Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ετήσια σύσκεψη των Νατοϊκών Αρχηγών Πολεμικών Αεροποριών της Νοτίου Ευρώπης

Το "Plodviv" της Βουλγαρίας είναι η Φιλιππούπολις, αγράμματε και ανθέλληνα εκπρόσωπε τύπου του ΓΕΑ, Επισμηναγέ (Ι) Κωνσταντίνε Γράψα. Δεν ξέρω πως πήρες αυτή τη θέση και με ποιά διαδικασία επιλογής, αλλά αν δεν σου επέβαλλαν να τα γράψεις αυτά θα πρέπει να παραιτηθείς τώρα!

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι, ο Αρχηγός του ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας, από 27 έως 29 Μαΐου 2010, θα συμμετάσχει στο Plodviv της Βουλγαρίας στην ετήσια σύσκεψη των Νατοϊκών Αρχηγών Πολεμικών Αεροποριών της Νοτίου Ευρώπης [Southern Europe Air Chiefs Conference (SEACC)].

Στη σύσκεψη προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν όλοι οι Α/ΓΕΑ της Νοτίου Πτέρυγας του ΝΑΤΟ και συγκεκριμένα της Αλβανίας, Βουλγαρίας, Κροατίας, Γαλλίας, Ουγγαρίας, Ιταλίας, Ρουμανίας, Σλοβενίας, Ισπανίας, Πορτογαλίας και Τουρκίας.

Το θέμα της σύσκεψης είναι ο Νατοϊκός "μετασχηματισμός" και οι επιπτώσεις του στο αεροπορικό περιβάλλον της ευρύτερης περιοχής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το σωστότερο θα ήταν μια προσεκτική ανακοίνωση υψηλού επιπέδου Γενικού επιτελείου όπως ''...στη Φιλιππούπολη (Plovdiv) Βουλγαρίας''