Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ του ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ

Όπως το λάβαμε από την ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ με αφορμή δημοσίευση του Ένας πράσινος Ξιφίας
Δεν το κριτικάρουμε, ούτε τονίζουμε κανένα σημείο του και σας το "παραδίδουμε" ατόφιο στην δική σας κρίση.

Είναι θεμιτό να υπάρχει διάλογος, όταν αυτός καθ’ αυτός ο διάλογος δεν διακατέχετε από ανωνυμία, εμπάθεια και προπαντός ύβρεις και εξηγούμαστε:
α.-Δεν έχουμε κανένα λόγο να στήσουμε μάχη παροξυσμού με τους «ανώνυμους» συναδέλφους….. που βρήκαν τον πρόσφορο και ανέξοδο χώρο του διαδικτύου να πυρπολήσουν…. τόσο τον ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ όσο και την εφημερίδα «ΞΙΦΙΑΣ». Όμως η αναίδεια, η εμπάθεια και το ρίξιμο λάσπης έφτασε σε μη επιτρεπτά όρια. Καθισμένοι στο καρεκλάκι τους και βολεμένοι στην ανωνυμία προτίμησαν να ρίξουν λάσπη και όπως σωστά διδάσκει το απόφθεγμα «όταν η λάσπη πέσει καλύπτει όλους όσοι προσπάθησαν να σπιλώσουν».
β.-Δεν είμαστε αυτοί που θα παροτρύνουμε τους συναδέλφους πως: «πρέπει να μάθουν να διαβάζουν!». Μερικοί πιθανώς την ….χρειάζονται, γιατί συνειδητά απέχουν από αυτά καθ’ αυτά τα προβλήματα της κοινωνίας.
γ.-Ο Σύλλογος όπως και η εφημερίδα έχουν ΟΝΟΜΑ-ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ-Δ.Σ και ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ σε αντίθεση με τους υβριστές δήθεν συναδέλφους που κατά βάθος επιθυμούν το …καλό μας. Ούτε ψευδώνυμο δεν έχουν το θάρρος να γράψουν. Θα ήταν άδικο να σκεφτούμε πως ο «ανώνυμος» απαντά και γράφει στον άλλον «ανώνυμο» είναι το ίδιο και αυτό πρόσωπο??
δ.- Ουδέποτε έφτασε στην εφημερίδα έστω και ένας επώνυμος προβληματισμός ή γιατί όχι και μια άποψη/προτροπή/πρόταση για όλα όσα άφηναν προβληματισμένους ή δυστυχισμένους…. τους συναδέλφους και δεν αντιδράσαμε και μάλιστα δυναμικά. Εγκαλούμεθα ότι δεν γνωρίζουμε τα προβλήματα των υπηρεσιών τους. Μήπως πρέπει να μυρίσουμε τα δάκτυλά μας …..ανεγκέφαλοι συνάδελφοι?? Σεις τι κάνετε?? Ενημερώσατε και αδιαφορήσαμε??.
ε.-Αν πράγματι θαρρούν πως ο «ΞΙΦΙΑΣ» είναι ένα προς εξαφάνιση θαλάσσιο είδος, ευχαριστούμε θερμά τον συνάδελφο φυσιοδίφη…. που μελέτησε και προέβλεψε αυτή μας την πορεία!!
στ.-Βεβαίως και είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να διαφωνήσει ή να συμφωνήσει με τα γραφόμενα στην εφημερίδα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως το κομματικό προσωπείο βρίσκεται στην αντίπερα όχθη και δεν βόσκει δίπλα μας. Ουδέποτε στον «ΞΙΦΙΑ» μνημονεύθηκε πως είμαστε κομματικοποιημένο κομμάτι της κοινωνίας. Είναι σίγουρο πως ως άτομα είμαστε ζωντανό πολιτικοποιημένο κομμάτι της.
ζ.-Μέχρι σήμερα δεν είχαμε καθαρή εικόνα πως είχαμε και «κάπως έτσι» συναδέλφους. Είναι δεδομένο πως ο «ΞΙΦΙΑΣ» ΔΕΝ πάει σε κανέναν που δεν έχει δηλώσει την διεύθυνσή του! Το να βγαίνουν μερικοί και να λένε πως τους πήγε δήθεν για προπαγάνδα αν μη τι άλλο δεν είναι αληθές, ούτε έντιμο, αλλά προπάντων δεν είναι ΑΝΤΡΙΚΙΟ.
η.-Κατηγορούν ανώνυμα συναδέλφους του συλλόγου πως δήθεν γύρισαν ως έφεδροι . Ουδέν ψευδέστερον! Για πείτε μας και ονοματεπώνυμα για να γελάσουμε, ξετσίπωτοι λασπολόγοι!!
θ.- Παροτρύνουν τους συναδέλφους για αδιαφορία προς τον σύλλογο χωρίς στοιχεία. Δεν μας λένε πότε είπαν στον σύλλογο την άποψή τους, πότε έκαναν προτάσεις ή τέλος πάντων πότε πήραν έστω και ένα τηλέφωνο να διαμαρτυρηθούν! Σήμερα και με το πνεύμα της ανωνυμίας κατακεραυνώνουν για δήθεν «βολεμένους» και ανάξιους λόγου και διαλόγου συναδέλφους.
ι.-Οι τσάμπα μάγκες που περιμένουν (επιλογή τους) τον «ΞΙΦΙΑ» να βγει στο διαδίκτυο, να τον διαβάσουν περνώντας την ώρα τους χύνοντας το κεντρί τους για συναδέλφους τους οποίους καν δεν γνωρίζουν, δεν έχουν λόγο ύπαρξης ούτε ως ανώνυμοι!!
ια.- Ποιοι είναι οι πραγματικά τσάμπα μάγκες της υπόθεσης?? Είναι αυτοί που γράφτηκαν για μια φορά πριν 5-10 χρόνια, δεν ξαναπλήρωσαν και τώρα μιλάνε για ψήφους-πράσινους κόλακες- φακέλωμα συναδέλφων κλπ εκφράσεις που αν μη τι άλλο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα Η «μαγκιά τους» θα ήταν αν έπαιρναν τηλέφωνο το σύλλογο ή αν έστελναν πίσω την εφημερίδα ως «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ». Τότε όντως θα φαίνονταν το αντριλίκι τους και θα φορούσαν πανταλόνια!!
ιβ.-Ευχαριστούμε τον συνάδελφο «άγνωστο υπόλογο» που ασκώντας την «ιατρική επιστήμη» εκ του μακρόθεν μας εγκαλεί και μας προειδοποιεί ότι «δεν πάμε καλά». Φαίνεται ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει πως έχει πάψει προ πολλού η λειτουργία του μαντείου των Δελφών ή πως «οι μετά Χριστόν προφήτες» δεν είναι στο απυρόβλητο.
ιγ.- Διερωτώνται μερικοί πως «πάει ο ΞΙΦΙΑΣ σπίτι τους, χωρίς να πληρώνουν συνδρομή». Μήπως είναι κανείς από αυτούς τους κυρίους συναδέλφους που πλειστάκις παρακαλούν να εξακολουθούμε να τους στέλνουμε την εφημερίδα αλλά δεν έχουν την ….δύναμη να πληρώσουν την συνδρομή τους??
ιδ.- Τέλος δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως είστε σεις οι ίδιοι που όταν παίρνετε τηλέφωνο για μεταθέσεις ή κάθε είδους εξυπηρέτηση «ντρέπεστε ακόμα και να μας πείτε το όνομά σας».
ιε.- Ευτυχώς που το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Ως ζωντανός οργανισμός αποδεχόμαστε τα όποια λάθη μας στο ίδιο επίπεδο εκτίμησης των όσων προσφέρουμε με τα όποια μέσα διαθέτουμε. Αλάθητοι είναι μόνο όσοι κοιμούνται…. τον ύπνο του δικαίου. Ένα είναι σίγουρο πως δεν ζούμε στην «ΑΝΩΝΥΜΙΑ».

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για την ταμπακιέρα κύριοι 'αδιάφθοροι' του ξιφία, έχετε κάτι να πείτε?
Για το άρθρο ντε, που επιτίθεστε στους συναδέλφους.
Εδώ είναι σε περίπτωση που το ξεχάσατε.
http://armyalert.blogspot.com/2010/07/blog-post_12.html

Πάντως η υπεροψία και η αλαζονία προς τους συναδέλφους, ξεχυλίζει.

Ανώνυμος είπε...

δ.- Ουδέποτε έφτασε στην εφημερίδα έστω και ένας επώνυμος προβληματισμός ή γιατί όχι και μια άποψη/προτροπή/πρόταση για όλα όσα άφηναν προβληματισμένους ή δυστυχισμένους…. τους συναδέλφους και δεν αντιδράσαμε και μάλιστα δυναμικά. Εγκαλούμεθα ότι δεν γνωρίζουμε τα προβλήματα των υπηρεσιών τους. Μήπως πρέπει να μυρίσουμε τα δάκτυλά μας …..ανεγκέφαλοι συνάδελφοι?? Σεις τι κάνετε?? Ενημερώσατε και αδιαφορήσαμε??
------------------------------
Συγνώμη αλλά διαβάζω σωστά!!
Το Δ.Σ του ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ ή όπως στο καλό λέγετε, αναφέρετε στους ένστολους, ως 'Ανεγκέφαλοι Συνάδελφοι'????
Αυτό μου θυμίζει το 'Αυτιστικοί' του μπένι.

Μπράβο και να σας χαιρόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

SIGOYRA EISTE ΚΝΙΤΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ,ΚΑΙ ΚΟΙΡΤΑΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ
ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΟΥΜΕ,Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ ,ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΑΝ ΕΑΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΗΝ ΛΕΕΙ....ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ
ΟΥΤΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΩΣ.

ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΘΑ ΣΚΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΣΤΟΝ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ,ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ
ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο θράσος και επιθετικότητα από σύλλογο αποστράτων, προς συναδέλφους.
Αυτή είναι η επίσημη θέση Διοικητικού Συμβουλίου ;;;
Είναι δυνατόν ;
Άρα και το δημοσίευμα του Ξιφία, δεν ήταν ατυχές αλλά σκοπιμότατο !!!

Εκτίθεστε μόνοι σας κύριοι, με τις δημόσιες θέσεις σας.
Αιδώς Αργείοι.

Ανώνυμος είπε...

Αναφέρονται στον Ξιφία που περιμένουμε,ως τζαμπατζήδες, να βγάλουνε στο διαδίκτυο.
Το site τους δεν φαίνεται να δουλεύει όμως.
http://www.xifias-pn.gr/
Που είναι αυτά τα περιβόητα τεύχη?
Είμαι περίεργος να τα ξεφυλλίσω.
Λες να τα κατέβασαν....χαχα

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΕ.

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

Τα ονόματα τα θέλουν γιατί αυτή την δουλειά έκαναν ονόματα έδιναν.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 17 Ιουλίου 2010 10:07 π.μ.


"Συγνώμη αλλά διαβάζω σωστά!!
Το Δ.Σ του ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ ή όπως στο καλό λέγετε, αναφέρετε στους ένστολους, ως 'Ανεγκέφαλοι Συνάδελφοι'????"

Κε ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ(ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΡΙΑ ΛΑΘΗ) ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ.

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΥΛΗΒΔΗΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΦΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠ΄ΤΗ ΦΩΤΙΑ.