Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Ανακήρυξη του Α/ΓΕΑ ως τακτικού μέλους της Αεροπορικής Ακαδημίας Ελλάδος

Ο Αρχηγός του ΓΕΑ Αντιπτεράρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας με τον Διοικητή της Σχολής Ικάρων Υποπτέραρχο (Ι) Αδάμ Θωμαϊδη.

Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010 στην αίθουσα συνεδρίων της Αεροπορικής Ακαδημίας Ελλάδος (Α.ΑΚ.Ε), έλαβε χώρα η επίσημη τελετή ανακήρυξης του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Βασίλειου Κλόκοζα ως τακτικού μέλους της Α.ΑΚ.Ε, μετά την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Πρόεδρος της Α.ΑΚ.Ε Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α. Νικόλαος Νόκας απένειμε στον κ. Α/ΓΕΑ τιμητικό Δίπλωμα και το σήμα της Ακαδημίας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Νόκα σε ξέραμε για έντιμο από τότε που ήσουν στα F-104, το τιμητικό δίπλωμα που δώσατε στον Α/ΓΕΑ ήταν γιατί συμφώνησε στις διώξεις των αξιωματικών και υπαξιωματικών, γιατί δεν έφερε αντίρρηση στην απόστρατο Παπανικολάου; γιατί διέλυσε την Αεροπορία που εσείς και άλλοι κτίσατε; και μάλιστα παρουσία του Δκτη της Σχολής Ικάρων. ο Θωμαϊδης έγινε Υποπτέραρχος αξιοκρατικά;, με ποια προσόντα έγινε παράδειγμα προς μίμηση στους Ικάρους; στο τέλος θα μας τρελάνετε όλους. Πείτε μας κ. Νόκα έναν λόγο για τον οποίο δώσατε το τιμητικό δίπλωμα , θα έπρεπε να ντρέπεστε με όσα συμβαίνουν σήμερα στην Αεροπορία γιατί και ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων κ. Κατσαντώνης μοίραζε πεντοχίλιαρα στον Πετσάλνικο.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί απορείτε; Και ο Νόκας ως πασοκτζής επιβραβεύει τον Α/ΓΕΑ, που πρόκειται για μικρομεσαίο αξιωματικό τον οποίο ο Γιάγκος προώθησε στην ιεραρχία στα πλαίσια των επιλογών "αυτιστικών" ώστε να μη του φαίρνουν καμμία αντίδραση στις επιλογές του. Έχει δίκιο ο αγριόχοιρος υπουργός που τους είπε αυτιστικούς. Αυτιστικούς προωθούσε με τις ευλογίες του "αόρατου" υπουργού ο Γιάγκος, ως Α/ΓΕΑ, γιατί έτσι "βόλεβε" κατά τα λεγόμενά του τον προγραμματισμό της ΠΑ.
Ούστ λαμόγια του κερατά και εσείς και το κωλοκόμμα που ψηφίζαμε.

ΑΕΤΟΣ
ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ Ή ΤΗ ΔΎΝΑΜΗ

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκαιο σε όσα αναφέρεις 8.58 κάποιοι ήσαν τυφλοί και ανύπαρκτοι

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να ρωτήσω με τι κριτήρια γίνεται κάποιος μέλος της Ακαδημίας και αν έχουν μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών ο νυν και ο πρώην ΑΓΕΑ. Η ερώτηση μου δεν είναι ρητορική, αλλά για να μάθουμε το εύρος σπουδών τους.