Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

"Αχρηστες" θεωρεί ο Πάγκαλος τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας!

Μαζέψτε τον κε Βενιζέλο!
κοι Αρχηγοί, Είσθε άχρηστοι!
Δηλώσεις Πάγκαλου στην εκπομπή "ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ" της ΝΕΤ προ ολίγου!

Κατά τα λεγόμενα του κου Πάγκαλου: "Ο ποιό αντιπαραγωγικός κλάδος του Ελληνικού λαού είναι οι στρατιωτικοί και τα Σώματα Ασφαλείας"!

Ο ανεκδιήγητος Πάγκαλος συνεχίζει το τροπάριο, ένας διπλωμάτης καλύτερος από ένα σύνταγμα, και προσβάλλει τις ΕΔ και τα ΣΑ.
Όλοι αυτοί που φυλάνε τα σύνορα, αυτοί που θαλασσοδέρνονται για την φύλαξη των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αγαίο, αυτοί που παίζουν την ζωή τους κορώνα-γράμματα καθημερινά αναχαιτίζοντας τα Τούρκικα-εχθρικά αεροσκάφη είναι άχρηστοι! Επιπλέον οι άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας που κινδυνεύουν για την ασφάλεια των πολιτών από τα σμήνη των εγκληματιών λαθρομεταναστών που κατακλύζουν την πατρίδα μας κάθε μέρα δεν προσφέρουν. Επιτέλους κάποιος δεν θα βάλει φραγμό στον κατ' επανάληψη υβριστή ολοκλήρου του Ελληνικού λαού!

72 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mαζέψτε το παχύδερμο, ρε Πάγκαλέ θα τρίζουν τα κόκκαλα του παππού σου ρεεεεε.

Απορώ τι κάνουν οι ΑΡΧΗΓΟΙ??
τελικά η κομματική τους ταυτότητα είναι πάνω απο την Στρατιωτική και τον όρκο που έδωσαν για την Πατρίδα.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΘΕΕ ΜΟΥ??

ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ.
ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΑΘΑΡΕΣ Ε.Δ , ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.

ΠΕΡΣΕΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Είδατε που επιβεβαιώνομαι από παλιότερο σχόλιο μου σε ότι αφορά τα λαμόγια πολιτικούς;

Κατέστρεψαν το στράτευμα, καταστρέφουν το φρόνημα των στελεχών,
και σε περίπτωση εθνικής χρεοκωπίας θα ρίξουν την ευθύνη στους στρατιωτικούς όπως έκαναν στα Ίμια,
και υπενθμίζω τι είπε ο παχύσαρκος Πάγκαλος τότε στους Αμερικανούς για την σημαία.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ....ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.....(ΒΛΕΠΕ ΙΜΙΑ-ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΟΤΣΑΛΑΝ)ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΝ ΠΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΤΣΑΛΑΝ, ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΩΡΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΠΑΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΟΠΟΡΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ.
ΑΛΛΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Κάθε Κυριακή βγάζουν το παχύδερμο στη τηλεόραση να μας πει καμιά μαλακία να έχουμε να ασχολούμαστε.
Το προηγούμενο βράδυ θα είχε φάει κανένα κοπάδι πρόβατα και δεν θα είχε χωνέψει ακόμα.
Αν ψηφίσει στρατιωτικός έστω και ένας ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ θα είναι μέγας προδότης.
ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Χοντρός έχει το ακαταλόγιστο μην δίνεται σημασία δεν ξέρει τι λέει αν νομίζει ότι τα έχει τετρακόσια,τις απόψεις του ας τις εκφράσει στην οικογένεια του Πιλότου Ηλιάκη( και τόσων άλλων που έπεσαν ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ κάτι που φαίνεται ότι μάλλον δεν γνωρίζει τί είναι)

Ανώνυμος είπε...

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ:
ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;
ΜΑΣ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΑΡΑΓΕ;
ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΡΟΥΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑΓΙΝΟΥΝ
ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΑΛΟΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΣ ΜΗ ΜΑΣ ΣΚΟΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΧΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Οι πολιτικοί… είναι αυτοί που έχουν αποτύχει στα διάφορα επαγγέλματα, άνθρωποι με μέτρια νοημοσύνη, αμφίβολη ηθική και εξαιρετικά κοινότυποι.
Β. Πίτκιν

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ!!!ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ?ΔΕ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥ ΤΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

Το ποτηρι ξεχειλισε εγγονε του δικτακτορα. Και αφου κανεις απο τους φυσικους μας ηγετες δε σε βαζει στη θεση σου , ετοιμασου για τη σκοτεινη δικαιοσυνη , η οποια δικαζει , καταδικαζει , και εκτελει επιτοπου τις αποφασεις της. ΕΝΑ ΕΜΠΡΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΕ (ΧΡΗΣΙΜΕ)ΠΑΓΚΑΛΕ. ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ .....ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ (Η ΜΟΝΗ) ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.,..

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΝΥΧΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΟΝΤΑΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΕΣ. ΑΝΤΕ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΣ ) ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ . ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΗΡΕ . ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΗ ΣΟΥ? ΑΕΙ ΧΑΣΟΥ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΕ , ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΥΠΑΞ ΕΠΙ ΓΑΠ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΓΓΛΙΚΑ ? ΠΩΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕΓΑΣ. ΤΟΤΕ ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ? ΟΥΣΤ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Ο διπλωμάτης του πάγκαλου χωρίς τη διπλωματία της στρατιωτικής ισχύος, θα "παίρνει" μόνιμα τις "καπνοσύριγγες" του Νταβούτογλου.
Ο αχρηστίλας είναι προκλητικός, αλλά δεν φταίει μόνο αυτός. Φταίνε μαζί οι διαλυτές του Έθνους που τον βάζουν και οι σκατοκέφαλοι που τον ψηφίζουν σαν τα μούτρα τους. Άφησε του δημόσιους υπάλληλους και τώρα έπιασε τους στρατιωτικούς στο βοθρόστομα του. Ούτε για λίπασμα δεν κάνει το άχρηστο παχύδερμο. Αν είχε φιλότιμο, με τις μ@λ@κίες που εκστομίζει, την υποβάθμιση της ισχύος του Έθνους που προκαλεί με τις ασυναρτησίες του και το θλιβερο σουλούπι που περιφέρει, θα έπρεπε να μας απαλλάξει οικειοθελώς από τη θλιβερή παρουσία του. Κανονικά θα έπρεπε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από αερόστατο στον ινδικό ωκεανό, ώστε να συμβάλει στη διάσωση του λευκού καρχαρία από την πείνα.
Έλληνες οι πάγκαλοι μας δουλεύουν κανονικά και μας προκαλούν διαχρονικά. Πρέπει να τους τσακίσουμε. Όσο καθυστερούμε τόσο πιο βαθιά θα μας χώσουν στα σκατά.
Πρέπει να απαλλάξουμε επί τέλους την πατρίδα από τα λυκόρνια.
ΛΟΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΑΕΤΟΣ
ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ Ή ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Αντιπρόεδρε, έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα? εχεί επιρεασθεί και ο εγκέφαλος από την γενικότερη δυσλειτουργία του σώματος σας? Ξέρετε τι σημαίνει να γίνουν παραγωγικοί οι στρατιωτικοί? Τί θέλετε, αποφασίστε, ειρήνη ή πόλεμο?? Στην ειρήνη όντως είναι αφανής η παραγωγικότητα των στρατιωτικών (για τους εθελοτυφλούντας) στον πόλεμο είναι πλέον εμφανής η παραγωγικότητά τους, αυτό θέλετε για να το καταλάβετε? Εδώ η κοματική σας τύφλωση δεν σας επέτρεψε να επιλέξετε άξιους συμβούλους επί των στρατιωτικών θεμάτων, θα κατανοείσετε τα υπόλοιπα??? Υποτίθεται ότι είστε έξυπνος δεν έχετε καταλάβει γιατί σας δώσανε τον θώκο του αντιπροέδρου που σας τον κατραντήσανε σκαμπώ!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Πάγκαλε (ή Πάνκακε) ελάτε στον Έβρο για να δείτε πόσο αντιπαραγωγικές είναι οι ΕΔ και τα ΣΑ.
Ελάτε να δείτε που, πως και πόσο δουλεύουν και κάτω από ποιές συνθήκες.
Εσείς καλά ζείτε και εργάζεστε με κλιματισμό (χειμώνα- καλοκαίρι)και μάλιστα με δαπάνες του Ελληνικού λαού.
Πριν πιάσετε στο στόμα σας τις ΕΔ και τα ΣΑ, θα έπρεπε πρώτα να είχατε πλύνει τα δόντια σας και κυρίως την ψυχή σας ?
Εσείς που τα κάνετε όλα καλά, μήπως θυμάστε την υπόθεση Οτσαλάν και πόσο παραγωγική ήταν η υπόθεση αυτή για την Ελλάδα ?
Λίγη ντροπή δεν βλάπτει και κυρίως τσίπα.
Κύριε Α/ΓΕΕΘΑ και κύριοι Αρχηγοί των Κλάδων, ακούσατε τι είπε ο Κος Αντιπρόεδρος?
Αν αισθάνεστε ότι είστε αντιπαραγωγικοί ας σας κάνουν (και εμάς μαζί) κανονικούς δημοσίους υπαλλήλους, σαν αυτούς που επί σειρά ετών διόριζε ο Κος Πάγκαλος και που τα έφαγαν μαζί.
Μαζί μας πάντως δεν έφαγε κανείς..!!

Ανώνυμος είπε...

Οι ΕΔ είναι αντιπαραγωγικές ενώ αυτός που είναι παραγωγικός, είδατε τι κοιλιά που έχει...
Σας δεν ντρέπεστε για τις δηλώσεις σας...
Αλλά στην Ελλάδα που ζούμε και έτσι που την καταντήσατε εσείς, επαναλαμβάνω εσείς οι πολιτικοί, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΣΑΛΑΝ, ΙΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΙ.ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΕΡΑ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ Ο ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Αντιπρόεδρος έχει απόλυτο δίκιο.
Όταν το ΕΡΓΟ είναι η καταρράκωση κάθε αξίας και η δημιουργία ενός κράτους παρία, ώστε να είναι εύκολο το ξεπούλημά του, τότε ΝΑΙ... οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας δεν βοηθούν... άρα... είναι ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ...
Δεν καταννοώ που βρίσκετε το παράξενο και αντιδράτε έτσι!!!!
Απλή (Παγκάλια) λογική...

Το να είσαι γραφικός Δελλαπατρίδης δεν είναι και τόσο κακό...κακό είναι να σε ορίζουν Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης...

Ανώνυμος είπε...

ρε παχυδερμο παγκαλε...εσυ και οι υπολοιποι 299 ειστε οι πιο αχρηστοι της ελληνικης κοινωνιας αη σιχτηρ βοδι βουλωστο πια ολο λαλακιες λες

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑ....ΜΠΟΥΧΕΣΑ!!!!!!!!!ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑ...ΜΑΛΑΚ... ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!!ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΧΡΗΣΤΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Πάγκαλος τολμάει και λέει αλήθειες. Δεν είναι τυχαίο που ο λαός τον εκλέγει επι 30 χρόνια. Οι αλήθειες πόλλές φορές πονάνε και γι αυτό δεν τις παραδεχόμαστε

Ανώνυμος είπε...

ειμαστε γενια που πρεπει να ντρεπεται που εχει αφησει αυτη τη χωρα να κατανταει ετσι.λυπαμαι αλλα παρολο το θαρος που εχουν οι στρατιωτικοι μας να αναχαιτιζουν τους τουρκους η να κυνηγανε λαθρομεταναστες στα συνορα,αυτο το θαρος δεν ειναι αρκετο για να αντισταθουν στον εσωτερικο εχθρο που εχει μπει στη χωρα μας.σε λιγο καιρο και δεν νομιζω να ειναι πανω απο 3ετια θα εχουν μπει ολα τα πιονια στις θεσεις που πρεπει και τοτε οταν θα εμαστε με την πλατη στον τοιχο και θα πεθαινουμε ο ενας μετα τον αλλον,τοτε θα ειναι αργα για ολους μας για να κανουμε κατι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ.ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ?ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ
ΚΛΑΔΟΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙ? ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΤΟ 5% ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΑΕΠ.ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΕ ΑΧΡΗΣΤΟΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΕΥΚΤΕΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ Η ΛΕΞΗ "ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ" ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΩΣ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ?ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΛΛΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΙΟΥ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΟΔΑ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΧΡΕΟΣ Κ.Λ.Π.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΘΕΛΩΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΛΟΓΙΚΗ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΦΩΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΝΙΚΗΤΕΣ.Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΜΕ.ΟΙ "ΑΠΕΝΑΝΤΙ" ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ.ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΤΕΙΔΙΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΤΟΥ 2 ΠΠ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΥΜΝΗΤΗΣ ΚΑΝΕΝΟΣ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ.ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑ ΟΥΤΕ ΑΠΕΚΟΜΙΣΑ ΤΙΠΟΤΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Τι;
Ο εγγονός του δικτάτορα, είπε κάτι γιά τις κοντές τις φούστες;

Ανώνυμος είπε...

O Πάγκαλος είναι ο προπομπός του ΠΑΣΟΚ ... ποτέ δεν λέει κάτι απο μόνος του.

Πάντα δρα ως εμπροσθοφυλακή.

Σε αυτό τον αγώνα όμως κύριε Πάγκαλε (δεν σας αξίζει ο τίτλος .. αλλά είμαι ευγενής και όχι αγενές γουρούνι) είστε ερασιτέχνης ...

Η οργη μας θα είναι μεγάλη και δεν θα υπάρχουν αμερικανοί να ευχαριστήσετε ούτε και αέρηδες για να ελπίζεις να πάρουν την σημαία.

Η σημαία κύριε Πάγκαλε ... εκείνο το κομμάτι πανί που εμείς κρατάμε ψηλα και χάρη σε εμάς ανεμίζει ακόμα στο Αιγαίο και στον Έβρο.

Γιατί αν περιμέναμε απο εσάς μάλλον θα την καταβροχθίζατε όπως κάνατε με τα λεφτά του Ελληνικού λαού που με περίσσιο θράσος είπατε ότι μαζί τα φάγαμε.

Μαζέψτε τον γιατί στις εκλογές δεν θα βρείτε ούτε την ψήφο σας.

Ανώνυμος είπε...

A ρε μπαζούκας που θέλει ο κόλος σου σαπιοκοίλη, αλλά που θα πάς και εσύ, νομίζεις ότι η αστυνομία θα σε προστατέψει ? κούνια που σε κούναγε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ; Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΙΑΝΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ......ΞΥΠΝΑΤΕ......ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ....ΠΕΡΕΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΘΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΤΩΡΑ......

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ.....ΔΕΣΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ....ΤΥΧΑΙΟ: ΔΕ ΝΟΜΕΙΖΩ!!!!!ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΙΣΘΗΜΑ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ....Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΙΣ Μ.....ΕΣ ΤΟΥΣ.....Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟΙ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΒΜΑΤΕΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ....ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξεχνάμε την ανικανότητα του συγκεκριμένου ως ΥΠΕΞ με τα Ίμια, την υπόθεση Οτσαλάν, τη διαρροή από το γραφείο του απορρήτων εγγράφων της ΕΥΠ κλπ, καλυπτόμενος πίσω από μια κακώς ενοούμενη βουλευτική ασυλία. Για ακόμα μία φορά βγαίνει και προκαλεί απαξιώνοντας ανθρώπους και θεσμούς. Το αφεντικό του μας οδήγησε στο ΔΝΤ, μεθοδεύει συνδιαχειριση του Αιγαίου και ποιός ξέρει τι άλλο, προσδοκόντας από τα αφεντικά του να λάβει ως ανταμοιβή τη θέση του ΓΓ του ΟΗΕ (Γι' αυτό και τα δεν με ενδιαφέρει εαν θα ξαναεκλεγώ!!!). Το θέμα είναι θα τους προλάβουμε πρίν την κοπανίσουν ώστε να δικαστούν από λαϊκό δικαστήριο για τα εγκλήματά τους;

Ανώνυμος είπε...

31 Οκτωβρίου 2010 4:57 μ.μ.
....ΠΕΡΕΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΘΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΤΩΡΑ......

Στα Ελληνικά πετρέλαια.
Υπάρχει και προηγούμενο.

Ανώνυμος είπε...

Ενω αυτος παραγει......κουραδες!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε παχυδερμα ειμασται αρκετοι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί που σας εχουμε συχαθει και έχουμε υποβάλλει τις παραιτησειΑ μας εδω και 9,8,7.6 μηνες. Αφου ειμασται άχρηστοι αποδεσμεύτε μας ρε....γιατί μας κρατάτε ομηρους;

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΝΕ....ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΤΣ.....ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ.....

Ανώνυμος είπε...

Προς 4:38 ΜΜ

Ο Στρατός καταναλώνει εκτός από το 5% του προϋπολογισμού και αρκετές ζωές από το προσωπικό του ώστε να παράγει αποτροπή καλέ μου φίλε. Αποτροπή σημαίνει ειρήνη και ασφάλεια σε σένα και την οικογένειά σου ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις τα αυτονόητα σε τέτοιο βαθμό που να τα θεωρείς πλέον και δεδομένα.

Ανώνυμος είπε...

Που εισαι Γιωργο Παπαδοπουλε....Τουλαχιστον κλεφτη,πουστη και προδοτη δεν σε ειπε κανεις

Unknown είπε...

Ας λέει ότι θέλει η κουραδομηχανή. Τόσα ξέρει τόσα λέει. Αλλά παίζουν το παιχνίδι τους και αυτοί. Όλοι τους προδότες. Πετάν μια μαλακία για να στρέψουν την προσοχή του κόσμου αλλού. Μη μασάτε τίποτα. Όσο κάποιος δεν αντιδρά, τόσο κάνει τον άλλο να ανησυχεί. Το καζάνι ήδη βράζει. Έρχεται και η δική τους ώρα....

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε 31 Οκτ 4:38μ.μ. ενώ χρησιμοποιείς τον ίδιο μ' εμένα όρο "διπλωματία στρατιωτικής ισχύος" αλλά με άλλα λόγια(στρατιωτική διπλωματία), λες ότι δεν κατάλαβες ούτε αποκόμισες τίποτα από τα προηγούμενα. Φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις τί ακριβώς σημαίνει "καπνοσύριγγα".
Για να καταλάβεις λοιπόν καλύτερα, μάθε πως κανένας υπουργός εξωτερικών ή διπλωμάτης δεν μπορεί να αναπέμψει πειστικό λόγο προς άσπονδους φίλους αν η χώρα του δεν έχει ισχυρές ΕΔ. Για να γίνω όμως ακόμα πιο κατανοητός σου λέω ότι σε λίγο, όπως θα καταντήσουν οι πολιτικοί ηθικά και υλικά το στράτευμα, ο Νταβούτογλου θα θεωρεί τους υπουργούς και τους διπλωμάτες μας ικανούς μόνο για να του παίρνουν ΠΙΠΕΣ.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Με τις άχρηστες κυβερνήσεις του μεσοπολέμου ο στρατός είχε καταντήσει ανύπαρκτος. Ο "Θεός" όμως της Ελλάδας προνόησε και εμφάνισε τον άξιο άνθρωπο που λέγεται Ι. Μεταξάς, ο οποίος κατόρθωσε το ακατόρθωτο. Εξόπλισε τη χώρα μέσα σε τρία χρόνια μυστικά και έτσι οι ιταλοί δεν μπόρεσαν να κάνουν τον περίπατο που φαντάζονταν, πιστεύοντας τις αναφορές του Γκράτσι, ο οποίος δεν είχε πάρει γκάβο τι γινόταν τόσα χρόνια στην Ελλάδα. Άσχετα βέβαια αν στη συνέχεια κάποιοι "δημοκράταροι" παπαρέλληνες διατείνονται πως το "απ' ότι φαίνεται θα έχουμε πόλεμο"(ΟΧΙ) το είπε ο μακαρίως κοιμώμενος την 3η πρωϊνή Ελληνικός λαός. ΑΥΤΑ.


ΑΕΤΟΣ
ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ Ή ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε "αντιπρόεδρε" της "Ελληνικής" κυβέρνησης. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για τα καλοπροαίρετα σχόλια σας. Είμαι και εγώ ένας απο τους αντιπαραγωγικούς νέους ,που στα τέλη της δεκαετίας του '80 έχοντας μέσω όρο βαθμολογίας 18.5 , αποφάσισα να φοιτήσω στη σχολή των ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ , προκειμένου να ενταχθώ σε μια διαδικασία υπηρέτησης του κράτους μας, η οποία κατά τα λεγόμενα σας υπήρξε-αποδείχθηκε ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ. Παρόλη την προσπάθεια μου να παράγω έργο δεν κατάφερα τίποτε, διότι εκ των πραγμάτων το έργο μου (η αξία του)φαίνεται μόνο στον πόλεμο...και απο ότι κατάλαβα εσείς και οι συνάδελφοί σας, είστε άνθρωποι, που προκειμένου να αποφύγετε την οποιαδήποτε μορφής "καταπόνηση" πουλάτε την ίδια σας την μάνα...όχι μόνο την σημαία των ΙΜΙΩΝ και τον ΟΤΣΑΛΑΝ....
Κύριε "αντιπρόεδρε"...ξέρετε φυσικά και όλοι ξέρουμε(μεταξύ μας....έτσι;) ότι αν σταθούμε και οι δύο ενώπιον κριτών, μόνο εμένα και τους συναδέλφους μου δεν θα πουν αντιπαραγωγικούς...Μην μου πείτε ότι αισθάνεστε παραγωγικός, εκτός και αν αναφέρεστε σε ΚΟΠΡΑΝΑ...Εκεί ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΕΡΟΣ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥ....Έτσι λοιπόν κύριε "αντιπρόεδρε" θα ήθελα να μου εξηγήσετε, προς τι οι χαρακτηρισμοί και το μένος σας προς την τάξη των στρατιωτικών και των σωμάτων ασφαλείας; Βέβαια για τα σώματα ασφαλείας καταλαβαίνω....ΚΑΘΕ ΚΛΕΦΤΗΣ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ....!
Αλλά εμάς γιατί; Μήπως ο ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΟΣ παππούς σας, σας άφησε τέτοιες κακές αναμνήσεις και τέτοια κόμπλεξ που τώρα στη ΔΥΣΗ της ζωής σας προσπαθείτε να τα αποβάλλετε;
Κύριε "αντιπρόεδρε" αν χάνω τον καιρό μου αυτή τη στιγμή και κάθομαι και σας απαντώ, είναι γιατί έχω μια κρυφή ελπίδα ότι κάποιος μπορεί να σας μεταφέρει έστω και το ένα χιλιοστό αυτών που γράφω....Τότε λοιπόν, έχω την κρυφή ελπίδα, πώς αν σας έμεινε έστω και ένα τρισεκατομμυριοστό φιλότιμου, θα ΣΚΑΣΕΤΑΙ σαν καρπούζι από την στεναχώρια, διότι κάθε οντότητα(δεν λέω άνθρωπος...περιλαμβάνω και τα ζώα μέσα)διαθέτει μηχανισμούς αξιοπρέπειας που εν ευθέτω χρόνο ενεργοποιούνται. Αν λοιπόν σας απαντώ, είναι μήπως και ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός αυτός και γλυτώσει η ΠΑΤΡΙΔΑ μου από ΤΥΠΟΥΣ σαν εσάς.
Και για να μιλήσω πλέον σε άλλη γλώσσα....
Κύριε "αντιπρόεδρε"....
Ο πρόεδρός σας, σας τοποθέτησε σε αυτή τη θέση γιατί πιστεύει ότι είστε τόσο χρήσιμος και παραγωγικός, όσο ένας χρησιμοποιημένος ντενεκές...αν αμφιβάλλετε ρωτήστε την άποψη του λαού...ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ....
Κύριε "αντιπρόεδρε"...ώς εγγονός ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ θα έπρεπε να κάνετε τουμπεκί ψιλοκομμένο και όχι να βγάζετε γλώσσα...η ιστορία έχει γραφτεί και μάλλον δεν κείται ευμενώς προς τον παππού και κατ΄ επέκταση και σε σας....διότι ΑΝΑΤΡΑΦΗΚΑΤΕ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ τα οποία χρωστάτε στον ελληνικό λαό..
Κύριε "αντιπρόεδρε" διαλέξατε την ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΟΔΟ της "σύγκρουσης" με την τάξη μου και την τάξη των σωμάτων ασφαλείας....Το κακό για σας είναι ότι είμαστε αρκετοί ώστε όταν σας φτύσουμε θα πνιγείτε...ΑΛΛΑ "ΚΥΡΙΕ" ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΑΜΙΖΟΥΜΕ....
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ "ΚΥΡΙΕ"....(συνηθίζεται τώρα τελευταία αυτή η επωδός....)

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος, κάποτε με ρώτησε γιατί "έφυγα" (παραιτήθηκα) νωρίς, ενώ θα μπορούσα να κάνω λίγο υπομονή ακόμα και μεταξύ άλλων του απάντησα :

Για να μην είμαι αναγκασμένος να χαιρετώ τέτοια ....(βάλτε ότι χαρακτηρισμό θέλετε)... σαν κι αυτούς!!!!!!!!!

ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ

Σπ@ρτι@της είπε...

Συνάδελφε Στρατιωτικέ να θυμάσαι ότι ΠΑ.ΣΟ.Κ και ΝΔ έκαναν και συνεχίζουν ακόμη να κάνουν κακό στην Πατρίδα και σε όλους εμάς και τις οικογένειές μας.

"ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ"

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε 4.38 πρωτα απ ολα δεν εχεις καμμια σχεση ζωης με τις ΕΔ.Κατα δευτερον ειμαι σιγουρος οτι η μονη σχεση που μοιρει να εχεις θα ειναι [η] του ρουφιανου καποιου πολιτικου γραφειου [η] του μεσαζοντα για διαφορες προμηθειες. Δεν σε παρεξηγω ,απλα ΚΟΛΟΠΡΑΣΙΝΕ ψευτογιαπη ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΩΣ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ οταν θα περασει η μπογια σου και για το ΓΙΟ ΣΟΥ.[ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ].Οσο για τα αλλα οποιος ξαναψηφισει ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΗ ΑΚΡΙΔΑ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ. 7 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΤΟΥΝ.Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΤΥΧΑΙΟ ΔΙΔΥΜΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ,.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αυτοί που τον φυλάνε (φυσικά ΤΣΑΜΠΑ)μέρα και νύχτα δεν παράγουν έργο? Τότε γιατί δεν τους αφήνουν να κάνουν κάτι ποιο παραγωγικό.
Δηλαδή η Αστυνομία , το Λιμενικό και Πυροσβεστική δεν παράγουν έργο? Θα κάνει ο ίδιος περιπολίες?
Γιατί καταργήσανε, οι ίδιοι την ΜΟΜΑ που παρήγαγε τεράστιο έργο? Γιατί δεν βόλευε στις μίζες μήπως?
Γιατί στέλνουμε Στελέχη των Ε.Δ στις Ειρηνευτικές Αποστολές? Οι ίδιοι λένε ότι είναι σημαντικό θέμα εξωτερικής πολιτικής (δηλαδή παράγουν έργο)αν δεν είναι παραγωγικοί γιατί δεν τις καταργούν?
Μήπως έχει ξεχάσει ο <> αυτός ότι τον έχει διορίσει ο Λαός (είναι και αυτός κρατικός - δημόσιος υπάλληλος )για να προστατεύει τα συμφέροντα της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ? Ας μας πεί ποιούς ακριβώς εκπροσωπεί ή τουλάχιστον για ποιούς δουλεύει (αλλού τρώει,αλλού πίνει και αλλού πάει και το δίνει)και τι ακριβώς παραγωγικό έργο εκτελεί ο ίδιος.
Υπηρετώ στο Μηχανικό και όσες φορές μας το ζητήσανε επιτελέσαμε παραγωγικότατο έργο και θα συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο όποτε μας το ζητάνε, φωτιές - πλημμύρες - διανοίξεις δρομολογίων σε δύσβατες περιοχές - αποχιονίσεις - κατασκευές γεφυρών - μεταφορά πολιτών σε απεργίες των αστικών λεωφορείων - αποκομιδές σκουπιδιών και φυσικά μέσα σε όλα αυτά είναι και δικά τους ρουσφέτια για να μαζεύουν ψήφους (αφορά όλες τις κυβερνήσεις)και φυρικά ΤΣΑΜΠΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΝΩΣΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ 5.33 ΜΜ...
ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ ΝΑ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΑΠΟΤΡΟΠΗ Π.Χ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΑΝΕΡΓΙΑΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ,ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ,ΕΔΑΦΙΚΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΕΩΝ,ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ,ΛΙΜΩΝ Κ.Λ.Π.ΕΓΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΡΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ 6.59 μμ
ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑΝΚΣ ΧΩΡΙΣ ΒΛΗΜΑΤΑ Ή ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝ Ή ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΟΠΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.ΚΑΙ ΝΑΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ.ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΜΩΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΦΙΛΤΑΤΕ 7.32μμ
ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΕΠΝΕΥΣΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΝΗΦΑΛΙΟΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ.ΣΕ ΘΑΥΜΑΣΑ ΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ,ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΝΤΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΦΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά να πάθουμε αφού υπάρχουν ακόμη έλληνες που τους ψηφίζουν και τους ανέχονται.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ;
ΕΚΕΙ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΣΤΙΣ ΤΣΙΤΩΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΛΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΩΡΑΝΕ!!!
ΑΝ ΣΑΣ ΒΑΣΤΑΕΙ, ΟΤΑΝ Η ΩΡΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΝΤΟΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ!!!ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΙΡΟ ΑΡΧΗΓΙΛΙΚΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ...ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ ΣΑΣ, ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΣΑΣ!!!
ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ,...ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Παπαδόπουλε που είσαι ρε λεβέντη μου.

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης σε φάση παραγωγικής διαδικασίας...
http://www.youtube.com/watch?v=mCLOmyz_l9w&NR=1
Να τον χαιρόμαστε...

Ανώνυμος είπε...

Άγνωστε φίλε 10:01 μ.μ. :
επέτρεψέ μου να σου θυμίσω ότι, η Αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθορίζεται πλήρως από το αγνό Δημοκρατικό μας Πολίτευμα.
Ούτε στρατιωτική χούντα έχουμε , ούτε βασιλιάδες....
Η Πολιτεία, δηλαδή όλοι εσείς, αποφασίζετε τι θέλετε από τους ένστολους "υπαλλήλους" , πόσους θέλετε, πως θα τους χρησιμοποιήσετε κι αν θα τους χρησιμοποιήσετε.
Αν δεν μας θέλετε λοιπόν, ή θέλετε πολύ λιγότερους στα πλαίσια του σημερινού πολιτικοκοινωνικού και οικονομικού (προ παντός) περιβάλλοντος, καταργείστε μας ή ελαττώστε μας.
Προσωπικά δεν έχω καμμία απολύτως αντίρρηση, διότι πολύ απλά δεν μου πέφτει λόγος.
Απ' εκεί και πέρα όμως, οι επίσημοι εκπρόσωποι του Ελληνικού λαού θα πρέπει να σέβονται τον κάθε τίμιο "υπάλληλο" που έχει προσληφθεί ΝΟΜΙΜΑ και χρησιμοποιείται ή χρησιμοποιήθηκε για να υπηρετήσει το Κράτος.
Τα προσβλητικά λόγια, οι υψηλές θεωρίες, τα υποθετικά σενάρια και άλλα συναφή περισσεύουν αγαπητέ μου φίλε. Θα έλεγα ότι, κάνουν κακό και σε μένα και σε σένα !

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 31 Οκτωβρίου 04:38 ,
δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Πράγματι θα μπορούσαμε να διατηρούμε ελάχιστο προσωπικό εσωτερικής και εξωτερικής ασφαλείας, πλην όμως, ο αναγκαίος αριθμός αυτών των ανθρώπων-"υπαλλήλων" θα πρέπει να προκύπτει από συγκεκριμένες αντικειμενικές εκτιμήσεις για το παρόν και το μέλλον του τόπου.
Αλοίμονο αν οι απαιτήσεις εσωτερικής και εξωτερικής ασφαλείας ενός Κράτους προσδιορίζονταν με βάση τις προσωπικές απόψεις προσωρινών και αναρμόδιων ανθρώπων.
Πράγματι υπάρχουν κράτη που μεγαλουργούν διατηρώντας ελάχιστο στρατό, όπως βέβαια υπάρχουν και γέροντες 105 ετών οι οποίοι από την ηλικία των 12 ετών και μέχρι σήμερα καπνίζουν ακάθεκτοι 1,5 - 2 πακέτα τσιγάρα ημερησίως, χωρίς να πάθουν ποτέ τίποτε.......
Μακάρι να είμαι κι εγώ τόσο τυχερός όντας καπνιστής....... Να το πούμε και στην Υπουργό Υγείας ;;;
Πράγματι λοιπόν ένας καλός διπλωμάτης μπορεί να πετύχει πολλά , όπως κι ένας καλός πολιτικός , όπως κι ένας καλός στρατηγός.
Όλοι αυτοί οι "μεγάλοι" όμως έχουν κάποιους πίσω τους έτοιμους να υποστηρίξουν τις ενέργειές τους, όταν χρειασθεί. Αν αγαπητέ μου φίλε οι "βαστάζοι" πάψουν να στηρίζουν, τότε κανείς διπλωμάτης ή πολιτικός ή στρατηγός δεν είναι σε θέση να πετύχει τίποτε.
Ας αντιστρέψει τα δεδομένα λοιπόν ο κ. Αντιπρόεδρος, αφού είμαστε αντιπαραγωγικοί.
Ας φτιάξει παραγωγικές σχολές για πολλούς διπλωμάτες και για ελάχιστους στρατιωτικούς, ή αστυνομικούς, ή ας αναλάβει την ιστορική ευθύνη να μειώσει τους ούτως ή άλλως ... "αντιπαραγωγικούς".
Κι όταν έρθει η κακιά η ώρα , τότε θα μας προστατέψουν οι διπλωμάτες με το ωραίο τους χαμόγελο, τα ακριβά κοστούμια, τα στυλό τους, τις γραβάτες τους και τα PC τους.......
Πολύ φοβάμαι ότι , η ΑΣΦΑΛΕΙΑ μας σε λίγο θα προσομοιάζει με την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ μας.......

Ανώνυμος είπε...

Πως τολμούν αυτοί οι οποίοι οδήγησαν τη χώρα στο σημερινό της χάλι να ζητούν να μας κρίνουν?
ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ...ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!!!ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΟΜΩΣ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ,...ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΑΦΧΑΝΙΣΤΑΝ, ΣΤΗ ΣΟΜΑΛΙΑ, ΣΤΟ ΚΑΜΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ ΚΤΛ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΑΡΕΤΕΣ" ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ, ΣΚΟΡΠΏΝΤΑΣ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !! ΚΑΙ ΘΑ ΑΜΕΙΒΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ... ΠΙΣΤΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟ ΓΕΝΑΙΟΔΩΡΟ ΑΦΕΝΤΗ...ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ, ΩΣ ΚΑΛΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ, ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ(ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΛΕΙΦΕΤΕ) ΚΑΙ ΤΗ ΦΟΒΕΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ!
ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΧΤΗΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ.....

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε άπλυτε άεργε της παγκοσμιοποίησης, κοιτάς το δέντρο και όχι το δάσος, όλα τα στελέχη έχουν δώσει όρκο να φυλλάτουν την πατρίδα, καμία σχέση με τις αποστολές του θανάτου του ΝΑΤΟ.
Δεν ζητησε κανένας στρατιωτικός την είσοδό μας στο ΝΑΤΟ.

Να παρακαλάς να μην χρειασθεί να επέμβουν οι ΕΔ, διότι ολοί εσεις οι άπλυτοι κουραδόμαγκες ιδεολογοι, δεν θα έχετε λαγούμι να μπείτε.

ΑΙΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΙΣ Ε.Δ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΠΙΟ ΥΓΕΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΜΟΥΧΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ,ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΟΛΗ ΕΙΤΕ ΟΧΙ....

Ανώνυμος είπε...

Που ορκίζονται οι πολιτικοί?
Στην βίβλο...
Έρχονται χειρότερα

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΙ ΕΙΠΕΣ, ΕΣΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ; ΦΟΒΕΡΟ!!! ΤΙ ΒΙΒΛΙΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ.... ΤΩΡΑ ΜΙΑΣ ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΠΛΥΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΙΝΤΕ ΣΟΥ,...ΔΕ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΑΠΟ ΑΠΛΥΤΟΥΣ; ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙΣ ΧΟΥΝΤΑΚΙ, ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ!!!ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΚΑΤΣΙΚΟΧΩΡΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΠΛΥΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΝΤΟΥΖ ΤΗΣ ΣΣΕ... ΚΑΙ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΑΚΑ; ΛΕΧΡΙΤΟΧΟΥΝΤΑΚΙ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΜΠΑΤΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

7:01, Ότι και να λες άνθρωπος δεν γίνεσαι..Τα παραμυθάκια σας ξεφτύσανε, δεν πουλάνε άλλο, τόσα χρόνια την κοπανάγατε κάνοντας τους ιδεαλίστές και από πίσω κλέβατε το κράτος.Τώρα η θεωρία σας προσελκύει μόνο τα γιαούρτια..
Όσο για τα νταιλίκια με τους μπιντέδες, σιγά μην σκίσεις κανένα καλτσόν, τενεκέ !

Ανώνυμος είπε...

Συντομα η κοινωνια θα σας ξερασει χρηματοδοτουμενα νουμερα, υπαλληλοι της Νέας Τάξης, μαζι με εσας τους πολιτικους και τους λαθραιους εγκληματιες.

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΦΘΑΝΕΙ.

Η ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Eγγονος του Στρατηγου Θ.Παγκαλου,γιος του Υποπτεραρχου Γ.Παγκαλου και ανηψιος του Ναυαρχου Θ.Παγκαλου!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η διαπραγματευτική ικανότητα των κυβερνήσεων, στα διεθνή φόρουν, εξαρτάται σε μαγάλο βαθμό, από τον βαθμό ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων, για τον οποίο ευθύνονται να παρέχουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις, τις προϋποθέσεις και όχι με λόγια, όπως η επικαιρότητα αναδεικνύει, αλλά σαφώς με έργα. Ακόμη δεν το διδάσκονται στην Ελλάδα, γιατί σε σχολές ΗΠΑ κ.λπ, σκοπίμως δεν το ΄μαθαίνουν στους δικούς μας μαθητευόμενους, πλην μελλοντικούς πολιτικούς. Θυμίζω "και τώρα ας κάνουμε 20.000 στρατό για να στηρίξουμε την συμφωνία" (Ελ. Βενιζέλος). Κατά συνέπεια περί μη προσφοράς ενστόλων, εφόσον ευσταθεί, είναι καθ΄ όλα άστοχη, ενώ αποσπάται ομολογία για την επί χρόνια απραξία, των εκάστοτε κυβερνήσεων (Ο ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ).

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον εκπρόσωπο του μεσαιωνικού ΠΑΣΟΚΟ ΧΘΕΣ και Σφουγκοκολάριο-κολαούζο της κυβέρνησης για τα καλά του λόγια.Κύριε Πάγκαλε, όντως με χειρισμούς σαν και τους δικούς σας, η χώρα δεν χρειάζεται ένοπλες δυνάμεις...

Ανώνυμος είπε...

Ειπε επιτελους και μια σωστη κουβεντα ο χοντρος...Οσο για σας μαλακισμενα που το παιζετε καποιοι επειδη προσκυνησατε απο τα 18 σασ παρτε τα 800 ευρω το μηνα και βουλωνετε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΜΑ!!!! ΜΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΤΕ ΠΙΑ ΑΝΤΕ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΚΑΤΟΒΛΑΚΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΒΑΛΤΟΙ ΕΊΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΈΡΟΥΜΕ....
ΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΏΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΆΧΡΗΣΤΟΙ ΟΤΑΝ ΈΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ.
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΣ ΔΙΩΚΣΕΙΣ ΤΟΥΣ 30 ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΛΩΝΕΙΑ ΚΟΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ 24 ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ....
ΠΑΤΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΖΩΑ ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.
Α ΡΕ ΠΙΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........

Ανώνυμος είπε...

Πήγαμε στρατό και είδαμε τι σόι τρόμπες είστε κι εσείς οι "επαγγελματίες", σκατοΕΒΡΟΠ που παίρνετε 1000 το μήνα για να τα ξύνετε, να χώνετε τα φαντάρια και να διαβάζετε στόχο.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ, γιατί με την άμυνα της πατρίδας δεν έχετε την παραμικρή σχέση, βρωμερά τεμπέλικα παράσιτα.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, εγώ σαν Δκτης είχα στην μονάδα ένα μποστανάκι για ντοματούλες. Λες να ήμουν παραγωγικός?

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΚΑΘΕΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ. ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ-ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ. ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΩΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ" ΤΑΞΕΙΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΩΣ ΤΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

αυτα τα καθικια γλυφεται ομως φασιστοπασοκοκουμουνονεοδημοκρατικοσκυλα για μεταθεσεις αποσπασεις τα ειδα καλα σε παραμεθωριο που πηγα φανταρος καλα να παθετε αφου τους γλυφεται παρτε και τα σχολεια σας καλα σας κανει ο σιωνιστης χοντρος ειδα και τι κανουν οι εποπ οι εμθ κλπ γλυφουν το δικα και υποδικα για να αγραφες αδειες κλπ και ο δικας και υποδικας ειναι ερμαιο και φανατικος υποστηρικτης τον κομματοσκυλων που σας βριζουν και σας καταρακιζουν,μερικοι το αξιζουν οχι ομμως ολοι...,

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΠΟΥΜΕ... ΚΥΡΙΟ ΠΑΓΚΑΛΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΡΟΣ (ΑΝ ΠΗΓΕ) ΕΙΧΑΝΕ ΦΟΡΜΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ Ή ΜΕΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ SISMIK ΜΕ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ... ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΕΤΡΩΓΕ ΤΙΣ ΣΤΑΥΛΙΣΙΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΒΟΪΔΙ...ΝΤΡΟΠΗ...ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ 1 ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΟΠΩΣ Ο Κ ΠΑΓΚΑΛΟΣ Ο Κ ΛΑΛΙΩΤΗΣ Κ.Λ.Π.ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ <> ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Ο μεγαλυτερος ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ στην Ελλαδα, με τον πιο ηλιθιο δικτατορα παππου που περασε ποτε απο την ιστορια του συμπαντος τολμαει και μιλαει.....

ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΠΑΓΚΑΛΟΖΩΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ!!! ΤΟΤΕ Ο ΟΧΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ!!! ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ!!!