Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

H ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ

Είδατε σήμερα τον Καρατζαφέρη στο MEGA;
Ήταν μια θλιβερή καρικατούρα του πάλε ποτέ κραταιού αρχηγού, Και γιαυτο έχουν αρχίσει οι λαμογιο-βουλευτάδες του να κάνει ο καθένας το… δικό του। Ο ψωνισμένος άνθρωπος αντί να πάει να κοιτάξει την… υγεία του …ψάχνεται .Καμιά ώρα θα τους μείνει στην… οθόνη .Eχει αρχισει η.....αντίστροφη μέτρηση για τον ...αγράμματο


Οι βουλευτές του ΛΑΟΣ κ.κ. Πλεύρης και Γεωργιάδης στην ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή στις 25.11.08 έλεγαν:
" Η εγκατάσταση των «κουλοχέρηδων» κάτω από τη πόρτα των σπιτιών μας ισοδυναμεί με έγκλημα ανάλογο της απελευθέρωσης των σκληρών ναρκωτικών χάριν κρατικών εσόδων. Ο μέσος Έλληνας βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση, αναζητώντας τρόπους να αυξήσει το ελλιπές του εισόδημα. Τα φρουτάκια δίνουν ένα ψευδές «δικαίωμα στο όνειρο», υπόσχοντας έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο πλουτισμού." Τον Φλεβάρη του 2010 όμως ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ ΜητσοτακοΒορίδης κάνει ερώτηση υπέρ των κουλοχέρηδων, δίνοντας την δυνατότητα στον Υπουργό Οικονομικών να ξεκινήσει την μετατροπή της χώρας σε απέραντο καζίνο.
Τώρα που επίσημα η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας θα είναι ο τζόγος, οι ίδιοι βουλευτές Πλεύρης και Γεωργιάδης που τότε έλεγαν ότι τα φρουτάκια είναι σαν τα σκληρά ναρκωτικά τώρα ρωτάνε ? "Για ποιο λόγο η κυβέρνηση κάνει εισαγωγή των μηχανών VLT αντί να χρησιμοποιήσει τις μηχανές τύπου AWP?". Και συνεχίζουν: "η δε άνθιση μικρών και μεγάλων βιοτεχνιών θα λάβει χώρα, αφού το συγκεκριμένο μοντέλο είναι εις θέση να το κατασκευάσουν Έλληνες κατασκευαστές."
Καταλαβαίνεται τώρα πως παίζεται το παιχνίδι: H ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ;
Παρεμπιπτόντως είδατε σήμερα τον Καρατζαφύρερ στο MEGA;
Ήταν μια θλιβερή καρικατούρα του πάλε ποτέ κραταιού αρχηγού, Και γιαυτο έχουν αρχίσει οι λαμογιο-βουλευτάδες του να κάνει ο καθένας το… δικό του। Ο ψωνισμένος άνθρωπος αντί να πάει να κοιτάξει την… υγεία του …ψάχνεται .Καμιά ώρα θα τους μείνει στην… οθόνη .Eχει αρχισει η.....αντίστροφη μέτρηση για τον ...αγράμματο।
alithiastofos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: