Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Ετεροχρονισμένα εγκρίνονταν οι μετακινήσεις των Υπασπιστών του ΥΕΘΑ!

Τον Μάϊο υπέγραφαν διαταγές για κινήσεις των υπασπιστών τον Ιανουάριο!
Πόσο "Ηθικό" το κρίνεται κύριε Υπουργέ;

Κύριε ΥΕΘΑ, μετά από το σημερινό δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδος για τους υπασπιστές σας το περί δικαίου αίσθημα μας επιβάλλει να δημοσιεύσουμε τις παρακάτω διαταγές έγκρισης των μετακινήσεών των υπασπιστών σας και να σας γνωρίσουμε ότι όλες είναι "ετεροχρονισμένες". Γιατί κε υπουργέ; Δεν θα ήταν σωστότερο, και αυτό είναι το ενδεδειγμένο, να είχαν εγκριθεί πριν την εκτέλεσή των οι συγκεκριμένες κινήσεις;
Τι μέτρα σκοπεύετε να λάβετε κε υπουργέ; Θα ζητήσετε εξέταση..;
Στις 4/3 εγκρίνεται κίνηση για 26/2 !

Στις 26/3 εγκρίνεται κίνηση για 12/3 και 19/3 !

Στις 17/5 εγκρίνεται κίνηση για 7/5 !

Στις 20/5 εγκρίνεται κίνηση για 30/1 και 14/5 !

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω που βρίσκεται το παράνομο. Δηλαδή όταν κάποιος πρέπει να κινηθεί, να περιμένει 3-4 μέρες να βγεί η διαταγή; Ας μας πεί αυτός που τα έστειλε αν δεν του έχει συμβεί αυτό στην καριέρα του. Θα πει ψέματα. Ας μας πεί πότε παίρνουν τα οδοιπορικά τους αυτοί πιλότοι των πυροσβεστικών οι Αξκοί του ναυτικού και μκετά να μιλάει. Δεν τους ξέρω τους υπασπιστές αλλά με μια προσεκτική ματιά θα διαπιστώσει οτι ΟΛΑ είναι μικροποσά και οι διαταγές αυτές εκδίδονται αφού καταθέσουν τις αποδείξεις τα τιμολόγια κλπ. Ο κύριος (με μικρα) που δημοσιεύει τις διαταγές αυτές καιρός είναι να πάει σπίτι του, διότι προφανώς δεν έχει τι να κάνει και ασχολείται με αυτά ξεπληρώνοντας γραμμάτια. Όσοι λοιπόν γνωρίζουν τις διαδικάσίες δεν βρίσκουν τίποτε παράνομο ή παράτυπο.
Ευχαριστώ

@rmy @lert είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΤΟ "ΝΟΜΟΤΥΠΟ", ΡΩΤΑΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ,ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Έαν κινούνται μόνοι τους με έξοδα της υπηρεσίας σαφώς και είναι παράνομο. Αν όμως συνοδεύουν τον Υπουργό θεωρώ οτι είναι ΟΚ. Δηλαδή δεν πρέπι να συνοδεύεται ο Υπουργός; Όποιος Υπουργός. Μην ξεχνάμε παλαιότερα στα ταξίδια πυ έπαιρναν δωρεάν δημοσιογράφους, σφουγκοκολάριους κ.α. Αλλά όσον αφορά το ετεροχρονισμένο φίλε ψάξε να δείς πως γίνεται όχι νομοτυπα ΑΛΛΑ νόμιμα.

Ανώνυμος είπε...

Και κατα σύμππτωση ΟΛΕΣ οι μετακινήσεις είναι Παρασκευή!!

Μας δουλεύετε ρε?