Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Μέρισμα ΜΤΣ ( τελευταία ενημέρωση)



Μήνυμα μέλους του ΔΣ της ΕΑΑΣ σχετικά με την καταβολή του μερίσματος


Αγαπητοί συνάδελφοι

Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι από την προηγουμένη Τετάρτη ο κος Σιακαβέλας έπαψε να είναι Πρόεδρος του ΜΤΣ. Τον διαδέχθηκε ο Υπτγος ΟΙ κος Σωτηρόπουλος.

Σε ότι αφορά στο φλέγον θέμα της χορηγήσεως ή μη του μερίσματος, οι πρόσφατες εξελίξεις είναι οι εξής:

Μέχρι σήμερα το πρωί (σημ . 13/07/2010) , ο νέος πρόεδρος του ΜΤΣ είχε ενημερώσει τον πρόεδρο της ΕΑΑΣ ότι ο υπουργός είχε υπογράψει την χορήγηση του μερίσματος και ήταν θέμα χρόνου η εκταμίευση του ποσού.

Περί την 11.00 Ω ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΕΑΑΣ ότι δεν υπάρχουν χρήματα και δεν πρόκειται να χορηγηθεί το μέρισμα. Η είδηση κυκλοφόρησε γρήγορα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις. Αυτό, προφανώς δημιούργησε νέα δεδομένα και έτσι, σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία, περί την 12.15 Ω ο πρόεδρος του ΜΤΣ ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΕΑΑΣ ότι βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με το Υπουργείο Οικονομικών.

Προς το παρόν δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση. Είμαστε σε αναμονή.

Χαιρετίσματα σε όλους.

Γιώργος Επιτήδειος


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η θα βρέξει ή θα χιονίσει ή καλό καιρό θα κάνει ....

Να ρωτήσουμε τον paul το χταπόδι αν θα πάρουμε το μέρισμα. Αυτός κάτι παραπάνω θα ξέρει ....

Ανώνυμος είπε...

Έντονες αντιδράσεις? Ποιός αντέδρασε και πως? Είμαστε για γέλια...

@rmy @lert είπε...

Συντονιστική επιτροπη στρατού, ΕΝΑΕΔ,δημοσιεύματα,αναρτήσεις κλπ αυτά πιστεύεις δεν μετράνε;μάλλον είσαι άδικος ή δεν γνωρίζεις τη δύναμή ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν συσπειρώσουμε τις δυνάμεις μας και δεν αντιδράσουμε μαζικά και αποφασιστικά δεν θα καταφέρουμε τίποτα. Η Συντονιστική του ΣΞ και η ΑΝΕΑΕΔ θα έχουν δύναμη όταν αποφασίσουμε να σηκωθούμε από τις καρέκλες μας και να τις πλαισιώσουμε. Βλέπεις κανένα να σηκώνεται? Ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει και δεν δικαιούται να παραπονείται.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μπήκε. Ξαπλώστε πάλι στις πολυθρόνες σας και ξαναφωνάζουμε το άλλο τρίμηνο