Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ

ΝΕΑ, ΩΡΑΙΑ, «ΑΡΧΗΓΙΚΗ» ΚΟΡΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΕΙΔΗΜΟΝΑ ΣΤΙΣ «Κ….ΤΟΥΜΠΕΣ»

Μετά το δημοσίευμα γνωστής κυριακάτικης εφημερίδας, ο Αρχηγός ΓΕΣ, άρχισε να ανησυχεί επικίνδυνα τόσο για την «πτωχή και ταπεινή» θέση της κορούλας του, όσο και για το δικό του «θρόνο»!! Βέβαια, η ανησυχία αυτή έχει πολλαπλασιαστεί, λόγω και του έντονου ενδιαφέροντός του να αναρριχηθεί λίγο ακόμα στην ιεραρχία……Άδικα έτρεχε ο άνθρωπος να αλλάξει το δόγμα του ΓΕΕΘΑ, εεεε; Αχ, Αεροπόρεεεεε ….. σου σκάβει το λάκκο ο Φράγκος …. με τα τακτικά του καφεδάκια στον «Μπένι»! Για να επανέλθουμε στο θέμα της κόρης του αρχηγού, δεν είναι κακό ή παράδοξο μια νεαρά και ταλαντούχα κοπέλα να βγάζει τίμια και νόμιμα το «ψωμί» της! Το θέμα είναι, εάν κάθε τι νόμιμο είναι και ηθικό! Ειδικά, όταν αυτό αφορά στις αποδοχές μίας νέας κοπέλας στη δύσκολο δημοσιο-οικονομική περίοδο που βιώνουμε, από Κρατικό κανάλι, που όλοι μας το πληρώνουμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ! Όσο ταλαντούχα κι αν είναι η νεαρά κοπέλα, οι παροικούντες στη Συμπρωτεύουσα, γνωρίζουν πολύ καλά πως προέκυψε αυτή η «ταχεία άνοδός» της. Επίσης, δεν μας προκαλεί εντύπωση η ζέση με την οποία δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης «βάζουν πλάτη» στην κόρη και στον Φράγκο με τις παρεμβάσεις τους σε ραδιόφωνα και εφημερίδες, για τα «χτυπήματα κάτω από τη μέση»….. Δεν μας είπαν όμως αυτοί οι κύριοι, τι σχέση έχουν με τους εμπλεκόμενους……;
Το ερώτημα «Κάθε τι νόμιμο είναι και ηθικό;» έχει τεθεί και στο πρόσφατο παρελθόν για αρκετούς πολιτικούς ομοιόχρωμους του κ. Φράγκου μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου 2009. Και λέμε ομοιόχρωμους, γιατί από τις εκλογές και μετά ο Φράγκος έγινε «Πράσινος»! Το διατυμπανίζει αυτό, σε όποια «πράσινη» πολιτική παρέα βρεθεί ο ίδιος, η κόρη του, ακόμα και ο Υπασπιστή του (Σχης Κ.Σ …… ή μήπως δεν είναι Υπασπιστής του;). Αυτά απλά επιβεβαιώνουν την «Πράσινη Κ...τούμπα» του Φράγκου!
Κύριε Αρχηγέ, δεν περιμένουμε να παραιτηθείτε, γιατί πολύ απλά «ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ»!!! Εξάλλου, οι πρόσφατες τοποθετήσεις σας για θέματα που «καίνε» το προσωπικό του Στρατού Ξηράς, έχουν αποδείξει πως, βάζετε πάνω απ’ όλα τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Δεν είναι κακό να έχει κανείς φιλοδοξίες, αλλά είναι πιο ηθικό να έχει κανείς ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΡΧΕΣ! Το «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια» που λέγατε ως Εύελπις και ως μικρός Αξιωματικός και με το οποίο φανταζόμαστε πως γαλουχήσατε την κόρη σας, έχει πάει περίπατο…..
Και επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μας και έχουν ακούσει τ’ αυτιά μας, θα επανέλθουμε πολύ σύντομα με γεγονότα για τα τεκταινόμενα στις περσινές κρίσεις Ανωτάτων Αξιωματικών - τα οποία πιστέψτε μας θα σας στενοχωρήσουν αρκετά - έτσι για να δείξουμε στα στελέχη πόσο καλά κάνατε εσείς, αλλά και αρκετοί «γαλάζιοι» Ανώτατοι την «Πράσινη Κ….τούμπα»!!! Ηθικό Δίδαγμα μικροί Αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς: «Η θέση είναι πάνω απ’ όλα» !!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά να τα βλέπει ο "αόρατος" υπουργός με τον δντη του τον στρατηγό Σωτήρη. Τα καθάρματα με τις επιλογές που έκαναν έσκαψαν το λάκο σε 10άδες αξιωματικούς και των τριών όπλων. Θα το πληρώνουν σε μόνιμη βάση.

ΦιτυλαΝαύτης