Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Η σκανδαλώδης επαναφορά του Ταξίαρχου Παπανικολάου Αθ.



ΠΑΡΟΝ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η προαγωγή σε ποιο άρθρο του Ν/Σ του υπουργείου Εθνικής Αμυνας για την υπηρεσιακή εξέλιξη και ιεραρχία των στελεχών των ΕΔ αναφέρεται ??. Και περιμένουμε άσπρη μέρα ΟΕΟ ??

Ανώνυμος είπε...

0 κ. Βενιζέλος λειτουργώντας με πρακτικές, μεθόδευσες και διαδικασίες εποχών δεκαετίας 80 κατάφερε να διαλύσει τις ένοπλες δυνάμεις τις χώρας μη σεβόμενος το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους. Οι πρακτικές αυτές, με τοποθετήσεων ανίκανων σε θέσεις ευθύνης, οι διώξεις , οι αποστρατείες , οι μεταθέσεις, κατόπιν εισήγησης του σκιώδους ανώτατου αεροπορικού συμβουλίου αποτελούμενο από τον πνιγμένο στις ΕΔΕ Παπανοκολάου΄, από τον κουμπάρο του τον Πριόνα, τον Σωτηρίου και τους λοιπούς εγκάθετους τι αποτέλεσμα περιμένεις να φέρει πέραν της απώλειας ιπταμένων και αεροσκαφών και της μείωσης της ικανότητας της ΠΑ;. Η ίδια πρακτική εφαρμόσθηκε και τα 20 χρόνια διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και χάθηκε η μισή αεροπορία με δεκάδες νεκρούς ιπταμένους. Γιατί να έχουν οι ιπτάμενοι ορφανά και χήρες και όχι ο Βενιζέλος που διακρίνεται από αδιαφορία και φασιστική νοοτροπία ;.
Εάν οι πρακτικές που εφαρμόζονται για τους Έλληνες αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς είχαν πρόθεση την αξιοποίηση όλου του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, τότε πως δικαιολογούνται οι διώξεις με παιδιά στην τρίτη λυκείου, πως δικαιολογούνται οι κομματικές προαγωγές ,τοποθετήσεις και μεταθέσεις, πως δικαιολογούνται τα ατυχήματα το ένα πίσω από το άλλο. Τα χρόνια πέρασαν και ο Βενιζέλος με την παράγκα του Παπανικολάου συνεχίζει με πρακτικές τύπου Στάλιν και Τσαουσέσκου. Τις αξίζει αυτές τις πρακτικές το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων της χώρας;