Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Αν γίνει πόλεμος να εξασφαλίσουμε την συμμετοχή των ιδιωτών.....






Με ιδιωτικό γερανό (τον ίδιο που είχε ανελκύσει το Καναντερ) θα γίνει τελικά η μεταφορά του ΑΒ 205 αύριο. Η λύση του ΣΙΝΟΥΚ απορρίφθηκε γιατί με τα καθοδικά ρεύματα σήκωνε πέτρες ενώ και το αρματαγωγό του ΠΝ δεν μπορούσε να προσεγγίσει.



ΥΕΝΕΔ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τον τίτλο της ανάρτησης υπό την προϋπόθεση ότι το σύστημα θα λειτουργήσει την κρίσιμη στιγμή - κάτι που δεν είδαμε με την πρόσφατη επίταξη των βυτιοφόρων. Θυμάμαι - και πάλι από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα, όταν θελήσαμε να μετακινήσουμε το "άσπρο container" που "κοσμεί" από τότε τον προαύλιο χώρο του 401ΓΣΝΑ (πίσω από την εκκλησία), δεν υπήρχε στρατιωτικός γερανός με παρόμοιες δυνατότητες και πληρώσαμε ιδιώτη για να κάνει τη δουλειά!

Επί τη ευκαιρία: όποιος μαντέψει τι είναι το εν λόγω container (ναι! αυτό που κατά καιρούς έχει και graphity επάνω του...) μπορεί να το γράψει στα Σχόλια και θα επικοινωνήσω με τον διαχειριστή του site για να του στείλω το δώρο του! Οποιος δε μαντέψει "που είναι" και "τι κάνουν" τα "12 αδέλφια του", τότε έχει κάνει την τύχη του! - ΥΓ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ CONTAINER ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΑΥΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ¨Τ'ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ¨ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΝΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

εγώ πάλι δεν θα συμφωνήσω με τον τίτλο.
Για τους έστω και ελάχιστα γνωρίζοντες σε περίοδο πολέμου επιστρατεύονται σχεδόν όλα τα οχήματα, μηχανήματα κλπ.
Τωρα αν το κόστος αγορά αυτών των μηχανημάτων αποσβενόνταν σε σύντομο χρονικό διάστημα να είστε σίγουροι ότι θαχασαν αγοραστεί. Να πάρει και τη μιζούλα του ο αντιπρόσωπος.
Πάντως ο τίτλος καθαρά δημοσιογραφικός και εντυπωσιακός.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 9:59
Οπως σε κάθε διαγωνισμό δεν επιτρέπεται να συμμετάσχει το προσωπικό και οι συγγενείς τους που ανήκουν στην επιχείρηση που τον διοργανώνει, έτσι και στον δικό μας διαγωνισμό δεν επιτρέπεται η συμμετοχή ατόμων που ανήκαν στην ένδοξη μονάδα της εποχής εκείνης. Να είσαι καλά και να προσέχεις τα "ψηλά πηδήματα"! - ΥΓ