Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Το κλάμα όταν η όπερα La Traviata μετατρέπεται σε τσάμικο

Περίεργη ανάρτηση ιστοσελίδος Αιτωλία αμέσως μετά την ανάρτηση άρθρου αναγνώστη μας με θέμα: ΟΠΕΡΑ «LA TRAVIATA. Αναμένουμε τις εξελίξεις που μας υπόσχεται απειλητικά;;;

Την τελευταία ανάρτηση κατά του αρχηγού στρατού την είχε ανεβάσει στενός συνεργάτης ιδιοκτήτη Κυριακάτικης εφημερίδας διανομής DVD που τον τελευταίο καιρό είπε να ασχοληθεί με το εμπόριο όπλων. Έλα όμως που ο αρχηγός τους χάλασε τα σχέδια και τους πέταξε έξω με τις κλωτσιές!!

Η προτελευταία ανάρτηση κατά του Φράγκου έγινε όταν άρχισε να επιμένει για τήρηση συμφωνιών και να πιέζει για το καλύτερο συμφέρον της χώρας. Βλέπετε αυτός ο αρχηγός έχει ένα σοβαρό ελάττωμα … βάζει πάνω από κάθε συμφέρον την Πατρίδα. Το έχει αποδείξει όταν όργωνε την Τουρκία για πληροφορίες, όταν είχε τρελάνει τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες παίρνοντας το παρατσούκλι «Στρατηγός Αράχνη». Βέβαια αυτά παραλείπονται από τους εμποράκους που βάζουν στημένες αναρτήσεις σε site τύπου army alert.

Από το μένος και το φαρμάκι που στάζουν τα γραφόμενα του εμποράκου της σημερινής ανάρτησης, στο παραπάνω site, πρέπει αυτός ο αρχηγός να του έκανε μεγάλη ζημιά. Πρέπει φίλε μου η οικονομική «χαλάστρα» που του έκανε να είναι τεράστια. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Εγώ τον καταλαβαίνω απόλυτα τον εμποράκο όπλων. Δεν είμαστε για τέτοιες ζημιές σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο που περνάμε. Κάτι πρέπει να γίνει. Όσο είναι αρχηγός ο Φράγκος λαμογιές δεν γίνονται. Είναι τίμιος δεν τα παίρνει και πρέπει να φύγει οπωσδήποτε. Ρε γαμώτο δεν περνάνε στημένοι διαγωνισμοί και δεν δέχεται πιέσεις από κανέναν. Και το χειρότερο τα ψάχνει όλα ρε παιδί μου!!

Και τώρα η εύλογη απορία μου… Καλά ρε φίλοι μου πάτε καλά; Πιστεύετε ότι ο Φράγκος τη στιγμή που δεν χαμπαριάζει τίποτε όταν είναι για το συμφέρον της Πατρίδας θα φοβηθεί με τις στημένες σας αναρτήσεις;;; Δεν βλέπετε ότι δεν τον αγγίζει τίποτε; Βάλτε ρε θύματα στο Google «Φραγκούλης Φράγκος» και θα διαπιστώσετε ότι τον πάνε όλοι. Ιδιαίτερα τον πάνε οι πραγματικά αδέσμευτοι blogers, οι μανάδες των στρατιωτών, οι στρατιώτες οι αξιωματικοί και γενικά όλος ο κόσμος.

Σας καταλαβαίνω όμως απόλυτα φίλοι μου εμποράκοι. Σας έκανε μεγάλη χαλάστρα. Πέστε μας μόνο το ύψος της μίζας που χάσατε για να συμπάσχουμε μαζί σας. Και θα είμαστε εδώ για να δούμε την δεύτερη και την Τρίτη πράξη της όπερας La Traviata όπως είπατε. Προσέξτε φίλοι μου όμως μήπως αυτός ο αρχηγός από όπερα σας στο γυρίσει στο τσάμικο, και μάλιστα στο σβαρνιστό. Σας προειδοποίησα δεν καταλαβαίνει τίποτε. Εδώ θα είμαστε…

Δρομολογητής

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Army alert μήν σταματήσεις να γράφεις αλήθειες ακόμη και για Αρχηγούς. Έτσι είναι, όπως τα γράφεις, συνέχισε, είμαστε όλοι οι απόστρατοι μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

Πω πω ανατρίχιασα. Εγώ σου λέω καλύτερος είναι ο στρατηγος BATMAN από το Gotham city. Και τους νικάει όλους.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.ΣΙΓΑ ΦΡΑΓΚΟ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛ.... ΠΟΙΟΝ ΕΒΑΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ;;

Ανώνυμος είπε...

Οπωσδήποτε έχει ενοχληθεί από τα δημοσιεύματα και θα επιθυμούσε να μην μιλάνε ποτέ γι'αυτόν δίχως να τον επαινούν. Από μικρός,πολύ μικρός,είχε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του.Υπύρξε από τα αγαπημένα παιδιά του Ιωαννίδη,μην τον υποτιμάτε...

Ανώνυμος είπε...

O MEGALOS ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥς ΑΠΟ ΤΙς ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕς ΣΧΟΛΕΣ???
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΙΛΑ???
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ Ο ΤΖΕΦΡΥ???
ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΤΙΣΤΑΝ

ΚΟΥΝΕΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

O MEGALOS ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥς ΑΠΟ ΤΙς ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕς ΣΧΟΛΕΣ???
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΙΛΑ???
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ Ο ΤΖΕΦΡΥ???
ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΤΙΣΤΑΝ

ΚΟΥΝΕΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά, ο κ. Α/ΓΕΣ με απογοήτευσε. Περίμενα πολλά περισσότερα από αυτόν, ειδικότερα με το ασφαλιστικό - συνταξιοδοτικό. Αλλά και αυτός δυστυχώς κιότεψε. Οπως επίσης και με το θέμα της αποστρατικοποιησης των νομών Πέλλας και Ημαθίας που τους αφήνει έρμαιο στα χέρια αυτών που επιβουλεύονται την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΩΣ ΤΑ ΙΜΙΑ!ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΜΕΣΩ NAMSA...