Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Δηλώσεις ΥΕΘΑ κ. Ευ. Βενιζέλου μετά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη

Μετά το πέρας της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα τιμούμε και γιορτάζουμε την Ελλάδα που δικαιούται να είναι υπερήφανη, την Ελλάδα που έχει αποδείξει ιστορικά πως γνωρίζει τι σημαίνει εθνική κυριαρχία και εθνική αξιοπρέπεια. Αυτές οι επέτειοι διδάσκουν κάτι σε εμάς, τους σημερινούς Έλληνες. Μας επιβάλλουν να είμαστε ενωμένοι, υπεύθυνοι και διορατικοί. Γιατί εμείς είμαστε κύριοι του μέλλοντός μας και του μέλλοντος των παιδιών μας και η συνείδηση της Ιστορίας, η γνώση του παρελθόντος μας επιβάλλει να διαμορφώσουμε με τον καλύτερο τρόπο το αύριο της χώρας μας. Η κρίση είναι μια ευκαιρία και μέσα από την πολιτική σταθερότητα, την κοινωνική συνοχή και την εθνική ενότητα θα πετύχουμε και θα κερδίσουμε το στοίχημα».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλαμψαν δια της απουσίας του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός και ο αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης.Που ήταν ο "μαζί τα φάγαμε τα λεφτά" να εκπροσωποίησει την Κυβέρνηση ? Ούτε το πρωτόκολλο των δηλώσεων δεν τηρήθηκε.Φοβήθηκαν προφανώς το κράξιμο διότι ακόμη και ο φασίστας ο Μεταξάς όπως τον αποκαλούν είπε ΟΧΙ στους Γερμανούς ενώ αυτοί είπαν ΝΑΙ στο ΔΝΤ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ;ΣΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Η΄ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ Ε.Σ.;ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά παρατήρησα ότι ο ΥΕΘΑ είχε ένα ξινισμένο ύφος καθ' όλη τη διάρκεια της παρέλασης και μόνο όταν περάσαν τα προσκοπάκια χαμογέλασε και έδειξε ικανοποίηση.Ούτε στους εφέδρους,ούτε στις στρ. σχολές αντέδρασε έτσι.Μόνο ξινίλα...

ΙΛΑΡΧΟΣ είπε...

ΕΠΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ . Η ΔΩΛΩΣΗ ΑΠΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ . ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΚΑΝΕΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ....ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.......... ΙΛΑΡΧΟΣ.......

Ανώνυμος είπε...

Τι σημαίνει Εθνική κυριαρχία και Αξιοπρέπεια το βλέπουμε καθημερινώς μπροστά μας κε Υπουργέ...

Ανώνυμος είπε...

Το τιμώμενο πρόσωπο εμένα μου θύμιζε θυμωμένο γορίλα!!
Αυτό δεν ήταν επέτειος, ήταν αγγαρεία!!!!!!!