Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Οι απόστρατοι αντιδρούν με δημιουργία συνδικαλιστικού φορέα

Δεν μας εκπροσωπεί πλέον η ΕΑΑΣ!
Έκθετος ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Αντγος Κοράκης Γ. Δεν νομιμοποιείται πλέον να παραμένει πρόεδρος της ΕΑΑΣ.

Αγαπητοί φίλοι,
Ύστερα από την ενημέρωση της ΕΑΑΣ στο πολεμικό μουσείο στις 19/5 και τα όσα ακούστηκαν, φάνηκε ξεκάθαρα η ανάγκη δημιουργίας συνδικαλιστικού οργάνου αποστράτων στελεχών στρατού.Την ανάγκη αυτή επεσήμαναν αμέσως μετά το τέλος της ενημέρωσης πολλοί από τους παρευρεθέντες συναδέλφους καθώς επίσης με e-mails που ακολούθησαν πρόεδροι συνδέσμων τάξεων,όπλων και σωμάτων.
Κατόπιν αυτών ο Σύνδεσμος της Τάξης 73 αναλαμβάνει την πρωτοβουλία προώθησης της από καιρού συζητηθείσας στο ΔΣ ιδέας για την ίδρυση συνδικαλιστικού φορέα αποστράτων στελεχών με την προσωρινή και ενδεχομένως οριστική ονομασία : Συνδικαλιστική Ένωση Αποστράτων Στελεχών Στρατού (ΣΕΑΣΣ) και καλεί τους προέδρους των Συνδέσμων τάξεων,όπλων και σωμάτων καθώς και τα αντίστοιχα μέλη όπως προσέλθουν εντός της εβδομάδας σε χώρο και ημερομηνία που θα καθοριστούν σε μία προκαταρκτική συνάντηση για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τη δημιουργία του νέου φορέα.
Συνημμένα επισυνάπτεται σχόλιο του αντιπροέδρου του Συνδέσμου της Τάξεως 73 για την σημερινή κατάσταση που βιώνουν οι Αξκοί,τις εντυπώσεις απο την διεξαχθείσα ενημέρωση της ΕΑΣΣ και την ανάγκη δημιουργίας συνδικαλιστικού φορέα αποστράτων.
Ο Γραμματέας του Συνδέσμου 73 Αντγος(ε.α) Γιώργος Παπαδόπουλος παρακαλείται όπως έπικοινωνήσει με τους προέδρους των λοιπών συνδέσμων και προσδιορίσει τον χώρο και την ημέρα συγκέντρωσης.
Προσβλέποντας στην επιτυχία της αναληφθείσας πρωτοβουλίας,

Με συναδελφικούς Χαιρετισμούς

Στ. Κ.
Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Τάξεως 73

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχει την ψευδαίσθηση κάποιος συνάδελφος ε.α οτι τον εκπροσωπεί η ΕΑΑΣ; Θυμίσου τι έκαναν για σένα όταν ήταν μέλη του ΑΣΣ