Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΝΩ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ


Σε μία πολύ κακή συγκυρία για την πατρίδα μας για μία ακόμα φορά δικαιωνόμαστε.

Την ώρα που οι πιλότοι πέφτουν η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία ασχολείται σύσσωμη για το πώς θα μεταθέσει τον σημαιοφόρο της αντίστασης Αθανάσιο Τσάκαλη.


Οι έγκυρες πηγές μας μας αποκαλύπτουν όλο το παρασκήνιο το οποίο ξεκίνησε από την αποτυχημένη επίσκεψη του υπαρχηγού ΓΕΝ Κρυονερίτη στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, συνεχίστηκε με τον διωγμό του Αξιωματικού που ταπείνωσε τους προδότες και καταλήγει πριν από λίγες ώρες με την αιφνίδια μετάθεση του σημαιοφόρου Τσάκαλη σε μονάδα παροπλισμού.

Να επισημάνουμε ότι στην επίσκεψη του Υπαρχηγού ΓΕΝ εκτός από τον πλωτάρχη Ζ.Μ. σηκώθηκε και μίλησε για το γένος στις στρατιωτικές Σχολές και ο σημαιοφόρος Τσάκαλης, ενώ στην συνέχεια έδωσε μεγαλύτερη δημοσιότητα στο θέμα με την εμφάνισή του στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου κι εκεί ήμασταν σίγουροι ότι θα του έλθει και αυτού μετάθεση, η ημερομηνία μόνο μας ήταν άγνωστη.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι το κέντρο της βαρύτητας από τα επιτελεία των Ενόπλων Δυνάμεων αντί να βρίσκεται στην Άμυνα της χώρας έχει μετατοπιστεί στα γραφεία των μεταθέσεων οι οποίες γίνονται υπό μορφή διωγμού και με τη διαδικασία του κατ επείγοντος.

Αυτό το οποίο συμβαίνει στο Ναυτικό συμβαίνει επίσης και στην Αεροπορία αλλά και στον Στρατό Ξηράς.
Στην Αεροπορία παραδείγματος χάρη μετά από παρεμβάσεις και του ΑΓΕΕΘΑ και του ΑΓΕΑ μετατέθηκαν σε θέσεις παροπλισμού οι σκληροί αναχαιτιστές, έτσι ώστε οι τούρκοι να σουλατσάρουν ανενόχλητοι στο Αιγαίο!
Ταυτόχρονα, υπήρξε ολόκληρη κινητικότητα από ειδικό γραφείο που παρακολουθεί την κίνηση των μπλογκς στο υπουργείο εθνικής αμύνης, τα ονόματα των κομματόσκυλων που το στελεχώνουν είναι στην διάθεσή μας, έτσι ώστε να μετατεθούν δυσμενώς ανώτεροι και κατώτεροι ιπτάμενοι αξιωματικοί που έγραφαν σε μπλογκς, ειδικά μετά την «λευκή» απεργία.

Πηγή hellenicrevenge.blogspot.com
asimpiestos.blogspot.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή μας λέτε, έστω εμμέσως, ότι έχουμε σύγχρονους εφιάλτες και μάλιστα ένστολους. Τι κ@θ.κ.@ μισθοδοτούμε και μάλιστα παχυλά, εμείς οι άνεργοι εργάτες.

Ανώνυμος είπε...

-Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ Π.Α. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕΜΙΣΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ZAGREB,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ, ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ Κε ΑΡΧΗΓΕ ΤΗΣ Π.Α.ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΠΩΣ ΡΗΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ????. ΔΙΑ ΤΗΣ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ ????

ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κε ΑΡΧΗΓΕ ΤΗΣ Π.Α.ΓΙΑΤΙ ,ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΖΑΓΡΕΒ???

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά μας πρήξατε. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Το κουτόχορτο δεν το τρώει πλέον ο κοσμάκης γιατί τον πειράζει. Όταν κοι πατρίκιοι είσαστε έξι χρόνια καβάλα στο άλογο με ταμπέλα εθνοσωτήρα και ύφος 100 καρδιναλίων πρέπει να κατεβείτε να δείτε πως είναι και η ζωή των πληβείων τους οποίους μέχρι χθες είχατε το απύθμενο θράσος να τους χλευάζετε. Μου θυμίζετε τον πατροκτόνο που ζητάει την επιείκεια γιατί έμεινε ορφανός. Επιτέλους αναλογιστείτε, έστω και για λίγο τα “κατορθώματά” σας. Λίγη αυτοκριτική ποτέ δεν έβλαψε, απεναντίας μας κάνει πιο συνετούς και καλλίτερους ανθρώπους.

ΥΓ.Η αντιδιαστολή δε που κάνει ο αρθρογράφος της ανάρτησης, με τους πραγματικούς ήρωες πιλότους που έχασαν τη ζωή τους, πραγματικά μου δημιουργεί ανατριχίλα.

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο σειρά θα πάρουν στις μεταθέσεις και όσοι πήραν την παραίτησή 'πίσω'. Ελπίζω να βγω λάθος, άλλα σε συζήτηση των "πραιτοριανών" του Π.Ν ειπώθηκαν τα καλύτερα λόγια, του στιλ ολοι τους

Ανώνυμος είπε...

Ο σημαιοφόρος της αντίστασης....
ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ...
ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΑ 10000 ΤΑ ΠΗΡΕ ΤΕΛΙΚΑ???
Ο ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΗ ΔΟΚΙΜΩΝ ΕΔΡΑΣΕ ΣΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...
ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΝΡΔΡΟΜΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ...
ΑΝ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΑΝ ΜΕΤΕΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΧΙΜΟ ΠΛΟΙΟ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ???
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ???
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ??
ΣΕ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΝ, ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΛΟΥΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ 10ΧΙΛΙΑΡΑ...
ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ...
ΤΕΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ <>... ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΕ ΚΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΑΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ...
ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΑΓΡΕΒ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ.

ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ;

ΟΙ ΚΕΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΣΗ. ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ;

ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΓΡΕΒ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ.

ΔΩΣΕ ΠΡΑΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΟΣΜΟ.

Ο ΚΑΡΑ-ΑΣΧΕΤΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΕ 2 Σεπτεμβρίου 2010 12:43 π.μ. ΕΧΩ ΚΟΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΝΟΙΕΣ?