Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΑΓΙΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ

Έως 250 ευρώ η μηνιαία απώλεια από τους στρατιωτικούς

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ..

Καλά σας κάνουν ΖΩΑ..
ψηφήστε τους ξανά ΖΩΑ , Θα σας τάξουν μεταθεση ΖΩΑ..
Θα σας βάλουν καλή βαθμολογία ΖΩΑ..
Θα γίνεται Ταξίαρχοι ΖΩΑ..
Εάν δεν πεθάνετε της πείνας πρώτα.. ΖΩΑ..

Μόνο στολές , τσάκισμα και λουστράρισμα είσαστε ΖΩΑ.. Με τί χρήματα θα τις παίρνετε τώρα για να κάνετε τους Χριστουγεννιάτικους χορούς στην ΛΑΕΔ , ΖΩΑ ?

Ξέρω, είναι σκληρά τα λόγια μου , αλλά είναι η πραγματικότιτα ΖΩΑ..

Και εγώ δικός σας είμαι ΖΩΑ , μόνο που εγώ έχω και κάμποσα χρόνια ξύπνιος , ΖΩΑ..

Ανώνυμος είπε...

NA KOΟΥΝ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟ!!ΕΠΙΣΕΙς ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ,ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΣΟΑ !!

Ανώνυμος είπε...

Τι λέτε ρε τσογλαναραίοι που θα μας κόψετε το επικουρικό και θα μας το δίνετε στα 53.
Πληρωμένο το έχουμε.
Κλέφτες των ταμείων μας.
Θα σας κόψουμε τα .....
Στον αγύριστο να πάτε παλιοξιφίες.

Ανώνυμος είπε...

Να δω πως θα ταΐσω την οικογένεια μου, πως θα πληρώσω το ενοίκιο της τάξης των 400 ευρώ στην Σάμο για ένα δυαράκι, πώς θα πληρώσω το στεγαστικό μου δάνειο,πως θα πληρώσω τις ΔΕΚΟ.
ΠΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ??? ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΊΑ.
Μας έχουν μειώσει κατά 1/3 το επίδομα των 165 ευρώ της παραμεθορίου, πληρώνουμε ολόκληρο το πόσο των φαρμάκων ,εμβολίων και στην καλύτερη περίπτωση παίρνουμε τα λεφτά από τις ιατρικές δαπάνες στο 6μηνο,το Φ,Π,Α ανεβαίνει διαρκώς η αισχροκέρδεια ιδιαίτερα στα νησιά που ο έλεγχος από το φθινόπωρο και μετά είναι σχεδόν ανύπαρκτος οργιάζει, προσπαθούμε να κάνουμε δουλείες του ποδαριού ασχέτως αν μας το απαγορεύει η ιδιότητα μας ,και με όποιο κόστος και κίνδυνο βέβαια.
Αν μας κόψουν και αυτά θα είμαστε κατευθείαν για τα ΦΑΝΑΡΙΑ για ελεημοσύνες.
Ειλικρινά σας μιλάω Αδέρφια η κατάσταση με ένα μισθό είναι απελπιστική, μου έχει περάσει και από το νου μου να σηκωθώ μετά από 16 χρόνια προσφοράς στην πατρίδα και να φύγω για το εξωτερικό.

ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ Ε.Δ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΑΚΡΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ,ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΆΣΙΜΟΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ(Δεν με ενδιαφέρει ο Βαθμος)

ΕΜΘ-Εσμιας
ΑΝΔΡΕΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Που είναι αυτά τα παπαγαλάκια που οσο ηταν πανω οι αλλοι, μας τα ειχαν κανει τούμπανο.....και φυσικα μιλώ για τους "anthipaspistes@gmail.com"
που μάλλον ανθυπασπιστές της ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ είναι........