Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Στρατηγός Χασάν στον Ελληνικό Στρατό;

Η πολιορκία συνεχίζεται, 
η άλωση έπεται
Δούρειοι Ίπποι στις Ένοπλες Δυνάμεις;

Μόλις πριν λίγο καιρό στις ΗΠΑ ο φανατικός Μουσουλμάνος και ψυχίατρος του στρατού των ΗΠΑ Nidal Malik Hasan δολοφόνησε 12 συναδέλφους του και τραυμάτισε άλλους 31.

Πριν καν στεγνώσει το μελάνι της είδησης η ελληνική κυβέρνηση επιπόλαια αποφάσισε να αλλάξει τα κριτήρια εισόδου στις στρατιωτικές σχολές με αποτέλεσμα να επιτρέπεται απο εδώ και πέρα η είσοδος αλλοδαπών.

Έτσι λοιπόν σε λίγα χρόνια θα έχουμε την αποφοίτηση αλλοδαπών αξιωματικών και την τοποθέτηση τους στις Ένοπλες Δυνάμεις. Φυσικά θα πρέπει και κάποιοι να αναλογιστούν τι σημαίνει να είναι κάποιος αξιωματικός του ελληνικού στρατού τη στιγμή που στο πίσω μέρος του μυαλού του ίσως και να έχει τη "Τζαμουριά" ή την παγκόσμια κυριαρχία του Ισλάμ.

Τι θα συμβεί σε περίπτωση που η χώρα μας έρθει σε κρίση για παράδειγμα με την Αλβανία; Οι Αλβανοί Ανθυπολοχαγοί για παράδειγμα ποιάς χώρας το μέρος θα πάρουν; Τι θα συμβεί αν έρθουμε σε σύγκρουση με την Τουρκία; Θα υπερασπιστούν το Σύνταγμα ή τους "ομόθρησκους" τους. Και εδώ φυσικά δεν μιλάμε για Έλληνες Πομάκους με ισχυρή ελληνική εθνική συνείδηση αλλά ενδεχομένως για Πακιστανούς...

Απλά να θυμίσουμε σε κάποιους ανιστόρητους πως έτσι κέρδισε ο ελληνικός στρατός τα οχυρά του Μπιζανίου. Απο πληροφορίες που μας έδωσε κρυπτοχριαστιανός του τουρκικού στρατού...


1 σχόλιο:

Geopolitics & Daily News είπε...

Καλησπέρα σας.

Και πάνω που έλεγα πως κοντεύαμε να πιάσουμε πάτο, ξαφνικά ανακαλύπτω πως υπάρχουν ήδη κάποιοι στο πάτο και σκάβουν ώστε να μην τον πιάσω τον ρημαδιασμένο ποτέ.

Εγώ ήμουν αυτός που έλεγα ότι φταίω και εγώ για όσα κακά μας συμβαίνουν. Εγώ έλεγα πως φταίμε όλοι μας.

Εεεε όχι δεν φταίω και σε αυτό το τελευταίο.

Φιλικά / Λουκάς