Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010

ΓΕΑ:Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας 2010

Οταν ενταχθούν τα στρατιωτικά οχήματα στην διαδικασία ελέγχου από ΚΤΕΟ θα μας πείσετε για το πραγματικό σας ενδιαφέρον για την ασφάλεια του στρατιωτικού προσωπικού.
Οι αφίσες πραγματικά μας άρεσαν πάρα πολύ!

Από 27 Σεπτεμβρίου έως 1η Οκτωβρίου 2010 η ΠΑ διοργάνωσε τις εκδηλώσεις οδικής ασφάλειας για τα στελέχη και όλο το στρατεύσιμο και πολιτικό προσωπικό, στo πλαίσιο της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων.
Σκοπός των εκδηλώσεων είναι η καλλιέργεια πνεύματος και νοοτροπίας Ασφαλούς Οδήγησης και Πρόληψης των Τροχαίων Ατυχημάτων, με κάθε είδους όχημα μετακίνησης (υπηρεσιακό, ιδιωτικό, αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες κλπ.) και ταυτόχρονα η ανάπτυξη ευγενούς άμιλλας μεταξύ των οδηγών της ΠΑ, αλλά και του προσωπικού που οδηγεί υπηρεσιακά οχήματα. Ζητούμενο είναι η ευαισθητοποίηση όλου του προσωπικού για την προαγωγή της οδικής ασφάλειας μέσω της εξάλειψης των παραβάσεων, της τήρησης των κανόνων οδικής κυκλοφορίας και της ενθάρρυνσης ώριμης οδικής συμπεριφοράς.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πραγματοποιήθηκαν σε κάθε Μονάδα, διαλέξεις και προβολές εκπαιδευτικών ταινιών Ασφαλούς οδήγησης και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων από εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και από άλλους αρμόδιους φορείς που ασχολούνται με το θέμα.
Το ΑΤΑ, η ΔΑΥ και η ΔΑΕ εξέδωσαν Ημερήσια Διαταγή η οποία αναγνώσθηκε την τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων. Στους ασφαλέστερους οδηγούς υπηρεσιακών οχημάτων για το παρελθόν έτος, απονεμήθηκε έπαινος, τιμητική άδεια και αναμνηστικό δώρο από τον Διοικητή της Μονάδα τους.
Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Πτήσεων και Εδάφους του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με την καλή κουβέντα στο στόμα...όπως πάντα. Επίσης δεν γίνεται αντιλητπή η "συμπθάθεια" προς τα ΚΤΕΟ....τίποτε δεν είναιτσάμπα Γιαννάκη...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ, ΤΑΧΝΙΚΟΥΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ,. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕΡΑ -ΝΥΧΤΑ , ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ , ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΝΤΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΕΟ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΛΛΛΛΛΑΚΙ ( ΜΕ ΠΟΛΛΛΑ ΚΚΚΚ)

Ανώνυμος είπε...

Γιατί οδηγοί υπάρχουν πολλοί και επιτέλους δεν χρειάζονται - σε ξένους στρατούς τα υπηρεσιακά οχήματα τα οδηγεί ο οποιοσδήποτε - αρκεί να έχει δίπλωμα.
Ο Προσωπάρχης όμως είναι πάντα ένας. Και επιτέλους να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, γιατί κάπως έτσι φτάσαμε εδώ.
Πχ. άντε να πείς έξω ότι υπάρχει περίπτωση κάποιοι εκ των συνταξιούχων των 500 € , δεν κατέβαλαν ποτέ ή κατέβαλαν ελάχιστες εισφορές σε σχέση με το 500 που παίρνουν κάθε μήνα (πχ "αντιστασιακοί" που λεηλάτησαν το ΜΤΣ)κλπ κλπ.

ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ