λαού, που υπηρέτησε με αυταπάρνηση την Πατρίδα.

Η Ν.Δ. μέσα από τις διαδικασίες του κοινοβουλευτικού ελέγχου αναδεικνύει καθημερινά την επιδρομή της κυβέρνησης στα κεκτημένα δικαιώματα των αποστράτων.

Δικαιώματα που απέκτησαν χωρίς να επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό, αλλά με δικές τους στερήσεις.

Τώρα βλέπουν και αισθάνονται μια Πολιτεία να τους αντιμετωπίζει σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Καλούμε όλους τους απόστρατους να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή.

Πέρα από κόμματα και ιδεολογίες, γιατί στις Ένοπλες δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας μια είναι η κυρίαρχη ιδεολογία. Η Πατρίδα μας.

Και αυτή την πατρίδα μας την υπηρέτησαν με ζήλο και αποτελεσματικότητα.

Τώρα τους αξίζει μια καλλίτερη αντιμετώπιση από την Πολιτεία.

Η Ν.Δ. είναι δίπλα τους»

9 σχόλια:

Hercules είπε...

Το καλύτερο το είπε στο Καλημέρα Ελλάδα ένας κύριος..
Είπε "..επειδή εγώ δούλεψα πολύ (στη θέση του πολύ, βάλτε χρόνο, ευθύνη, σπουδές, αγώνα, ιδρώτα, βουνά, καύσωνα, παγωνιά, σκηνές, νεανικά χρόνια εσώκλειστος, κλπ, κλπ) για να βγάλω μια αξιοπρεπή σύνταξη, αυτό σημαίνει τώρα ότι πρέπει να μου τα πάρουν;"
Πιστεύω ότι τα λόγια αυτού του κυρίου, τα λένε ΟΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

"ΤΩΡΑ (!) τους αξίζει καλύτερη αντιμετώπιση απο την πολιτεία...", πριν δεν τους άξιζε γι΄ αυτό και δεν την είχαν από την ΝΔ όταν ήταν Κυβέρνηση.
Δεν σταματάτε επιτέλους την καοροιδία!
Νομίζω ΚΑΝΕΙΣ δεν πρέπει να πάει!

Ανώνυμος είπε...

-Ορίστε;;;θά μιλήσει;;; καί τί θά πεί;;; κύριε Σαμαρά είστε καί εσείς συνυπεύθυνος μέ όλο σας τόν συρφετό,τής Νέας Δεινώνκρατίας γιά τήν κατάντια μας. Μήν προσπαθείτε νά εκτονώσετε τήν οργή μας παίζοντας επικοινωνιακά παιχνίδια καί κολπάκια.Σάς πήρε είδηση ολους σας ο Λαός μας καί πολύ σύντομα θά ψάχνεστε..Δέν θά καταφέρετε να εκτελέσετε τίς εντολές τών εντολοδόχων σας. Δέν προέρχεστε από παρθενογέννηση, έτσι δέν είναι;.- Ο περιορών

Ανώνυμος είπε...

oust apo dw re remalia poy mas thimithikate twra!!!

koykli είπε...

Οι σπουδές και η προσωπικότητα Σαμαρά του έδιναν την ευκαιρία να είναι τώρα κάτι σαν Βαρβιτσιώτης σαν Κεφαλογιάννης έστω κάτι σαν Βενιζέλος τέλος πάντων είχε την δυνατότητα να είναι το καλό παιδί του συστήματος και αυτός προτίμησε την απέξω.
Αυτό του το αναγνώρισε ο κόσμος της ΝΔ και τον τίμησε με την εκλογή του.
Πιστεύω ότι αργά αλλά σταθερά θα κάνει σωστές κινήσεις για να τον τιμήσει ο Έλληνας ψηφοφόρος. Νομίζω ότι το παρελθόν του είναι αυτό που θα μπορούσε με κατάλληλους χειρισμούς να εμπνεύσει ελπίδα στους Έλληνες. Είθε ...

Ανώνυμος είπε...

Τα περισσότερα σχόλια είναι κατευθυνόμενα πολιτικά, προκειμένου να μην δει ο λαός την εμπιστοσύνη που δείχνει στον Σαμαρά η πλειοψηφία των αποστράτων.

Ανώνυμος είπε...

«Σε μια περίοδο που οι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αντιμετωπίζουν τη ρεβανσιστική και άδικη επίθεση....>>

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΟΙ ΒΑΨΟΜΑΛΙΑΔΕΣ, ΟΙ ΤΣΕΛΙΓΚΕΣ , ΟΙ ΗΛΙΕΣ ΤΟΥ 16ΟΥ ,ΟΙ ΔΗΜΗΤΡΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ , ΟΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ,ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΟΙ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ,Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ,ΟΙ ΘΑΝΑΣΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΑ (ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ) ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΕΜΠΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ.

<>

ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΡΙΓΟΣ.

<>

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ.

<<Τώρα τους αξίζει μια καλλίτερη αντιμετώπιση από την Πολιτεία.

Η Ν.Δ. είναι δίπλα τους».

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 04-09.

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ αργά για να τους πιστέψουμε.Είναι όλοι αυτοί που δημιούργησαν την Κρίση και επειδή την δημιούργησαν δεν πρόκειται να μας βγάλουν απ' αυτή. Πολιτική και στρατιωτική ηγεσία πάνω απο 30 χρόνια τα έχουν κάνει πλακάκια και κατάφεραν αυτή την πανέμορφη χώρα την Πατρίδα μας να την διαλύσουν κοινωνικά και να την καταστρέψουν οικονομικά.Μας κοροιδεύουν διότι δεν τηρούν τη βασική αρχή κάθε δημόσιου Αρχοντα 'ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟς'(το παραδειγμά τους είναι διαφθορά και ασυλία). Εχουν εγκληματίσει κατά της νέας γενιάς των παιδιών μας αφού καταχράστηκαν τα χρήματά μας του Β.Ε.Α. και τους προσφέρουν ανεργία.Φωτογραφίζονται στις εκδηλώσεις )ΠΑΣΧΑ, ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ,ΚΛΠ)τρισευτυχεσμένοι και χαρούμενοι που μας καταστρέψανε ενώ αυτοί και το περιβάλλον τους απολαμβάνουν την μάταιη και πρόσκαιρη έξουσία τους.
Μην ελπίζετε σ'αυτούς γιατί ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ.(σύμφωνα με τα έργα τους).
Υ.Γ. Οσοι απόστρατοι διετέλεσαν μέλη του ΑΣΣ πριν πάνε στην ομιλία ας κάνουν την αυτοκριτική τους για την ευθύνη που φέρουν για τη κατάσταση που βιώνουν τα στελέχη των Ε.Δ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ/ΣΧΟΛΙΟ ΥΠΕΣΤΗ (ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ) HAIR CUT (ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΛΕΞΗ) ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ.
"Σε μια περίοδο που οι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αντιμετωπίζουν τη ρεβανσιστική και άδικη επίθεση...."
"Πέρα από κόμματα και ιδεολογίες, γιατί στις Ένοπλες δυνάμεις..."

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΟΙ ΒΑΨΟΜΑΛΙΑΔΕΣ, ΟΙ ΤΣΕΛΙΓΚΕΣ , ΟΙ ΗΛΙΕΣ ΤΟΥ 16ΟΥ ,ΟΙ ΔΗΜΗΤΡAKHΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ , ΟΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ BOREIO ΝΗΣΙ ,ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΟΙ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ,Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ,ΟΙ ΘΑΝΑΣΑΚΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ (ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ) ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΕΜΠΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ. .ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΖΗΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ. ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΡΙΓΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ Ε.Δ.

“Τώρα τους αξίζει μια καλλίτερη αντιμετώπιση από την Πολιτεία.
Η Ν.Δ. είναι δίπλα τους”.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 04-09. ΑΥΤΟ ΕΠΙΖΗΤΟΥΜΕ.