Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Το 2ο Γραφείο..




ΗΜΕΡΗΣΙΑ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Υποναύαρχος Παπαιωάννου συμμετείχε στην εκδήλωση ως εκπρόσωπος του ΑΓΕΝ. Αυτό ήταν γνωστό από τότε και έχει καταθέσει και στην ΕΔΕ που ακολούθησε. Γιατί η φωτογραφία βγαίνει τώρα? Είναι φωτογραφία της ΔΕΔΗΣ? Σίγουρα. Ο μηχανισμός προπαγάνδας καλά κρατεί. Κε ΑΓΕΝ σταματήστε τέτοιες ενέργειες τώρα. Θα χάσετε εντελώς το παιχνίδι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ:

ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ Κου Α/ΓΕΝ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ??
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ??
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ/ΓΝΩΣΤΗΣ??

Ανώνυμος είπε...

Αυτά έχουν χιλιοειπωθεί εδώ ρε παιδιά, δείτε τα παλαιότερα posts. O τύπος πήγε από μόνος του και καλεσμένος του κυβερνήτη του ΑΒΕΡΩΒ και συμμαθητή του Γαβαλά για να κάνει γνωριμίες.
Αν ήταν εκπρόσωπος του Α/ΓΕΝ θα έπρεπε υποχρεωτικά να είναι με στολή.

Ανώνυμος είπε...

Τα παπαγαλάκια του Β Κλάδου (ή μήπως Κάδου?) με το δάκτυλο στη σκανδάλη. Συγχαρητήρια ΗΓΕΣΙΑ. Συκοφάντησε συκοφάντησε στο τέλος κάτι μένει. Γκέμπελς

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημα παραμένει. Ενώ η υπόθεση ήταν γνωστή γιατί η φωτογραφία της ΔΕΔΗΣ δημοσιεύυεται σήμερα και αφού τους ενόχλησε η παραίτηση.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά να σας πω εγω πως και γιατί πήγε ο τύπος στη δεξίωση με πολιτικά. Πήρε πρόσκληση σαν Ναυτικός Διοικητής Αιγαίου εν γνώση του Αρχηγού και Υπαρχηγού του ΓΕΝ. Όσον αφορά τα πολιτικά ρώτηστε τον Υπαρχηγό του ΓΕΝ που έδωσε την εντολή. Όσο για τις γνωριμίες τις είχε από πριν και δεν περίμενε τον Αβέρωφ...απόδειξη ότι έφυγε από την δεξίωση πολύ πριν από τα "γεγονότα" που ακολούθησαν και το γνωρίζει πολύ καλά ο Αρχηγός του ΓΕΝ.