Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Θ.Πάγκαλος: “Τα λεφτά τα φάγαμε μαζί γιατί σας διορίζαμε για χρόνια”!


Επιτέλους δια στόματος του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης προκύπτει οτι, οι στρατιωτικοί που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ, αλλά εισήλθαν στις ΕΔ με εξετάσεις, ΔΕΝ ΣΥΝΕΦΑΓΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.



Σκληρή και προκλητική απάντηση στους αγανακτισμένους πολίτες που βλέπουν την χώρα να “βουλιάζει” στο χρέος έδωσε ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Προκλητικός εμφανίστηκε σήμερα σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος αναφορικά με την κριτική που δέχεται ο πολιτικός κόσμος και η Κυβέρνηση για την τύχη των χρημάτων των ελλήνων φορολογουμένων…

«Η απάντηση σε όλους αυτούς που μας ρωτάνε πού τα φάγατε τα λεφτά είναι μία: «σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί, ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας , εξαγοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος» είπε χαρακτηριστικά ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στη Ν.Δ. κατηγορώντας τη για πελατειακές λογικές και είσοδο συμβασιούχων στο δημόσιο «από το παράθυρο».

Η προκλητική αυτή δήλωση όμως του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης έχει προκαλέσει την δυσαρέσκεια της αντιπολίτευσης αλλά φαίνεται πως θα προκαλέσει και την δυσαρέσκεια των πολιτών. Κι όλα αυτά μια μέρα μετά την δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των βουλευτών με τον κ.Πάγκαλο να έχει 58 ακίνητα!


Την ίδια ώρα ένα δεύτερο πακέτο συγχωνεύσεων ετοιμάζει η Κυβέρνηση «με στόχο την εξοικονόμηση πόρων για το δημόσιο λογιστικό ταμείο» όπως προανήγγειλε ο Θόδωρος Πάγκαλος, ενημερώνοντας την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για το υπό κατάθεση νομοσχέδιο που αφορά στην «Κατάργηση και συγχώνευση υπηρεσιών, οργανισμών και φορέων του Δημόσιου Τομέα».

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=43215&catid=9


13 σχόλια:

Unknown είπε...

Τι εννοεί όταν λέει ο προδότης του Οτσαλάν,τον ημίων κλπ ότι τα φάγαμε μαζί? Εγώ βρε άθλιε πολιτικέ, παράσιτο της κοινωνίας που ζεις πάνω απο το κορμί του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού δεν έχω 58 ακίνητα....ένα έχω γαμ... τον αντιθε.... σου που θα το πληρώνω μέχρι τα 70 μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ας κάνουν το λάθος τα ΜΜΕ να πουν την δήλωση αυτή στις ειδήσης και τόλμα ρε παχύδερμο να κυκλοφορήσεις ελεύθερος χωρις την προστασία σου στον λαό που σε ψήφισε να δεις πόσες θα μετρήσεις.......ουστ ρε λαμόγια!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΥΜΦΑΓΩ.

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε όλοι ηλίθιοι και καλά μας κάνουν ,μας κοροϊδεύουν στη ψύχρα και κανείς δεν κάνει τίποτα είδα τα πόθεν εσχες όλων τους είμαστε μαλάκες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ.
ΕΜΘ, ΟΠΥ, ΕΠΟΠ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ....
ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ...
ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΕΞΕΡΑΙΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

κ. Πάγκαλε, πολύ κακό timing για την δήλωση σας, τώρα που βγήκε το "πόθεν έσχες" είδαμε τι έχετε και ξέρουμε τι έχουμε και έτσι ξέρουμε οτι ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ !!!!
Καθίκια !!!!!

Ανώνυμος είπε...

θυμιζω οτι στην Ισλανδια προχθες αποφασισαν να στειλουν τον πρωην πρωθηπουργο και αλλα 2 κορμια (υπουργους) στο ειδικο δικαστηριο το οποιο συστηθηκε το 1905 και ηρθε η ωρα να δεχθει 2 τεμαχια.
Μηπως ηρθε η ωρα και σε μας?????

Ανώνυμος είπε...

Μήπως διόριζες για να βγαίνεις βουλευτής και να μπορείς να τα τρως εσύ?
Δεν ντρέπεσαι να μας προκαλείς έτσι?
Για φτύσιμο...

Ανώνυμος είπε...

9:42 ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γιαυτον τον αγύρτη μιλουσε ο Καρατζαφερης και έλεγε "να ειχαμε 20 τέτοιους στην Ελλάδα"; Φανταστείτε τι θα είχε γίνει!

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που δεν έχει άλλους 20, διοτι τότε θα χρειαζόμασταν και δευτερη ψιτάλεια

Ανώνυμος είπε...

10.46 ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΔΥΚ. ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΚΟΜΗΡΗ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΜΑΤΑ....
ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΝ.
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΕΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΜΑΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ. Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ. 58 ΑΚΙΝΗΤΑ Ο ΕΝΑΣ, 2.7 ΕΚΑΤ Ε Ο ΑΛΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Aλήθεια είδατε τι έχει ο Καρατζαφέρης?