Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ...




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας ενημερωθούν επίσης οι κ.κ. συνάδελφοι, οτι οι καταστάσεις επιβίβασης για όσους υπηρετούν σε νησιά και παραμεθοριες περιοχές περιορίζονται πλέον σε 1 ανά έτος (απο 4 που ήταν. Η σχετική απόφαση δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ και ισχύει απο 13/5/2010. Όσοι τυχόν είχαν πάρει κατάσταση επιβίβασης μετά απο αυτή την ημερομηνία (και ηταν η δεύτερη ή η τρίτη κλπ) υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να τους ζητηθεί να πληρώσουν το αντίτιμο των εισιτηρίων. Έτσι λοιπόν, ένα στέλεχος που η ίδια η Υπηρεσία το αναγκάζει να μετακινηθεί "στου διαόλου τη μάνα", (αφήνοντας πολλές φορές πίσω την οικογένεια του), αντιμετωπίζεται πλέον σαν να πήγε εκεί με δική του πρωτοβοουλία και για "τουρισμό", και συνεπώς διευκολύνεται μόνο μια φορα το χρόνο στο να μπορεί να πηγαίνει να βλέπει την οικογένεια του, αφού για δεύτερη φορά (με δικά του έξοδα)ούτε καν το συζητάμε, μετά και τις δραματικές μειώσεις των αποδοχών του.

Ας μην είμαστε πλεονέκτες όμως, αφού ο "φιλόστοργος" υπουργός μας ανακοινωσε πρόσφατα, οτι θα κάνει οτιδήποτε περνάει απο το χέρι του για να βελτιώσει το επίπεδο διαβίωσης των στελεχών και υποσχέθηκε να μειώσει την τιμή εισόσου στις στρατιωτικές παραλίες (όπου ούτως η άλλως δεν πατάει σχεδόν κανείς...) και το κόστος διαμονής στα ΣΟΑ (που δεν αρκούν ούτε για το 0,1% των στελεχών...) και όπως φαίνεται, η "μέριμνα" του για τα στελέχη εξαντλήθηκε κάπου εκει! Για να δούμε λοιπόν τι άλλο θα δουμε ακόμα! Αυτοί είναι ικανοί να μας αφαιρέσουν σε λίγο και την τελευταία κατάσταση επιβίβασης που μας απόμεινε και να μας κόψουν εντελώς και ότι υπόλοιπο άφησαν απο τα "εκτός έδρας", με αντάλαγμα 10% έκπτωση για την είσοδο στα πολεμικά μουσεία! Πόσο "κάφρους" μας θεωρούν άραγε???

Ανώνυμος είπε...

Κλείστε λοιπόν, τη σχολή που βγαζει επιστημονες Αξκούς και έτσι η χώρα θα βρει το σωστό δρόμο......

Ανώνυμος είπε...

Αισθάνομαι μια βαθύτατη θλιψη,οχι μόνο γιατι κλείνουν τη σχολη όπου φόιτησα και δημιουργησα τα όνειρά μου αλλά βλέπω να καταρέει σαν χάρτινος πύργος οτι είχα σαν σταθερά στη ζωή μου,και οι ένοπλες δυνάμεις να απαξιώνοναι σαν η αιτία που φαλήρησε η χώρα.Εγω πήρα την αποφασή μου και παραιτούμαι.Θέλω να μην έχω πια καμμια σχέση με όλα αυτα!!Είμαι απο τους τυχερούς που έχω επιλογή.Συνάδελφοι καλή τύχη

Ανώνυμος είπε...

Αφου τους έπιασε ο πόνος για εξοικονόμηση χρημάτων μεσω του κλεισίματος σχολών, δεν αρχίζουν καλύτερα, λέω εγώ, με κανένα από τα άπειρα ΤΕΙ που δημιούργησαν, σε πόλεις, κωμοπόλεις και χωριά, (για ψηφοθηρικούς και μόνο λόγους), με 30 καθηγητές, 50 κηπουρούς-καθαρίστριες-διοικητικούς υπαλλήλους το κάθε ένα (κατα κανόνα δικά τους βολεμένα "κομματόσκυλα", Β΄ κλάσεως ασφαλώς, αφού τα Α΄ κλάσεως τα διορίζουν υπαλλήλους στη Βουλή για να εισπράτουν 16 μισθούς), και 5-10 σπουδαστές όλους κι όλους, καθόσον το αντικείμενο των περισσοτέρων εκ των τμημάτων τους είναι πανάσχετο με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας (αφού μόνο τμήμα με αντικείμενο τη μελέτη του πετάγματος της πεταλούδας δεν έχουν ιδρύσει ακόμα), και με βαθμολογία εισαγωγής 3, 4, άντε 5! Απείρως φθηνότερα θα μας έρχεται, να στέλνουμε αυτούς τους 5-10 σπουδαστές να φοιτούν στό πανεπιστήμιο της Οξφόρδης με όλα τα έξοδα πληρωμένα απο το ελληνικο δημόσιο!