Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Διαμαρτυρία αποστράτων

ΕΑΑΣ, Ακούει κανείς!
Την δουλειά της ΕΑΑΣ, δηλαδή την υπεράσπιση των συμφερόντων των αποστράτων, έχει αναλάβει τελευταία ο ΠΣΑΑΕΔ-ΣΑ με συνεχείς ανακοινώσεις και παρεμβάσεις του.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι που παρακολουθείται μερικώς τις δημοσιεύσεις. Το επίσημο site της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. έχει φέρει στο φως το θέμα απο τις 2/10, στοιχεία του οποίου περιέλαβε ο συντάκτης του άρθρου αυτού.

Φυσικά ο πόλεμος των εντυπώσεων καλός είναι αλλά η ουσία τελικά είναι αυτή που ενδιαφέρει. Οι ανοικτές επιστολές θα φέρουν την ανατροπή; Και αν καλέσει ο ΠΣΑΑΕΔ & ΣΑ σε κινητοποιήσεις πόσα μέλη έχει για να τις οργανώσει;

Ας είμαστε περισσότερο σοβαροί σε τόσο σοβαρά θέματα που μας πλήττουν όλους. Αυτές οι επικοινωνιακές φωτοβολίδες κουράσανε τον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΕΑΕΔ με τα ξιφιάκια της να μην πιανει στο στόμα της τον ΠΣΑΑΕΔ ο οποιος ειναι ο μονος συνδεσμος που εβγαλε στο δρομο τους αποστρατους. Ας κανει λοιπον ενα προσκλητηριο να δουμε ποσους μαζευει,αληθεια ποσους μαζεψε στην Καλιθεα;

Ανώνυμος είπε...

Χμμ βλέπω οτι άρχισε να αφαιρείτε απο τον τίτλο το & ΣΑ. Έχετε μήπως τελικά αποφασίσει αν θέλετε ή όχι τους Αστυνομικούς στην ομάδα σας;

Επειδή δεν ανήκω σε καμμία απο τις δύο Ενώσεις αλλά τα παρακολουθώ όλα γιατί με ενδιαφέρουν, θέλω να σας πω οτι για να φτάσεις στη διαδήλωση χρειάζονται πολλά πριν.

Το να θυμόμαστε εκίνο το πανηγυράκι έξω απο την πύλη του ΥΕΘΑ πριν κάμποσα χρόνια μάλλον νεκρανάσταση μου θυμίζει.

Ευχαριστώ για την φιλοξενεία.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΑΕΔ ασχοληθείτε με τα δικά σας και σταματείστε να βγάζετε τα μάτια σε άλλους, που στο κάτω-κάτω προσπάθησαν και κάτι πέτυχαν τα προηγούμενα χρόνια. Σεβαστείτε τους, όπως κάποιοι σέβονται εσάς. Μην χάνετε τη ψυχραιμία σας , διότι αρκετά ατοπήματα (το λέω ευγενικά)έχετε κάνει στη προσπάθεια σας, του εντυπωσιασμού.
Καβαλήσατε το καλάμι πριν καν αποκτήσετε νομική οντότητα. ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ !!!!

Σαρτζετάκης Εμμανουήλ είπε...

Εκ μέρους της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. και εστιαζόμενος στο τελευταίο ανώνυμο σχόλιο, το οποίο πιθανώς προέρχεται απο στέλεχος του ΠΣΑΑΕΔ & ΣΑ θα ήθελα να τονίσω τα παρακάτω:

1. Την ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. την εκπροσωπούν και την εκφράζουν αποκλειστικά τα σχόλια τα οποία φέρουν την επίσημη υπογραφή της Ένωσης και δημοσιεύονται παντού επωνύμως.

2. Από το πρώτο της βήμα έχει διακυρήξει οτι μόνο με την ένωση όλων των δυνάμεων μπορεί να επιτευχθεί κάτι. Και πιστεύοντας ακριβώς αυτό στους ελάχιστους μήνες δραστηριοποίησης της έχει συναντηθεί με μεγάλο μέρος των υπαρχουσών ενώσεων, συνδέσμων και θα συνεχίσει να το κάνει. Επίσης είναι ανοιχτή να συναντηθεί με οποιονδήποτε άλλο επιθυμεί.

3. Προκαλεί και προσκαλεί τον οποιοδήποτε έχει διαπιστώσει οτι έχει κάνει ατοπήματα είτε να τα εκφράσει δημοσίως είτε κατ ιδίαν ώστε να τα εξετάσει και να αναθεωρήσει εαν είναι πράγματι ατοπήματα.

4. Τα καλάμια τα έχουμε σπάσει απο την πρώτη μέρα της δημιουργίας μας γιατί απλά δεν τα χωράει το καταστατικό μας.

5. Η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. τόσο ατομικά όσο και συλλογικά επιδυκνύει τον δέοντα σεβασμό προς όλους όσοι έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν για το κοινό καλό. Δεν θα διστάσει όμως να καυτηριάσει όλους εκείνους που για ιδιοτελείς ή υποκινούμενους λόγους θα προσπαθήσουν να σηκώσουν αναχώματα για να ανακόψουν την πορεία και τη δυναμική της.

6. Δεν πρόκειται να επανέλθουμε επι ανωνύμων σχολίων.

Εμμανουήλ Σαρτζετάκης
Αξιωματικός ΠΝ εα
Πρόεδρος Προσωρινού ΔΣ
ΑΝΕΑΕΔ

Ανώνυμος είπε...

Ειρήνη υμιν....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ....