Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Οχι Σαμαρά στο νομοσχέδιο "Περί ιεραρχίας και προαγωγών".

Δεν διασφαλίζεται η αξιοκρατία, θα ζητήσει την απομάκρυνση των επανελθόντων!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δεν πρόκειται να ψηφίσει το νέο νομοσχέδιο «περί ιεραρχίας και προαγωγών» η ΝΔ. Κύκλοι από την Ρηγίλης αναφέρουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς θέτει όρους , ένας εκ των οποίων είναι η απομάκρυνση των επανελθόντων αποστράτων από το ΠΑΣΟΚ, καθ’ όσον η ΝΔ δηλώνει ότι διατυπώνονται έντονοι προβληματισμοί για την λειτουργικότητα του Στρατεύματος, και την αντικειμενικότητα του συστήματος των κρίσεων των στελεχών καθώς και η διασφάλιση της αξιοκρατίας.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΞΙΟΙ!!ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ ΒΥΣΜΑΤΙΚΑ ΠΑΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ?Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ?ΝΑ ΔΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΠΑΝΕΛΘΟΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821
ΜΟΝΟ Ο ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΕΙΤΟ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ<>

ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΟΤΟΜΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ
ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΟΤΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ ΟΤΑΝ Η ΗΓΕΣΙΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ. ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΙΚΑΝΟΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΝΑ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΟΙ ΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Απαντώντας στο πρώτο σχόλιο θέλω να του πω ότι για να γίνει στρατηγός πρέπει πρώτα να γράφει και να καταλαβαίνουμε τη σκέπτεται.

Γενικά από όπως είναι το σύστημα χειρότερο δεν γίνεται άρα μην αγχώνεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Θα μας τρελλανουν τελικα, μα ο νομος ειναι στην ουσια το σχεδιο νομου που καταρτισε ο Μειμαρακης. Τοτε τους εκανε και τωρα οχι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ?