Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Τώρα γνωρίζεται κε Χρυσοχοϊδη!


Όπως μας πληροφορεί η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα  ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε παρέμβαση στον κ.Χρυσοχοϊδη για την εγκληματική ενέργεια κατά του συντάκτη της Ελεύθερης Ωρας Δημήτρη Παπαγεωργίου που κρατείται χτυπημένος στη ΓΑΔΑ.
Ο κ. Καρατζαφέρης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και του επισήμανε ότι θεωρεί casus beli την κράτηση του δημοσιογράφου της Ε.Ω. από την Αστυνομία. Ο κ. Χρυσοχοϊδης απάντησε επί λέξει: «Γιώργο, δεν γνωρίζω τίποτα»!
Ευχάριστο και θετικό για τον φίλο και αγωνιστή Δημήτρη, υπάρχουν όμως και άλλοι 43 αναίτια συλληφθέντες, ελπίζουμε να ισχύει και γι'αυτούς! 

To casus beli όμως δεν το καταλαβαίνω, του πείραξαν δικό του ή θεωρεί όλους τους πατριώτες κτήμα του; 

Και κάτι ακόμη που αφορά όλους όσους στηρίζουν την κίνηση για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος, bloger και απλούς πολίτες, είπατε κύριε Καρατζαφέρη: "Είμαι έτοιμος να σταματήσω το δημοψήφισμα εάν ο κ. Παπανδρέου δεχθεί να γίνει δημοψήφισμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ."
Το αίτημα για δημοψήφισμα δεν είναι δική σας έμπνευση, ούτε όσοι ασχολούμεθα με τις ταπεινές του δυνάμεις έκαστος εξ'ημών το κάνουμε για εσάς αλλά για την Ελλάδα που έχουμε και διατηρούμε στις καρδιές μας και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μας χρησιμοποιείται! Αντιληπτόν; 
Επειδή ο εχθρός είναι "προ των πυλών", αυτή τη στιγμή οι όποιες αντιμαχίες είναι πολυτέλεια. Η Ελλάδα μας χρειάζεται όλους και καλούμαστε όλοι για άλλη μία φορά να υπερασπιστούμε νέες Θερμοπύλες, μην διασπάτε τον κοινό αγώνα! τα κόμματα έρχονται και παρέρχονται, το ΕΘΝΟΣ έχει σημασία ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ!
ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ

1 σχόλιο:

area51gr είπε...

Διαφωνώ και εγώ με την φράση του κ. Καρατζαφέρη:
«Είμαι έτοιμος να σταματήσω το δημοψήφισμα εάν ο κ. Παπανδρέου δεχθεί να γίνει δημοψήφισμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.»..

Εκτιμώ όμως ότι την είπε ειρωνικά και δεν το εννοούσε πρακτικώς... Γιατί ήδη γνωρίζουμε ότι το 1/3 του ΠΑΣΟΚ ζητάει δημοψήφισμα / είναι κατά του νομοσχεδίου.. Άρα αυτή η θέση του κ Καρατζαφέρη, αν δεν είναι ειρωνική είναι τουλάχιστον χαζή!...