Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Λίγη σοβαρότητα κύριοι πολιτικοί.

Κύριε Αντιπρόεδρε της κυβέρνησης. Δεν θυμάμαι ούτε να με διορίσατε, ούτε να έχω φάει χρήματα του δημοσίου. Μάλλον τον λογαριασμό πληρώνω μαζί με πολλούς άλλους.

Κύριοι που συνεχίζετε την διάλυση των Ε.Δ. Όπως γνωρίζετε οι Ε.Δ της χώρας εδώ και πάνω από 30 χρόνια αποτελούνται από άτομα όλων των τάξεων και ιδεολογιών. Έχουν δε επιφορτισθεί με το ιερό καθήκον να φυλάσσουν την πατρίδα, εργαζόμενοι νυχθημερόν, κάτω από αντίξοες συνθήκες, με πενιχρές αμοιβές όπως πλέον έχει αποκαλυφθεί , αλλά ακολουθώντας το Σύνταγμα και τους νόμους. Αυτό λέγεται Δημοκρατία και οι όποιες εξαιρέσεις απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Μην προσπαθείτε λοιπόν αδίκως να με πείσετε ότι οι Ε.Δ είναι συντηρητικές και ότι χρειάζονται δημοκρατικές αλλαγές , διότι η άμετρη ελευθερία και η μη εφαρμογή των νόμων από όλους (εξαιρέσεις) όπως συμβαίνει σήμερα ,είναι ασυδοσία και όχι δημοκρατία όπως πολλοί ανεγκέφαλοι ή εκμεταλλευτές ισχυρίζονται.

Αγαπητοί κυβερνώντες και πολιτικοί του τόπου ¨

Εσείς δεν διαχειριζόσαστε τα οικονομικά της πατρίδος κοντά 40 χρόνια τώρα φέρνοντας τη σε αυτήν την οικονομική εξαθλίωση;

Εσείς δεν διορίζατε και συνεχίζετε να διορίζετε ανθρώπους, ώστε να διαχειριστούν τα νοσοκομεία , την παιδεία , τα ασφαλιστικά ταμεία και κάθε είδους δημόσια περιουσία;

Εσείς δεν είστε που μας οδηγήσατε στον γκρεμό;

Εσείς δεν μας έχετε φέρει στην εποχή του Τρικούπη και του Δεληγιάννη , και στο δυστυχώς επτωχεύσαμε;

Εσείς δεν νομοθετείτε;

Εσείς δεν είστε οι πρώτοι που εξαιρείσθε από τους νόμους που ψηφίζετε σε αντίθεση με αυτό που υπαγορεύει το Σύνταγμα;

Εσείς δεν λέτε όμως ότι όλα πρέπει να γίνονται δημοκρατικά και όλα στο φως;

Εσείς δεν είστε που άλλα λέτε και άλλα κάνετε; Επομένως ή λέτε ψέματα ή δεν ξέρετε τι λέτε;

Εσείς δεν είστε τα ΄΄Κεφάλια΄΄ της χώρας;

Πολιτικοί του τόπου .
Ο λαός σας φέρνει στην εξουσία για να τηρείτε χρηστή και όχι ασύδοτη και με εξαιρέσεις διοίκηση.

Σας βάζουμε στην εξουσία όχι για να μας κάνετε υπηρέτες σας, αλλά για να μας υπηρετείτε.

Είστε στην εξουσία για αυτά που λέγατε πριν , όχι για αυτά που κάνετε τώρα ,καθόσον οι εκλογές δεν νομιμοποιούν τα ψέματά σας.
Κυρίες και κύριοι πολιτικοί του τόπου δεν χρειαζόμαστε νόμιμους τυράννους , αλλά ανθρώπους που νοιάζονται την χώρα και τον πολίτη της.

Ανθρώπους που φροντίζουν να είναι το παράδειγμα προς μίμηση , και όχι το παράδειγμα προς αποφυγή.

Το ψάρι όπως καλά γνωρίζετε βρωμάει από το κεφάλι , όχι από την ουρά. Αλλά όπως και στα γρήγορα δείχνουν κάποιες φορές τα Μ.Μ.Ε, ο κόσμος ήδη εφαρμόζει αυτό που ο πρωθυπουργός είπε .''Θα μας πάρει με τις πέτρες.''

Τέλος κυρίες και κύριοι του πολιτικού σκηνικού της χώρας πρέπει να αποφασίσετε , αν θέλετε να μείνετε στην ιστορία ως 300 του Λεωνίδα , ή ως 300 εφιάλτες.

Π. Σκριβάνος
Αξκός Σ.Ξ (Ε.Α)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΜΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΑΣ :




ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 15/9/2010
ΤΙΤΛΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται αυξημένη εισροή προσωπικών αποριών-ερωτήσεων των μερισματούχων με τη μορφή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας
προς το ΜΤΣ είτε λόγω καθυστέρησης καταβολής του μερίσματος είτε λόγω δημοσίευσης προς τον Τύπο ορισμένων στοιχείων της κατάστασης του Ταμείου.

Επειδή το ΜΤΣ δεν έχει την υποδομή σε προσωπικό να απαντά στον καθένα ξεχωριστά, διευκρινίζονται τα παρακάτω:

1. Δεν θα δίνονται απαντήσεις ατομικά
2. Τυχόν απορίες-προβληματισμοί θα απαντώνται όταν προέρχονται από τα κατά τόπους παραρτήματα Ενώσεων αποστράτων (Στρατού - ΕΛΑΣ) μέσω των Ενώσεών τους.
3. Δεν θα σχολιάζει ή θα κρίνει δηλώσεις της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης καθώς επίσης και δημοσιεύματα στον ημερήσιο και εβδομαδιαίο
τύπο.

Επιπλέον, διευκρινίζεται ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΜΤΣ συμμετέχουν τόσο
η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών του Στρατού όσο και η αντίστοιχη της Ελ.ΑΣ.,
τα μέλη των οποίων είναι ενήμεροι για την πορεία και την κατάσταση του ΜΤΣ.

Γενικός Δντής ΜΤΣ
Ταξχος Χαράλαμπος Καλατζόγλου





ΥΓ: ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝΕΔΕΣΤΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ.
ο

Ανώνυμος είπε...

kyrie Ajke Skrivane sygxaritiria gia ti dimosia topothetisi sas, se kairoys meiwmenis dimokratias kai epikindynoy neo-patriwtismoy.Syntasomai mazi sas kai anamenoyme to pote tha jypnisei aytos o trismoiros laos gia na diojoyme toys neo-germanotsoliades kai toys kataktites apo tin glykeia mas patrida.