Τρίτη, 5 Απριλίου 2011

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ !!!

Τα στελέχη έχουν ηγεσίες, πολιτική και στρατιωτική, οι οποίες θα έπρεπε να έχουν αντιδράσει. Γιατί σιωπούν, φοβούνται ή τους είπαν να σιωπήσουν;

Στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 2 Απριλίου ε.ε., ο δημοσιογράφος Κων/νος Ζούλας, πολυθεσίτης και πλουσιοπάροχα αμειβόμενος, με μηνιαίες αμοιβές που πολλοί έλληνες και ελληνίδες δεν τις συγκεντρώνουν ούτε ετησίως, βρήκε εύκολο στόχο να κτυπήσει. Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που και συνταγματικά ακόμη είναι φιμωμένα και δεν έχουν και τα ανάλογα οικονομικά μεγέθη να τον περιλάβουν στις αγωγές για να του μάθουν τι θα πει «κρουασάν υπό μάλης».
Το παιδί του μπαμπά που μάλλον δεν ξέρει τι θα πει στρατός, διότι ελέω μπαμπά κάπου θα βολεύτηκε, όπως και τόσα άλλα, βολεύτηκε επίσης και στα κρατικοδίαιτα ταμεία με υψηλότατες μηνιαίες αποδοχές, κάθισε και έγραψε ένα άρθρο στο οποίο χαρακτηρίζει τον Στρατό ως τη χειρότερη εκδοχή του Δημοσίου τα δε στελέχη, όπως λέει, μη έχοντας τίποτα παραγωγικό να κάνουν (σας θυμίζει κάτι;) χαζεύουν ολημερίς στην τηλεόραση, κουτσομπολεύουν και ποδοσφαιροφιλοσοφούν και σκαρφίζονται τρόπους για να αυξήσουν τις αποδοχές τους. Και για να σπάσουν τη μονοτονία τους, δίνουν και εντολές στους φαντάρους που «υπάρχουν» απλώς για τα θελήματά τους. Καταλήγοντας αναφέρει ότι σήμερα που όλοι καλούμαστε να προσαρμοστούμε σε μια νέα εποχή(!!!), η παρωδία που λέγεται ελληνικό στράτευμα πρέπει άμεσα να αλλάξει και όλοι αυτοί οι αργόμισθοι που υπηρετούν να αναλάβουν τον καθαρισμό και τη προστασία των δασών ή τη βελτίωση της εικόνας των πόλεων.

Γράφει και άλλα και κάνει και προτάσεις ο κύριος «κονόμας».

Η υπομονή όμως και η ανεκτικότητα έχουν όρια και κάτι τύποι στυλ υιού Ζούλα, θα έπρεπε να ντρέπονται διότι συνέβαλαν στη κατάντια αυτής της χώρας, και αντί να μας κάνουν συστάσεις και προτάσεις παραγωγικότητας θα ήταν καλύτερα να απολογούνται ως συνεργοί στο φαγοπότι της ΝΕΤ.

Η κατάσταση των αμοιβών των δημοσιογράφων και λοιπών στελεχών της ΕΡΤ, που δημοσιεύθηκε πέρυσι σε όλα σχεδόν τα blogs, χαρακτηρίσθηκε ως ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ και περιελάμβανε τα ονόματα του πατρός και υιού ΖΟΥΛΑ, με τις πολύ υψηλές αποδοχές τους και αρκετά καυστικά σχόλια, όπως : «Ο διπλοθεσίτης Κωνσταντίνος Ζούλας: Τα 58000 περίπου ευρώ που παίρνει από την ΕΡΤ το εξάμηνο, δεν του φτάνουν, οπότε μπορεί να απασχολείται και στο δημοτικό ραδιόφωνο. Οι δημότες της Αθήνας τον πληρώνουν διπλά, και στα τέλη και στην ΔΕΗ! Εύγε! Α, είναι και ο μπαμπάς στην... ΕΡΤ, ο Στάμος Ζούλας (συνταξιούχος από δεκαετίας) να μην το ξεχνάμε αυτό, με παχυλό επίσης μισθό αρκετών χιλιάδων ευρώ!»

Αυτά να σχολιάσετε κύριε Κωστάκη μας, που κάνατε και τα οικονομούσατε εσείς, ο μπαμπάς σας και δεν ξέρω και πόσοι άλλοι ακόμη και αφήστε τα στελέχη των ΕΔ να ξεζουμίζονται στο ζουμί τους, και να προσπαθούν να επιβιώσουν με τα λίγα που τους δίνει η πολιτεία. Μάλλον θα έπρεπε να ντρέπεστε λιγάκι….

Αλήθεια εκείνος ο τομέας Άμυνας της ΝΔ, που από ότι μαθαίνω βομβαρδίζει με emails τους απόστρατους, και τα γυρίζουν πίσω ως απαράδεκτα για το φακέλωμα, δεν διάβασε το σχόλιο και να το καταδικάσει;

Εσύ λαλίστατε κύριε Ντινόπουλε, γιε στρατιωτικού δεν το διάβασες, διότι δεν είναι απίθανο αυτόν τον τύπο να το δούμε και υποψήφιο Βουλευτή!

Για τους άλλους τους ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ, δεν ερωτώ γιατί γίνανε κολλητοί του Πάγκαλου…. και κάνουν αντιπολίτευση κατά περίπτωση !!!
Ο ΠΟΝΗΡΟΣ
fileleftheros1966.blogspot.com

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο όρος «Νενέκος», είναι συνώνυμος της εθνικής προδοσίας και μάλιστα του χειρίστου είδους, καθώς ο προδότης δεν περιορίζεται απλά στην επαίσχυντη πράξη της προδοσίας, αλλά παίρνει εμφανώς το μέρος του εχθρού, τασσόμενος εμπράκτως εναντίων των συμπατριωτών του.
Η απαξιωτική και μειωτική αυτή έκφραση, οφείλεται στον Νενέκο, έναν οπλαρχηγό της Επανάστασης του 1821. Ο Δημήτριος Νενέκος καταγόταν από το χωριό Ζουμπάτα των Πατρών κι έγινε οπλαρχηγός του προκρίτου της Πάτρας Βενιζέλου Ρούφου (ο Ρούφος αργότερα, διετέλεσε πρωθυπουργός), αφού προηγουμένως δολοφόνησε τους πολεμιστές Σπανοκυριάκο και Σαγιά που διεκδικούσαν το ίδιο αξίωμα.
Αρχικά διακρίθηκε στις πολιορκίες της Πάτρας και του Μεσολογγίου, αλλά μετά την άλωση του, συνεργάστηκε με τον αλβανικής καταγωγής, Αιγύπτιο στρατηγό Ιμπραήμ, ο οποίος του προσέφερε ορισμένα προνόμια. Το 1826 προσκύνησε και συμπαρέσυρε μαζί του και πολλούς άλλους. Το 1827, επικεφαλής των Τουρκοπροσκυνημένων πολέμησε εναντίον των Ελλήνων και τους νίκησε. Για αυτά τα «κατορθώματα» του και με τη μεσολάβηση του Ιμπραήμ, έγινε με διαταγή του Σουλτάνου, «μπέης».
Οι «προσκυνημένοι», σε συνάρτηση και με την επέλαση του Ιμπραήμ, αποτέλεσαν εκείνη την εποχή, μεγάλο πρόβλημα για την έκβαση της Επανάστασης και την έθεταν σε άμεσο κίνδυνο. Ήταν τότε, που ο Γέρος του Μοριά, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, βλέποντας τις θυσίες και τους αγώνες των Ελλήνων, να πηγαίνουν χαμένοι, από την μάστιγα των «προσκυνημένων» (στα απομνημονεύματά του ο Κολοκοτρώνης μάλιστα σημειώνει χαρακτηριστικά: «Μόνον εις τον καιρόν του προσκυνήματος εφοβήθηκα διά την πατρίδα μου»), αντέτεινε το ιστορικό «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!» και «ξαναζωντάνεψε» την ετοιμοθάνατη Επανάσταση. Απάντησε με μια χωρίς προηγούμενο τρομοκρατία στην τρομοκρατία του Ιμπραήμ. Όσα χωριά αρνούντο να επανέλθουν στο ελληνικό στρατόπεδο, δέχονταν αιφνιδιαστικές επιθέσεις από τους άνδρες του Γέρου. Σε όλο τον Μοριά οι πρωτεργάτες του προσκυνήματος συλλαμβάνονταν και εκτελούνταν. Στις πλατείες των χωριών οι απαγχονισμένοι συνεργάτες του εχθρού έκαναν τους διστακτικούς κατοίκους να λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους τις απειλητικές προειδοποιήσεις του Έλληνα στρατηγού.
Όταν ο Ιμπραήμ από την Πάτρα ξεκινούσε για τα Καλάβρυτα με τον στρατό του και το Νενέκο με 2.000 δικούς του(!) στο χάνι του Βερβένικου ο Ιμπραήμ παραδρόμησε και περαπλανήθηκε μέσα στο δάσος ώσπου έπεσε πάνω στο Νενέκο και τους Αρβανιτάδες του. Στου Δεσπότη τη Βρύση καθώς προχωρούσε αυτός με τη νέα του συνοδεία κοιμήθηκε. Στην διάρκεια του ύπνου του όμως τον φύλαγαν καλά οι Νενεκαίοι γι’ αυτό σαν έφτασε στο στρατόπεδό του «επήνεσε τον Νενέκον δια την πίστην του,και παρρήσια μάλιστα τον εχάιδευσε με τα χέρια του ενώπιον των επισήμων Τούρκων». Ο Κολοκοτρώνης μαθαίνοντας ότι ο Νενέκος είχε τον Ιμπραήμ στα χέρια του και δεν τον «έφαγε», σύμφωνα με τα απομνημονεύματα του υπασπιστή του Φωτάκου, αγανάχτησε που «…ωρκίσθει παρρησία ημών εις τον Μεγάλον Θεόν των Ελλήνων και είπεν, ότι επιθυμεί τον φόνον του Νενέκου, και αν τον εύρισκε πουθενά με τα ίδια του τα χέρια τον εφόνευεν, πράγμα πολύ παράξενον και πρωτάκουστον απο το στόμα του Κολοκοτρώνη να ομιλή περί φόνου, και ότι μόνος του θέλει να τον κάμη».
Η εκτέλεση του Νενέκου, έγινε τελικά το 1828, κατ’ εντολήν του Κολοκοτρώνη, από τον αδελφό του δολοφονημένου Σαγιά.
Έκτοτε, το όνομα του Νενέκου ταυτίστηκε με τον προσκυνημένο, το δουλοπρεπή άνθρωπο, το μίασμα, τον προδότη, τον άνθρωπο που δεν έχει σε τίποτα να ξεπουλήσει τις ιδέες του, την αξιοπρέπεια του, την εθνική, την αγωνιστική του ταυτότητα, πουλώντας τους παλιούς συναγωνιστές του και συμπράττοντας με παλιούς αντιπάλους του προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συγκυριακά του συμφέροντα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ο δημοσιογραφος δεν ειναι αυτος που τον παρατησε η θρασκια,τον καταλαβε τι ηταν και του εδωσε μονιμο απολυτηριο τον αποτυχημενο.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΖΟΥΛΑΣ????

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΟΛΑ, ΟΜΩΣ ΑΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΠ? ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ?