Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

«Χωρίς Ιππείς – Η μάχη του Μαραθώνα (490 π.Χ.)» το βιβλίο του Α/ΓΕΣ

Ομιλία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελου Βενιζέλου στην εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστρατήγου Φραγκούλη Φράγκου, με τίτλο «Χωρίς Ιππείς - Η μάχη του Μαραθώνα (490 π.Χ.)».
Τρίτη, 19 Οκτωβρίου,Μέγαρο Παλαιάς Βουλής, Αθήνα

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θλίβομαι διότι βλέπω εν ενεργεία αξκούς και μάλιστα Δκτες Σχηματισμών που εγκατέλειψαν τις μονάδες τους για να λιβανίσουν τον προϊστάμενο τους που αντί να ασχοληθεί τα πολλαπλά προβλήματα του κλάδου του τον απασχολεί αν η μάχη του Μαραθώνα έγινε με ιππείς ή χωρίς ιππείς. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θλίβομαι και διερωτώμαι πότε βρήκε το χρόνο να συγγράψει αυτό το βιβλίο ο Α/ΓΕΣ !!!!!! Τόσο πολυ ελευθερο χρόνο είχε ή παράλληλα προς χάριν της συγγραφικής ιδιότητάς του παραμελούσε τα καθήκοντά του.Οσο για το προηγούμενο σχόλιο του αναγνώστηκαι πάλι διερωτώμαι: Πως βρέθηκαν αυτοί οι κύριοι χειροκροτητές, που απαγορεύεται εξάλλου απο τον ΣΚ το χειροκροτείν, στην Αθήνα?

Ανώνυμος είπε...

Είποαμε τότε δεν υπήρχαν ιππείς αλλά υπήρχαν ηγέτες, σήμερα τι και αν έχουμε άρματα, ηγέτες έχουμε ?

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον κ. Αρχηγό, πέτυχε το σωστό "timing" για την παρουσίαση του βιβλίου του. Σε λίγο έρχονται κρίσεις! Με συγκίνησε ο κ. ΥΕΘΑ με τα υπέροχα λόγια του σχετικά με το "πόνημα" του κ. Α/ΓΕΣ. Αλλά μήπως θα μπορούσε να ασχοληθεί ο κ. Α/ΓΕΣ και λίγο με κάποιο "πόνημα" σχετικά με ΜΤΣ, λέω μήπως! Όσο για τους "χειροκροτητές", συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, αλλά έτσι χτίζονται οι καριέρες, πως να το κάνουμε! Δεν σας πιστεύουμε άλλο "κύριοι" το έχετε καταλάβει !! έχετε γίνει γελοίοι και θα το καταλάβετε καλύτερα σε λίγο καιρό ως απόστρατοι !

Ανώνυμος είπε...

Τους χειροκροτητές και αποστράτους καπου θα τους βολέψουν θα είναι διοικητές σε καποια διοίκηση λιμένος, σιδηροδρόμων, συναιτερισμού κλπ θα περνούν απο το γραφειο στις 9 και στις 10 θα φεύγουν για τις προσωπικές δουλειές τσεπόνοντας κάθε μήνα τον μισθουλάκο χωρίς να ρίχνουν πενιά δουλειάς,αφήνοντας αυτή στους υφισταμένους τους