Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Συμμετοχή Αρχηγού ΓΕΝ στην σύνοδο Αρχηγών Ευρωπαϊκών Ναυτικών CHEN 11

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος Ελευσινιώτης ΠΝ θα συμμετάσχει στη σύνοδο Αρχηγών Ευρωπαϊκών Ναυτικών, με την επωνυμία “CHIEFS OF EUROPEAN NAVIES – CHEN 11”, που θα διεξαχθεί στο Παρίσι από 5 έως 7 Μαΐου 2011.


2. Η σύνοδος CHEN διοργανώνεται σε ετήσια βάση και λαμβάνουν μέρος οι Αρχηγοί των Ναυτικών των κρατών που είναι μέλη του ΝΑΤΟ ή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στη σύνοδο προσκαλούνται ο Διοικητής των Ναυτικών δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως παρατηρητές. Στην σύνοδο αυτή συμμετέχει από Ελληνικής πλευράς ο Αρχηγός ΓΕΝ ανελλιπώς από το 1992, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος ασφάλειας, την προβολή των εθνικών μας θέσεων σε υψηλό επίπεδο καθώς και τη σύσφιξη των σχέσεων με τους Αρχηγούς των άλλων Ναυτικών.

3. Στη φετινή σύνοδο θα συζητηθούν θέματα που άπτονται της συνεργασίας της CHENS με τα Ναυτικά των χωρών της Αφρικής


Αντιπλοίαρχος Αδαμάντιος Χριστοδούλου ΠΝ
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μηπως ο αγαπητος και εγκλωβισμενος αδελφος και συναδελφος,διαμαντης,θα μπορουσε να μας πει και τα εξοδα-οδοιπορικα της καθολα αχρηστου βολτας???
Διαμαντη μου,υπαρχει και φιλοτιμο.
Μας το διδαξε καποιος πριν μερικους μηνες .