Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Hos Geldin..εμείς, το χαβά τους αυτοί!


ΜΕΤΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ (ΜΟΕ) ΕΛΛΑΔΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!
Έτσι το λένε τώρα όταν σήμερα πάλι πάνω από το Αιγαίο είχαμε...

ένα σχηματισμό αποτελούμενο από 8 συνολικά τουρκικά αεροσκάφη, ο οποίος πραγματοποίησε 1 παράβαση των Κανόνων Εναέριας Κυκλοφορίας και 1 παραβίαση του Εθνικού Εναέριου Χώρου. 4 από τα τουρκικά αεροσκάφη ήταν οπλισμένα. Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.
Ταυτόχρονα το ΓΕΕΘΑ μας ενημερώνει ότι:
Στο πλαίσιο της υλοποίησης των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, τουρκική αντιπροσωπεία ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών θα επισκεφθεί την Αθήνα από 25 μέχρι 28 Μαΐου 2010.
Στις 26 Μαΐου 2010 η Τουρκική αντιπροσωπεία, συνοδευόμενη από τον Ακόλουθο Άμυνας της Τουρκίας στην Αθήνα, θα επισκεφθεί το ΓΕΕΘΑ όπου θα πραγματοποιηθούν συνομιλίες με την αντίστοιχη ελληνική αντιπροσωπεία. Οι συνομιλίες θα επικεντρωθούν στον καθορισμό των δραστηριοτήτων στο πλαίσιο των ΜΟΕ για το 2011.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η τουρκική αντιπροσωπεία θα έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί στον Αρχαιολογικό χώρο Επιδαύρου - Μυκηνών και στην πόλη του Ναυπλίου. Επιπλέον, θα επισκεφθεί το μουσείο της Ακρόπολης και το τουρκικό Στρατιωτικό Νεκροταφείο του Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: