Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Προφητείες του Γέροντος Παϊσίου για την Πόλη και τους Τούρκους




8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι αντίχριστοι που μας διοικούν σήμερα, εάν θα μπορούσαν να εξαφανίσουν τον Παϊσιο και τις προφητείες του θα το έκαναν ευχαρίστως.
Είναι ένας χώρος που δεν διαθέτουν δύναμη και δεν μπορούν να σχεδιάσουν κάτι.
Εφτασε ο καιρός! Μείνετε στην πίστη μας.

Ανώνυμος είπε...

Λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει. Σε λιγο θα διαφημιζονται στο μπλογκ και βιβλια του Λιακοπουλου.

Ανώνυμος είπε...

Ένα πράγμα έμεινε στην Ελλάδα για να μας κρατά όρθιους:Η πίστη στο Θεό και την Ορθοδοξία.Αυτή θα μας στηρίζει και θα μας βγάλει από την κόλαση που μας στήνουν .

Ανώνυμος είπε...

Καλη η πιστη και η ορθοδοξια αλλα 'συν Αθηνα και χειρα κινει'. Και μια ερωτηση, η εκκλησια μας ποτε θα συνεισφερει τον οβολο της στο κρατος?

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ?ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ?Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΔΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΘΑΡΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΥΜΕ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλαδα ειναι δημοκρατια και οχι θεοκρατικο κρατος.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΟΤΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΣΑΛΩΜΑ ΚΑΙ Η ΡΕΜΟΥΛΑ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ <> ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 8.28 αλλο δημοκρατια αλλα θεοκρατια. Σου προτεινω λιτανια για την οικονομικη κριση και τα εσοδα υπερ της ... εκκλησιας. Αλλα δεν φταις εσυ φταινε οι κυβερνωντες που δεν διαχωριζουν το κτατος απο την εκκλησια.