Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Ο «ΜΗ» κομματισμός των ΕΔ και η Τουρκολαγνία των Α/ΓΕΕΘΑ!


Mετά την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό o απερχόμενος στρατηγός Γ.Ε.ΕΘ.Α., Δημήτρης Γράψας δήλωσε στους δημοσιογράφους : «Ήταν μια εθιμοτυπική επίσκεψη. Ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Πρόεδρο για την τιμή που μου έκανε να με εμπιστευθεί δυο φορές στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, τόσο του Στρατού Ξηράς, όσο και στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας. Και ο κ. Πρόεδρος ήθελε με την πρόσκληση αυτή να τιμήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις».
Ο Πρόεδρος;;;;; Φίλτατε κε Γράψα, μήπως κάνετε κάποιο λάθος; Ο Πρωθυπουργός σας τοποθέτησε, εσείς όμως τον θεωρείτε Πρόεδρο! Ή μήπως είναι όντως πρόεδρός σας και για΄αυτό σας έκανε Α/ΓΕΣ και Α/ΓΕΕΘΑ!! Μάλλον αυτό είναι « θεόσταλτε » κε Γράψα. Αλήθεια τα περί ανακτήσεως της «Πόλης», τα οποία ποτέ δεν διαψεύσατε που πήγαν; Τα θυσιάζουμε για την βουλευτική έδρα…εθνοσωτήρα; Πέρυσι τον Μάιο κατέθετες στεφάνι στο μαυσωλείο του μεγαλύτερου σφαγέα των Ελλήνων, Μουσταφά Κεμάλ! Έπραξες το καθήκον σου, ως πιστός υπηρέτης της Νέας Τάξης, και τώρα θα λάβεις το «αντίδωρο». «’Έδρα» έδωσες έδρα θα λάβεις…
Σπύρος Σταματόπουλος
Συνταγματάρχης (ΠΖ) ε.α.
www.sstamatopoulos.gr

1 σχόλιο:

Μια κοινωνία για όλους είπε...

Κατάθεση στεφάνου και μάλιστα υπό τους ήχους τσιφτετελιού!
Όμως, μη λησμονούμε πως και αυτός, όπως και ο προκάτοχός του Α/ΓΕΣ Ντούβας, στήριξαν την άνοδό τους σε ανθρώπινες ψυχές! Όρα φυλάκιο Μανίτσα! Αλλά εγκαλιρως είχε τραβήξει την ουρά του ο λαμπρός αυτός ηγήτορας!