Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!!

Κατά το "Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε" έχει σαφώς δικαίωμα να λέει ότι θέλει, αλλά να υπογράφει ως εκπρόσωπος των αξιωματικών του στρατού που το είδε γραμμένο; Άποψή μας και συμβουλή, να κοιτάξει την ημερομηνία λήξεως στα χάπια που παίρνει!


1. Να καθιερωθεί όριο ηλικίας για τους ένστολους το 60 έτος και για τους ανώτατους το 68 έτος .Όσοι θέλουν να παραμείνουν μέχρι τα 68-70 γιατί οι συντάξεις των στρατιωτικών είναι πενιχρές. Να επιτραπεί σε όσους ένστολους που είναι συνταξιούχοι τώρα 45-55 ετών να επανέλθουν με αίτηση τους στην υπηρεσία.Tα στελέχη θα είναι οι πρώτοι στην υπηρεσία της πατρίδας για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης
2. Να αναγνωρίζονται συνταξιοδοτικά τα διπλά χρονιά (πτητικά, παραμεθορίου κτλ).
3. Όσοι δεν αναγκαίουν για την υπηρεσία μετά τα 40-50 να μετατάσσονται στο δημόσιο για να έχουμε ηλικιακή ανανέωση η να παραμείνουν στο Στρατό ως πολιτικοί υπάλληλοι.
4. Να καθιερωθεί ενιαίο μισθολόγιο στο δημόσιο χωρίς καμιά εξαίρεση όπως Δικαστικοί-Εφοριακοί-Τελωνιακοί – ΔΕΚΟ-ΟΤΑ-ΥΠΑ-υπάλληλοι Bουλής κτλ .
Να εξεταστεί το μοντέλο της Κύπρου που ισχύει για το δημόσιο.
5. Να σταματήσει από πλευράς Υπουργού Εθνικής Άμυνας η απαξίωση, αποδιοργάνωση, αποδόμηση ,διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων.
6. Απαιτειται πειθαρχία και συνεχή εκπαίδευση ημέρα και νύχτα του προσωπικού. Ο Στρατός απαιτεί την 24ωρη λειτουργία των Μονάδων. Δεν πρέπει να περάσει στα στελέχη η νοοτροπία του δημοσίου υπαλλήλου.
7. Οταν ο αντιστράτηγος με 40 έτη υπηρεσίας στο στράτευμα αμείβεται όπως μια καθαρίστρια η κλητήρας του υπουργείου οικονομικών και ένας ανθυπολοχαγός όπως ένας διανομέας φαγητού γιατί απορείτε για τις παραιτήσεις των στελεχών;
8. Να ενοποιηθούν όλα τα μετοχικά ταμεία των ένστολων σε ένα ταμείο ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας (Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, Λιμενικό, Αστυνομία, Πυροσβεστική) αφού πρώτα καταστεί βιώσιμο το ΜΤΣ.
9. Το υπουργείο να αποστείλει τα προσχέδια του ασφαλιστικού-Νόμου ιεραρχίας στις Μονάδες για να υποβληθούν προτάσεις.
10.Επιτέλους η περιβόητη αναδιοργάνωση να πραγματοποιηθεί και να γίνει ένα συμμάζεμα των μονάδων.
11. Το ΣΥΣΜΕΔ να αναρτήσει στην ιστοσελίδα του τις προτάσεις του για το ασφαλιστικό – Νόμο ιεραρχίας και προαγωγών των ένστολων.
Αξκοι του Στρατού (;;; ??? !!!)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAXAXAXAXAAAAXXAXAXA

Ανώνυμος είπε...

καλα μιλαμε το τυπάκι ....εχει καψει φλαντζα.....

σαν να ακοθω τον Πρεκα.....χιχιχιχι

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ 7000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ να τροποποιηθούν και να συμπληρωθούν οι προτάσεις ως παρακάτω :'1. Το όριο ηλικία να είναι 65 χρονια για όλα τα οπλα - ειδικότητες- σώματα. Οι ανώτατοι να έχουν συμπληρώσει το 70ο έτος από τα οποία 20 στους ανώτατους βαθμούς.
2. Να δημιουργηθεί σώμα θεραπαινίδων - γηριατρών .
3. Τα τέκνα και τα εγγόνια των διατελεσάντων ανώτατων αξκων να διορίζονται χωρίς εξετάσεις στις ανλωτατες μόνο θέσεις του δημοσίου τομέα.
3. Οι γυναίκες συζυγοι των ανωτάτων αξκων να λαμβάνουν τιμητική σύνταξη υποστηρίξεως του εθνικού έργου ίση με το 75 % των ακαθάριστων αποδοχών των συζύγων τους.
4. Ο ΥΕΘΑ να λέει μόνο όσα του υπαγορεύει το ΣΑΓΕ 0 Α/ΓΕΕΘΑ και ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ.
5. Όλα τα στελέχη έως το βαθμό του Συνταγματάρχη και οι αντίστοιχοι να κοιμούνται εντός των στρατοπέδων-ναυτικών βάσεων-αεροδρομίων.
6. ΌΛΑ τα νομοσχέδια να στέλνονται στις στρατιωτικές μονάδες για έγκριση. Θα ψηφίζεται εφόσον εγκριθεί και από τον τελευταίον λόχον.
7. Να δοθεί επίδομα βλακείας.

@rmy @lert είπε...

Ανώνυμε 11.13μμ, δημοσιεύσαμε το σχόλιο αλλά δεν μας αρέσει όταν χλευάζουν στελέχη των ΕΔ οι οποίοι αυτή τη στιγμή που εσύ κι εγώ από το σπίτι μας και την ασφάλειά μας, χάριν αυτών μπορούμε να ανταλλάσουμε απόψεις στο διαδίκτυο.Τουλάχιστον τους οφείλουμε όλοι σεβασμό.
Αλλα χλευαστικά προς τις ΕΔ δεν θα αναρτήσω γιατί το θεωρώ ΑΣΕΒΕΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Τι είδους σχόλιο είναι το army alert 1123 ; και ο ανώνυμος 1113 και η αρχική ανάρτηση είναι εξίσου δόλια, υποβολιμιαία . Το ένα είναι συνέχεια του άλλου.
Τιμή και σεβασμό στους συνειδητά εργαζόμενους στρατιωτικούς σ' αυτούς που ".. από το χρέος μη κινούντες".
Όλοι οι άλλοι (και είναι πολλοί) να σηκωθούν να φύγουν ΤΩΡΑ.