Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Κόβουν στο μισό τα οδοιπορικά

Και όχι μόνο, έρχονται οι περικοπές επιδομάτων οι οποίες θα μειώσουν δραματικά το μισθό, δεδομένου του ότι μεγάλο ποσοστό αυτού βασίζεται σε επιδόματα.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ+13

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡ....ΙΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ.......

Ανώνυμος είπε...

Ποιά οδοιπορικά και αηδίες. Τέτοιο επίδομα δεν υπάρχει νομοθετημένο για τα στελέχη των Ε.Δ. Απλώς κάποτε κάποιοι Αργηγοί αποφάσισαν να πάρουν το νόμο στα χέρια και χορηγούν το εν λόγω επίδομα στα στελέχη τους τα οποία για να το πάρουν υπογράφουν ΨΕΥΔΩΣ ότι μετακινήθηκαν χωρίς αυτό να συμβαίνει ενώ και τα γραφεία προσωπικού επιβεβαιώνουν ΨΕΥΔΩΣ ότι έγιναν οι μετακινήσεις. Σαν δεν ντρέπονται οι Αξιωματικοί που σύρονται σε τέτοιες ταπεινωτικές ενέργειες. ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ σημαίνει ότι υπηρετεί ΑΞΙΕΣ έχει ΗΘΟΣ και ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ και να μην γίνεται για μερικά "αργύρια" ανήθικος.

Ανώνυμος είπε...

Ανήθικοι είναι όλοι αυτοί που τα έφαγαν μόνοι τους και τώρα κάνουν την πάπια. Είναι όλα αυτά τα λαμόγια που έκαναν περιουσίες και εμείς συνεχίζουμε να τους εκλέγουμε και να τους χειροκροτούμε.
Είδατε κανένα Αξιωματικό που έγινε πλούσιος από τα οδοιπορικά ?
Οι Αξιωματικοί δεν θέλουν κανένα επίδομα.
Ας τους πληρώνουν τις ώρες εργασίας που εργάζονται (υπηρεσίες, νυχτερινές, ασκήσεις, χειμερινές διαβιώσεις, αγήματα, Αξκοί εβδομάδος κλπ) και πάρτε εσείς τα οδοιπορικά τους.
Τελικά μερικοί είναι πικρόχολοι για να μην πω τίποτε άλλο (έτσι 0925)

Ανώνυμος είπε...

Περικοπή 50% και ενσωμάτωση του υπολοίπου στο μισθό, πρακτικά σημαίνει επιπλέον περικοπή άνω του 30% (λόγω κρατήσεων και φόρων). Απο τα 130 περίπου ευρώ λ.χ που δικαιούται σήμερα ενας Λοχαγός, τελικά θα του μείνουν περίπου τα 40!!!

Δεν αρχίζουν λέω εγώ, τις περικοπές απο τις "τζάμπα" βουλευτικές λιμουζίνες, τα δικά τους "οδοιπορικά" (ήτοι τις τρελλές αμοιβές για συμετοχή τους σε επιτροπές και παραεπιτροπές), τους 16 "super-χλιδάτους" μισθούς των υπαλλήλων της βουλής (ήτοι των συγγεννών τους που διορίσαν-βολέψαν ομαδικά) και των κρατικών επιχορηγήσεων στα κόμματα τους (τα οποία καταστρέψαν την χώρα)!!!!

Ανώνυμος είπε...

θΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΓΕΕΘΑ, ΓΕΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΟΚΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΥΧΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΞΚΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ. ΜΠΡΑΒΟ!!! ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΑΜΟΙΦΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΜΟΙΒΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙς ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ , ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕς ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙΑ , ΜΕΛΗΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕς ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΛΠ. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ . ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑ "ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡ....ΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ"