Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

ΓΣΕΕ τι κάνει;


Για να αποφευχθεί ο αλληλοσπαραγμός μεταξύ των συνάνθρωπων μας , μια είναι η λύση ....όταν προβλέπεται αύξηση των αποδοχών των εργαζόμενων άμεσα να ισχύει το ίδιο και για τους συνταξιούχους ώστε να μην παρατηρείται το φαινόμενο κάθε φουρνιά συνταξιούχων να υπολείπεται σημαντικά των αποδοχών , εκείνων των εργαζόμενων με τα ίδια χρόνια υπηρεσίας και από πάνω να έρχεται κάθε σχέδιο οικονομικό , να κτυπάει πρώτα -πρώτα τους σ υ ν τ α ξ ι ο υ χ ο υ ς .
Οι εργαζόμενοι π.χ των ΔΕΚΟ ( οτε ) που υποτίθεται είναι στον ιδιωτικό τομέα , εισπράττουν κανονικά τον 13-14 μισθό αυτοί που είναι γεμάτοι επιδόματα ,εκτός έδρας και δ ι κ α ι ώ μ α τ α Δημόσιου ....και ....με ευκαιρίες πλουτισμού οι δε .......
συνταξιούχοι όχι μόνο τους κόπηκε η 13-14 σύνταξη αλλά τους κόβει και από το νέο ΛΑΦΚΑ και από ότι λένε οι διαφημίσεις
θα κοπούν και άλλο το 2012 οι συντάξεις έτσι το χάσμα μεταξύ μισθού και σύνταξης θα μεγαλώνει , διότι οι εργαζόμενοι δεν θα θέλουν να συνταξιοδοτηθούν και για τους νέους δεν θα υπάρχουν ....απλά , θέσεις εργασίας ...διότι λειτουργεί η ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ όχι από τους αλλοδαπούς αλλά από ΕΜΑΣ ...ήθελα να ήξερα, δεν τα βλέπει αυτά η καλή μας ΓΣΕΕ , που είναι πιο ισχυρή και από την ΒΟΥΛΗ ? Τάχα μου τάχα μου διεκδικεί αυξήσεις 1,7% του χρόνου ανήμερα ? Μήπως λοιπόν οι διαμαρτυρίες των συμπολιτών μας είναι ...κατευθυνόμενες και αντί της ΒΟΥΛΗΣ τα συνθήματα έπρεπε να ήταν .....για την... ΓΣΕΕ .
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ .....

Δεν υπάρχουν σχόλια: