Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ???? ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Το πόσο αναξιόπιστος μπορεί να γίνει ένας οργανισμός, μας έδειξε το Μετοχικό Ταμείο Στρατού.



Στις 19/10/2010 με ανακοίνωσή του μας ενημέρωσε ότι: "Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στους μερισματούχους του ότι η καταβολή του μερίσματος Δ΄ Τριμήνου 2010 θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου 2010।"

Και πριν περάσουν 48 ώρες ,σήμερα 21/10/2010 μας ανακοίνωσε : "Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στους μερισματούχους του ότι παρά τις καταβληθείσες προσπάθειες για σύναψη δανείου με φορέα χρηματοδότησης δεν κατέστη δυνατή μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα να αναβάλλεται επί πλέον η ημερομηνία καταβολής του μερίσματος.
Σημειώνεται ότι οι προσπάθειες συνεχίζονται και όταν υπάρχει εξέλιξη θα αναρτηθεί νέα ανακοίνωση. "

Αναρωτιέται λοιπόν ο καλόπιστος μερισματούχος
΄ Αφού δεν ήταν σίγουροι για την ύπαρξη των χρήματων, γιατί βιάστηκαν να βγάλουν την ανακοίνωση στις 19/10/2010; Δεν είχαν επίσημη ενημέρωση σχετικά με την εξασφάλιση των χρημάτων ; Αν όχι, ποιός έβγαλε την ανακοίνωση και γιατί; Αν ναι τότε τι άλλαξε; Μήπως θα πρέπει να μάθουμε λοιπόν ποιός είναι υπεύθυνος για τους άμοιρους ηλικιωμένους συνταξιούχους που δεν έχουν ειδοποιηθεί και θα πάνε αύριο στις Τράπεζες (με χαρά...) και θα απογοητευτούν εις διπλούν;
Δεν καταλαβαίνουν ,εκεί στο ΜΤΣ, ότι δεν μπορούν να παίζουν με τους μερισματούχους και μάλιστα τους ηλικιωμένους।
Απαιτείται τουλάχιστον μια συγγνώμη από τη Διοίκηση του ΜΤΣ προς τους χιλιάδες μερισματούχους .


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που συμβαίνουν με το ΜΤΣ είναι πτωτάκουστα πράγματα. Έβγαλαν τρεις ανακοινώσεις μέσα σε δέκα μέρες , για να μην πουν τίποτα επί της ουσίας.
Κάποιοι έπρεπε να ντρέπονται.
Κρίμα.
Μας άξιζε μια καλύτερη ηγεσία σε όλους τους τομείς.
Δυστυχώς δεν την έχουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ.ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ.ΤΟ ΕΧΑΣΑ.ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΕΧΩ 3 ΠΑΙΔΙΑ.ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΡΟΙΚΟΔΙΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΛΕΦΤΑ.ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ.ΤΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.ΠΕΡΙΠΟΥ 14000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΝΑ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΒΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ?ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ. ΤΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΞΚΩΝ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ;ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ , ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ;ΠΟΣΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕς ΠΙΑ;ΦΡΟΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ,ΑΛΛΟΙΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ , ΤΟ Β.Ε.Α. κ.τ.λ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; Ο ΣΝΤΗΣ ΤΟΥ Μ.Τ.Σ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;, Ο ΠΤΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ. ΕΝΑΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ε.α. ΑΞΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα, "με όλο το σεβασμό", να κάνω μία πρόταση που αφορά στο τίτλο του υπόψη άρθρου.

αντί για :"Το πόσο αναξιόπιστος μπορεί να γίνει ένας οργανισμός, μας έδειξε το Μετοχικό Ταμείο Στρατού."

να γραφεί :"Το πόσο αναξιόπιστες (προσθέστε και ότι άλλο - με όλο το σεβασμό - επιθυμείτε) ηγεσίες (στρατιωτικές και πολιτικές) είχε-έχει και θα έχει, για λίγο ακόμα, το ΥΕΘΑ"

Ο Οργανισμός ΜΤΣ δεν φταίει σε τίποτα, όπως και ο κάθε οργανισμός. Αυτοί που διοικούνε φταίνε ¨για ότι πράξει ή παραλείπει να πράξει ......."

ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σας ρε ξεφτιλισμένοι ένστολοι και μή της ηγεσίας μας.Μας συμπεριφέρεστε χειρότερα κι από λαθρομετανάστες που ψάχνουν για μεροκάματο.Γιατί εκεί έχει φτάσει η εξαθλίωσή μας.Να ψάχνουμε για κανένα μεροκάματο στην μαύρη αγορά ,όσο και όσοι αντέχουν ακόμη σ αυτό,μιας και είμαι κι εγώ σ αυτούς τους "τυχερούς" και είμαι κάτω των 60 ετών και φροντίσατε να μου κόψετε πλήρως Δώρα και επίδομα αδείας.Και έρχεστε τώρα να μου παζαρέψετε και το μέρισμα.Ουστ από δω πληρωμένα τομάρια.Αν τολμήσετε και πειράξετε το μέρισμα θα γίνουν τρελά πράγματα.Ξεφτιλισμένοι,πουλημένοι προδότες....

AEY(Αποστρ.Ένστολ. Υπάλ.) είπε...

Των αρχόντων τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχουν.
Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχουν. Τρίτον ότι ΟΥΚ ΑΕΙ άρχουν.
Προς όλες της ηγεσίες Πολιτικές και Στρατιωτικές