Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Tο ΠΑΣΟΚ του Πολεμικού Ναυτικού πάει... εξωτερικό!

Τι λέγαμε; Όπου φύγει φύγει;;;

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

POU TO PAS OTI KAPOIOI APO AUTOUS PANE GIA DEYTERH FORA

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΔΑΜΙΝΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΞΩ???
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ????
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΑΥΑΡΧΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ.
ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΤΑΙ ,ΚΑΤΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ......ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΙΚΡΑΝΑΤΕ ΠΑΛΙ.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΓΕΥΘΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΙΑΣ,ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ....ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ,ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΖΥΓΙΣΤΕΙ...ΟΧΙ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΚΑΙ....ΚΥΡΟΥΣ!

shkvmaths είπε...

ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ,ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ...ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΣΠΙΣΤΕΣ ΥΕΘΑ, ΑΝΥΕΘΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ?ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ Ο "ΛΕΥΤΕΡΗΣ" Ο "ΓΙΑΝΝΗΣ",Ο "ΓΙΩΡΓΟΣ",ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΛΑ,KI ΟΜΩΣ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΕΦΑΠΑΞ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ , Η ΜΗΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΥΧΤΑ (ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ,ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ)ΤΟΥΣ "ΒΟΗΘΟΥΣ" Κ ΤΙΣ "ΒΟΗΘΟΥΣ" ΣΤΗΝ "Κ",ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΧΟΥ ΚΑΙ ΠΧΟΥ ΠΟΣΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΝΤΑΙ,ΑΣΕ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΞΕΝΙΩΝ (ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ "ΔΗΘΕΝ" ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ office TI ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ "Χ" ΧΡΟΝΙΑ)ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΤΑ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ...

Ανώνυμος είπε...

Tα καλύτερα έρχονται...Ξέρετε ποιό πολιτικό προσωπικό ετοιμάζουν για το εξωτερικό?

Ανώνυμος είπε...

Βλέποντας τις διαταγές τοποθέτησης στο εξωτερικό που κυκλοφορήσαν- πάνω από 25 τον αριθμό- σοκαρίστηκα. Δημοσίευσε ο Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ κακόβουλα 5 ονόματα και άφησε άλλα 25, γιους πρώην Αρχηγών που πάνε για 2η φορά στο εξωτερικό (αφού είχαν κάνει το κυβερνητικό τους εκτός σειράς, ας όψετε η οικογένεια), Αξιωματικό στο ΥΠΕΘΑ από το 2007 έως και σήμερα, Αξιωματικούς που ήταν στις μεταθέσεις του Β΄Κλάδου την περίοδο της Επάρατης... Αξιωματικό που γύρισε από την Ρώμη πριν 3,5 χρόνια με Βίλα και πισίνα στα Βρηλλίσια που για "οικονομικούς λόγους" ξαναπάει ΑΚΑΜ σε Αφρικανική Χώρα, ΔΕΝ έγινε καμία αναφορά. Αλλά τι να αναφέρουμε τα δικά μας παιδιά...
Ρε σαν δεν ντρέπεστε λιγάκι..
Αν μαζευτούνε και οι 5 και κάνουν μία αγωγή και του πάρουν και τα χεσμένα εσώβρακα του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ, θα φταίνε μετά οι "φονιάδες".
Στο ΠΝ οι θέσεις του Εξωτερικού είναι πάρα πολλές (κακώς για τις σημερινές εποχές) και οι Μάχιμοι πάνε και δυο και τρεις φορές έκαστος. Ξέρει δε ξέρει Αγγλικά, είναι κλέφτης δεν είναι (έχουμε και τέτοια) αρκεί να του "βγαίνει".
Τι ανακάλυψε Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ το 2011 με το κατάπτυστο και συκοφαντικό του δημοσίευμα.. τον ΤΡΟΧΟ??
Άντε να χαθήτε ακόμη μία φορά ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ & ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ αισχύστου είδους.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΩΡΑ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΝΤΕ ΣΤΟ Δ....... ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΜΕ 10 ΜΑΣΕΛΛΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ. ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΕΝΤΕ (5) ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ Π.Ν. ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ??.ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, Ο ΡΟΥΦ ΟΜΩΣ??.ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΩ ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ,ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΙΡΑ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΝΩΣΕΩΝ,ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ.
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.