Τρίτη, 5 Απριλίου 2011

ΑΛΣΧΑΙΜΕΡ 'Η ΕΛΛΗΝΑΣ!

Πόσοι θυμούνται τα Ίμια, τον Γκιόλια, τα παιδιά της ομάδας Δίας; Τον βορειοηπειρώτη που πρόσφατα μαρτύρησε στην Αλβανία γιατί μιλούσε ελληνικά!

Η λέξη αλσχαιμερ σας θυμίζει κάτι;

Χωρίς να θέλω να θίξω όλους αυτούς που νοσούν πραγματικά, ήθελα να πω ότι σχεδόν όλοι υποφέρουμε από αυτήν την ασθένεια, χωρίς να επιβεβαιώνεται ιατρικά για τους περισσότερους από εμάς!!!

Πως αλλιώς να εξηγήσει κάποιος ότι ξεχνάμε όλα όσα μας πληγώνουν, όλα όσα μας προδίδουν και ξανακάνουμε τα ίδια λάθη ξανά και ξανά!!!

Θέλω να μου πείτε, πόσοι θυμούνται τα Ίμια, τον Γκιόλια, τα παιδιά της ομάδας Δίας; Τον βορειοηπειρώτη που πρόσφατα μαρτύρησε στην Αλβανία γιατί μιλούσε ελληνικά!!

Τον Ισαάκ και τον Σολωμό στην πονεμένη Κύπρο;

Ξεχνώ σίγουρα κάποιους αλλά και εγώ υποφέρω!!!

Ο Έλληνας υποφέρει από απώλεια μνήμης, σε εθνικά γεγονότα!!

Γιαυτό κάνει συνέχεια λάθη και συνέχεια λάθη και φτάσαμε σήμερα τα λάθη μας να μας πονάνε και να επηρεάζουν το μέλλον των παιδιών μας!!!

Όποιος ξεχνάει, είναι αναγκασμένος να τα ξαναζήσει!!!

Ωριμότητα μηδέν!! αποδεικνύει ότι συνεχίζουμε χωρίς μνήμη να επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη πιστεύοντας αυτούς που μας πρόδωσαν!!!

Γιατί κάποιοι ψήφισαν ξανά το πασοκ που απαξίωσε τα Ίμια και συνεχίζει να απαξιώνει!!

Χωρίς κριτική σκέψη και μνήμη πάλι προσπαθείς Έλληνα να ανήκεις κάπου!!!

Σε έναν ιδεολογικό χώρο ή σε ένα κόμμα!!!

Κοίταξε όλους τους πολιτικούς σου και σταμάτα τώρα να τους δικαιολογείς !!!! Κανέναν τους, όλοι τους μας προδίδουν!!

Ρωτώ υπάρχει κάποιος που δεν σε πρόδωσε;;; είσαι σίγουρος ότι δεν σε πρόδωσε;;;

Ποιος είναι αυτός που δεν σε πρόδωσε;; ακόμη και ο ίδιος σου ο εαυτός όταν αποδέχεσαι να δεις ένα τέλος που άλλοι αποφάσισαν για σένα και για τα παιδιά σου!!!

Μη τρέχεις πίσω από κανένα. Δεν έχεις ανάγκη να ανήκεις σε κάποια ομάδα ή σε ένα κόμμα ή σε ένα ιδεολογικό χώρο απλά θυμήσου ότι είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ

ΑΠΛΑ και μόνο ΕΛΛΗΝΑΣ !!!

υπάρχει τίποτε πιο σπουδαίο από αυτό;;; και ποιος θα είναι αρχηγός;

Αρχηγός θα είναι αυτός που θα μπορεί να θυσιάσει τη ζωή του για την πατρίδα χωρίς πληρωμή και αντάλλαγμα.

Εσύ μπορείς να είσαι αρχηγός δεν μπορείς;; δεν χρειάζεσαι αρχηγό να σου πει τι θα κάνεις.

Ξέρεις καλά το έμαθες με το πρώτο σου το γάλα!!! Να ζεις ως ΕΛΛΗΝΑΣ!!

Να δίνεις τη ζωή σου για την πατρίδα!!!

Να κρατάς ψηλά ιδανικά και αξίες!!

Να κυματίζει η ελληνική σημαία και να δακρύζεις ακούγοντας τον εθνικό ύμνο!!

Όλα τα μπορεί ο ΕΛΛΗΝΑΣ, αρκεί να το πιστέψει και να μη ξεχνά τίποτα από όλα αυτά που του προδίδουν την εθνική του ταυτότητα!!

Σαν αρχή ψάξε και θυμήσου που την άφησες αυτήν την ταυτότητα, την οποία δεν μπορεί κανείς να την καταργήσει, ούτε να την αλλάξει!

Στην ταυτότητα αυτή γράφει… είμαστε στο εμείς και όχι στο εγώ!!!

Ότι η ζωή είναι δική σου και γεννήθηκες ελεύθερος και περήφανος !!

Ταυτότητα με ένα χρέος πάνω να την παραδώσουμε στα παιδιά μας ατόφια!!!!

ΥΓ επειδή σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που θυμούνται!!! η επόμενη κίνηση είναι να τιμήσουν με τις πράξεις όλους αυτούς. Μνήμη χωρίς έργα είναι στείρα μνήμη!!!

Εκεί θέλω να είμαι και εγώ, δηλαδή εμείς!!!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε καλά όλα αυτά που γράφεις, αλλά σε λάθος ακροατήριο και χρόνο απευθύνεσαι διότι ο Έλληνας έχει μεταλλαχθεί πλέον σε νεο-έλληνα ο οποίος θεωρεί ως αρετές την Αθεΐα, τον εθνομηδενισμό, τον ατομισμό, το βόλεμα, την απάτη, το ψέμα, την τεμπελιά, την αναίδεια, το αυτοκίνητό του, το εξοχικό του και και γενικά τον πισινό του.
Σε άλλες εποχές οι Έλληνες είχαν πραγματικές αρετές, που τους κράτησαν ζωντανούς, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, σήμερα αν μιλήσεις για αρετές θα σε χαρακτηρίσουν αμέσως ως αναχρονιστικό - ακροδεξιό -θρησκόπληκτο εκτός των άλλων που θα σου προσάψουν, χωρίς καν να σε γνωρίζουν.
Προσωπικά πιστεύω ότι, το κακό που έγινε στο λαό μας από την μεταπολιτευτική γενιά της χώρας μας,
θα έχει συνέπειες ανάλογες της πυρηνικής έκρηξης κατά κάποιο τρόπο διότι, η ζημιά έγινε βίαια και σε όλα τα επίπεδα, μέχρι τότε ας ελπίσουμε η θεά τύχη να μην μας αφανίσει όπως τόσους και τόσους λαούς με ένδοξο παρελθόν και άδοξο μέλλον.

ΕΛ είπε...

Ο μέσος Έλληνας έχει μυαλό; Μόνο κατά δήλωση των πολιτικών έχει μνήμη και κρίση, και αυτό το λένε για να του μαστιγώνουν το κομματικό συναίσθημα.
Η μυαλοθήκη του μέσου Έλληνα περιέχει σκατά εντός της χώρας και αποδίδει μόνο κάτω από πίεση, μαστίγωμα και ζόρι.
Απόδειξη, στο εξωτερικό συνήθως διαπρέπει ενώ εντός είναι παπάρας, κότα και βολεψάκιας και δεν πρόκειται να κουνηθεί από τον καναπέ του για τα μέτρα. Δεν τα λέω εγώ τα λέει σε συνέντευξη του στο τελευταίο crash (τράγκα) ο πάγκαλος.
Δυστυχώς την Ελλάδα την έσωσαν πάντα οι λίγοι. Οι λοιποί ή ακολούθησαν αναγκαστικά ή την έκαναν προς Παρισίους με ελαφρά πηδηματάκια.
Ας παρακαλέσουμε γονυπετείς τον αδελφό Καντάφι τώρα που φεύγει από Λιβύη να έρθει εδώ να μας σώσει. Είναι η μόνη λύση γιατί ο Τσάβες μάλλον θα απορρίψει την πρόταση.