Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Ποιά είναι η αλήθεια για το τζαμί στο Ναυτικό Οχυρό Βοτανικού;


Όπως το λάβαμε στο e-mail,σας το μεταφέρουμε για τα δικά σας συμπεράσματα.
Αγαπητοί συνάδελφοι γεια σας,
Λάβαμε στο e-mail μας τα συνημμένα και σας τα αναδιαβιβάζουμε για την ενημέρωση σας.
Το θέμα του e-mail ήταν :
"Για την αποκατάσταση της αλήθειας που προσπαθούν να χαλκεύσουν ορισμένοι με σωρεία αναληθών δημοσιευμάτων και αναφορών!!!!".
Να είστε πάντα καλά.

Τα ερωτήματα τα οποία προκύπτουν είναι πάρα πολλά. Το προφανέστερο, γιατί παραχωρείται τελικά ο χώρος αφού η εισήγηση του ΓΕΝ είναι αρνητική και πλήρως αιτιολογημένη;Πιστεύουμε στην κρίση σας και περιμένουμε τις απόψεις σας.


6 σχόλια:

Λέων Ζητουνιάδης είπε...

επιτέλους να βγει η αλήθεια.

θυμάστε τι έγραφαν εδώ μέσα οι γνωστοί άγνωστοι υπερασπιστές??

τώρα τι να πουν?? εγώ τα ήξερα και τα είχα γράψει αλλά δεν πειράζει.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

@rmy @lert είπε...

ΕΛΗΦΘΗ,ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΝ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβω κι εγώ ο "ο γνωστός άγνωστος υπερασπιστής" τι ΔΕΝ θέλετε να πείτε με την σιωπή σας, γιατί πετάτε την μπάλα στην εξέδρα και αποφεύγετε να σχολιάσετε αυτή τη φορά με θάρρος ένα σοβαρό ντοκουμέντο κατακεραυνώνοντας τις προηγούμενες ηλιθιότητες που ισχυρίστηκαν ορισμένοι εδώ μέσα, ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ αν επιθυμείτε:
Από το έγγραφο που αναρτήσατε και μπράβο σας (αυτό θα πει ενημέρωση και όχι οι ανώνυμες ατεκμηρίωτες συκοφαντίες του κάθε πικραμένου) βγαίνει το συμπέρασμα ότι αν πουθενά φταίει το Ναυτικό (που δεν φταίει) την ευθύνη την φέρει η προηγούμενη στρατιωτική ηγεσία, ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ??
Από την στιγμή που αποδεικνύεται περίτρανα ότι όλα αυτά τα περί Τζαμιού είναι ΝΟΜΟΘΕΤΙΜΕΝΕΣ αποφάσεις της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας χωρίς να μπορεί να κάνει το ΠΝ κάτι διότι δεν έχει καμία δικαιοδοσία, που είναι όλοι αυτοί οι ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ να κάνουν την αυτοκριτική τους ζητώντας συγγνώμη, που σφαζόντουσαν εδώ μέσα, στα αμφιθέατρα της ΣΝΔ, στους διαφόρους συλλόγους της ευρύτερης περιοχής του Βοτανικού, λέγοντας μεγάλα λόγια και κάνοντας ΑΝΑΦΟΡΕΣ χρησιμοποιώντας ΨΕΥΤΙΚΑ στοιχεία για να παραπλανήσουν τον κόσμο??
Και έχεις και τον ΖΗΤΟΥΝΙΑΔΗ να λέει ότι "εγώ τα έλεγα και τα ήξερα αλλά δεν με ακούγατε".
Πλακατζή Λέοντα...σε παραδέχομαι για το χιούμορ σου..
Δείτε τι γράφατε ως σχόλια στα άρθρα περί τζαμιού, δείτε τι προβολή κάνατε στα ιδιωτικά blogs που προβάλλουν τα κατωρθώματα του κάθε "αγωνιστή μαϊντανού", δείτε και τι σας έγραψα κι εγώ ο "υβριστής και υπερισπιστής". Καλό είναι να σχολιάσουν και αυτοί οι "παραπλανηθέντες" (γιατί έτσι θα πουν ότι είναι και δεν θα έχουν άδικο) που κατηγορούσαν ότι για όλα τα περί Τζαμιού φταίει ο νέος Υ/ΓΕΝ όταν οι υπογραφές στο έγγραφο όσον αφορά το ΠΝ είναι από το 2008 και από Αξιωματικούς που κανείς σας έως τώρα δεν έχει πει το παραμικρό παρόλο που διέλυσαν τα πάντα.
Συνεχίστε την πραγματική ενημέρωση και τότε και μόνο τότε θα έχετε την συνείδηση σας καθαρή ότι παρέχετε έργο στους συναδέλφους.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Ανώνυμος είπε...

[quote] "..εκφεύγει των αρμοδιοτήτων της(του ΓΕΝ) και άπτονται της κυβερνητικής πολιτικής".
Σε μία προσπάθεια αποποίησης ευθυνών του,το ΓΕΝ απαντά Λακωνικότατα στην αναφορά του αξιωματικού του ΠΝ, ο οποίος ήθελε να μην συνδυαστεί..

η ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους με τις ΕΔ και να προασπισθεί το δημόσιο συμφέρον του Ελληνικού λαού, επικαλλούμενο την κυβερνητική πολιτική! Με τίνος την σύμφωνη γνώμη και υπογραφή δίδεται άραγε η έκταση;
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αξιωματικός έχει ζητήσει την εξέταση των παραπόνων του σε 2ο βαθμό, οπότε έπεται συνέχεια.[/quote]

[b]ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ POST ΤΗΣ 17ης ΜΑΙΟΥ, ΤΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝ????

Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.. ΚΡΙΜΑ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ POSTΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.[/b]

Λέων Ζητουνιάδης είπε...

Κατάλαβα. Τώρα όλα είναι καλά και για όλα φταίνε οι προηγούμενοι.
Αξιωματικοί και Πολιτικοί. Και εγώ που νόμιζα τα τελευταία χρόνια που ζω ότι κάτι δεν πάει καλά. Μάλλον έκανα λάθος. Έχω δει πολλά πράγματα στην ζωή μου αλλά πιο φανατισμένους φασίστες από του κολλημένους πασοκοτσολιάδες δεν έχω δει.

Όταν δεν έχεις επιχειρήματα η μόνη λύση είναι οι ύβρεις. Το χαρτί της αξιοκρατίας που θέλετε να παίξετε δεν σας βγαίνει καθόλου.
Όταν κάτι δεν σου αρέσει το αλλάζεις, δεν λες ότι εφταιγε ο προηγούμενος και προχωράμε.

Είναι εντυπωσιακό πάντως ότι μόλις αναφερθεί κάτι για ΥΓΕΝ εμφανίζεσαι άμεσα. Δεν είναι τυχαίο. Αξίζεις συγχατηρητήρια. Κάποιο ρουσφέτι σου έφτιαξαν ή δεν ξέρω τι άλλο λόγο έχεις να αποδέχεσαι τον χαρακτηρισμό "γνωστός άγνωστος υπερασπιστής". Θα προσθέσω και "ευγνώμων ευεργετημένος". Τουλάχιστον είσαι πιστός στα αφεντικά σου.
Ούτε θεός να ήταν αυτός ο άνθρωπος και δεν κάνει λάθη. Όλοι κρίνονται στο τέλος και φαίνεται από το πως σε χαιρετάνε όταν αποστρατευτείς στο ΝΝΑ.

Όταν υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Εφόσον αυτός διοικεί το ναυτικό σε ποιόν θέλεις να τα πούνε στο ανύπαρκτο μανάρι?

Τώρα για τον Θανάση και τον Ζώη θέλεις πολλά κιλά @@@@@@@@ για να τους φτάσεις. Καλύτερα να μην αναφέρεσαι σε αυτούς γιατί εκτίθεσαι. ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ είστε εσείς με τον νέο πατριωτισμό "κάτσε κοτούλα μου κάτσε και τα λεφτά σου σκάσε, κοορόϊδο".

Τέλος να πω ότι αναγνωρίζω τις βιαστικές κινήσεις όλων των ηγεσιών πολιτικών και στρατιωτικών εν όψη αυγουστιάτικων κρίσεων και νοεμβριανών εκλογών. Το ίδιο έγινε και πριν. Τρέχανε να προλάβουν να βολέψουν του υμετέρους. Παιδιά όχι τόση βιασύνη, σας βλέπουμε!

Ανώνυμος είπε...

ΜαυροΛέων Ζητουλιάδη καλός ο οίστρος σου αλλά λίγος...για την ταμπακιέρα λέξη έτσι???

Εμ βέβαια τι να πεις, για να πεις κάτι πρέπει πρώτα να καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις κι εσύ έχεις αποδείξει περίτρανα ότι δεν σε βοηθάει η γκλάβα σου σ'αυτό, σε άλλα μπορεί να είσαι καλύτερος.. όπως καμιά αφισοκόλληση ή διανομή καμιάς αναφοράς στις πλατείες του Βοτανικού, ξέρεις εσύ..!!!
Επειδή ψοφάς για κουβέντα κολλώντας και ταμπέλες μάλιστα (μπράβο αυτό είναι τέχνη) έχω να σου πω ξαναδιάβασε τι έχω γράψει, κούνα το κεφάλι σου να κατανοήσει τα απλά Ελληνικά που χρησιμοποίησα και ξαναγράψε τις απόψεις σου, πάνω σ'αυτά που έγραψα και όχι σε αυτά που θα ήθελες να γράψω για να απαντήσεις όπως απάντησες...

Από το έγγραφο που δημοσίευσε το blog είναι όλοι σίγουροι που διαβασαν τα γραφομενά σου, ότι δεν είσαι πουθενά, κρίμα το παίζεις και διαννοούμενος τρομάρα σου..!!!

Ποιός θανάσης??? αυτός που βγήκε αναφορά για τον ΑΜΚΑ γράφοντας του κόσμου τις ανοησίες τύπου Νοστράδαμου και τον άδεια η Εκκλησία της Ελλάδος με ανακοίνωση της???

Ποιός Θανάσης αυτός που βγήκε αναφορά στην υπηρεσία του για το περιβόητο τζαμί γράφοντας ότι ήθελε ή ότι τον έβαλαν να γράψει εις βάρος του ΠΝ και συγκεκριμένων προσώπων και από τα ντοκουμέντα που το armyalert πρώτο δημοσίευσε και συγχαρητήρια τον ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ κάνοντας τον ρόμπα???

Δεν έχεις καταλάβει ακόμη (ξαναδιάβασε το έγγραφο παραμένει ανηρτημένο) σε ποιον ανήκει το οικόπεδο και ποιοι νομοθέτησαν για να γίνει το τζαμί?? ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ και για το ποιος εκτίθεται είναι ηλίου φαηνότερο ΜαύρεΛέων..

Μιλάς εσύ για επιχειρήματα που γράφεις αυτά που βγαίνουν όταν πατάς την κοιλιά σου??

Τα επιχειρήματα μου για το θέμα του τζαμιού είναι ανηρτημένα και από την πρώτη στιγμή έγραψα (ξαναδιάβασε τα θα σου κάνει καλό) ότι δεν φταίει το ΠΝ για την όλη εξέλιξη στο θέμα που ξεκίνησε το 2006.

Βγάλε τα γράσσα από τα ματάκια σου και δες ξεκάθαρα την πραγματικότητα.

Κοίτα όταν μιλάς για ύβρεις και άλλα συναφή αυτά που γράφεις και μετά κλάψε...

Συνάδελφοι ε.ε. και ε.α. του ArmyAlert, τα ερωτήματα που ετέθησαν ήταν ξεκάθαρα, όπως και τα σχόλια σας στις 17/5 στο συγκεκριμένο post. Μετά το έγγραφο που δημοσιεύσατε (σίγουρα έχετε άνθρωπο στο Υπουργείο και μπράβο σας, μην τον κάψετε μόνο) ανατρέψατε όλα τα υποτιθέμενα δεδομένα ορισμένων που κακώς κάκιστα πήραν το θέμα πάνω τους από άγνοια η κακή πληροφόρηση (δεν θέλω να πω κάτι άλλο) κατηγορώντας το ΠΝ. Περιμένουμε σαν απλοί παρατηρητές των ειδήσεων την τοποθέτηση των πραγμάτων στην σωστή βάση, καθώς και από τον δικομανή Θανάση μία ακόμη αναφορά στους υπαίτειους αυτή τη φορά και όχι όπως έχω ξαναγράψει "αντί να χτυπάμε το γαϊδουρι να χτυπάμε το σαμάρι"

Καλή Δύναμη σε όλους σας..