Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Λάβρος ο π.υφυπουργός άμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος,για την επαναλειτουργία του πεδίου βολής Σχίζας!

Στην επόμενη κυβερνητική σας θητεία να πάρετε το Τουρισμού ή μήπως να μεταφερθεί και η 120 ΠΕΑ;

Λάβρος εμφανίστηκε σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι ο π.υπφυπουργός άμυνας
Γιάννης Λαμπρόπουλος,κατά της επαναλειτουργίας του πεδίου βολής Σχίζας,
όπου σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ:Το Πεδίο Βολής Σχίζας θα συνεχί-
σει τη λειτουργία του!...και θα εξακολουθήσει να χρησιμοποιείται για τις ανά-
γκες εκπαίδευσης των νέων πιλότων που εκπαιδεύονται στην 120 ΠΕΑ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με απόφαση του κ.Λαμπρόπουλου,ως υφυπουργού
άμυνας,είχε παύσει για λόγους περιβαλλοντολογικούς,τουριστικούς κ.λ.π. να χρησιμοποιείται η νήσος Σχίζα ως πεδίο βολής για τους εκπαιδευόμενους Ικάρους της 120
Πτέρυγας Εκπαιδεύσεως Αέρος που εδρεύει στην Καλαμάτα. Η εκπαίδευση δε των Ικάρων στις βολές μεταφέρθηκε στο ΠΒ Κρανέας στην περιοχή της Λάρισας.
ithominews.blogspot

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο για τη βαρβάτη απόφαση της επαναλειτουργίας. Οι Ίκαροι μας μπορούν επιτέλους να ολοκληρώσουν το Επιχειρησιακό Στάδιο όπως αυτό είχε σχεδιαστεί και όχι κοψοχρονιά στην κρανέα. Ο Λαμπρόπουλος καλά θα κάνει να μας πει γιατί έκλεισε τη Σχίζα, μήπως για τις ιχθυοκαλλιέργειες του τόνου ή μήπως για την περιβαλλοντική επιβάρυνση (η περιοχή της Σχίζας σύμφωνα με τους γνώστες είναι περιβαλλοντικά όμοια αν όχι και καλύτερη από τη περιοχή της Μάνης!)Και τα δύο προφάσεις, το πρώτο ποτέ δεν έγινε και το δεύτερο δεν αποδεικνύεται . Σε ότι αφορά το θέμα του θορύβου, είναι κάποια χρόνια τώρα που τα εκπαιδευτικά δεν πετούν πάνω από τη φοινικούντα και το ΠΒ Σχιζας απέχει από τη Μεθώνη - Φοινικούντα όσο απέχει το Αεροδρόμιο από την Καλαμάτα. Γιατί λοιπόν Λαμπρόπουλε έκλεισες το ΠΒ Σχίζας?