Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ...

Με προεδρικό διάταγμα του υπουργείου Εθνικής Αμυνας αποχαρακτηρίστηκε και επίσημα έκταση του Ναυτικού Οχυρού, 17 στρέμματα, και πλέον όλα είναι έτοιμα για να προχωρήσουν οι εργασίες κατασκευής του τζαμιού.

Οπως φαίνεται στο σχεδιάγραμμα του αποχαρακτηρισμού, αυτό που ουσιαστικά παραχωρείται είναι μια μεγάλη μεσαία δίοδος, η οποία περικυκλώνει όσους εισέρχονται στον συγκεκριμένο χώρο, αφού δεξιά και αριστερά παραμένουν οι προστατευμένες ζώνες του Πολεμικού Ναυτικού. Τα νέα όρια καθορίστηκαν με τη σύμφωνη γνώμη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου.
Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε ότι το τζαμί, χωρητικότητας 500 ατόμων, θα γίνει με χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου και θα διοικείται από επταμελή επιτροπή.
Η ενέργεια αυτή εντάσσεται από πολλούς στο πλαίσιο της αμοιβαιότητας και αντανακλά την προσδοκία κινήσεων από την πλευρά της Τουρκίας στα θέματα της Χάλκης και της επαναλειτουργίας βυζαντινών εκκλησιών!!! Την υπογραφή του με δόξα και... τιμή έβαλε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που παρίστανε τον αντιδρούντα τόσο καιρό, για να ρίχνει στάχτη στα μάτια των αφελών!Ετοιμαστείτε λοιπόν... Γιατί το "νεοσοσιαλιστικό" ΠΑΣΟΚ δεν θα αφήσει τίποτε όρθιο στην Πατρίδα ΜΑΣ!
Γιάννης Παπανικολάου/stoxos.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ, ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΝΑΙ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΙΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΛΗΡΗ ΤΟΥΡΛΟΚΟΛΙΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΚΛΗΣΙΩΝ (ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ, Κ.Λ.Π) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΟΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΙΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

Το ξαναγραφω γιατι σε παλαιοτερο σχετικο αρθρο δεν το δημοσιευσατε.
Ευαισθητοι πολιτες του Βοτανικου τι εγινε; Ως δια μαγειας εξαφανιστηκαν οι κορμορανοι της ευρυτερης περιοχης; Δεν βλεπω προσφυγες κυριοι των προοδευτικων δυναμεων και λοιπων ευαισθητων. Ισως ειναι μουσουλμανοι οι κορμορανοι φαινετε. Εισαστε για πολλα χαστουκια και θα σας ερθουν κυριοι ευαισθητοι κατοικοι του Βοτανικου με τις επιλεκτικα ευαισθητοποιημενες προσφυγες σας. Οι μιναρεδες βλεπετε θα ειναι σε απολυτη αρμονια με το οικοσυστημα της περιοχης. Γελοιοτητες κυριοι με τα πολλα προσωπα και μαλιστα απολυτα εναρμονισμενη με τα χιλιαδες παπουτσια στον προαυλιο χωρο του τεμενους.Λυπαμαι για τον Βωβο και τον ΠΑΟ που δεν το σκεφτηκαν πρωτοι.

Ανώνυμος είπε...

Προτιμάμε "βρόμα" από τώρα και στο εξής ή μια βρόμα μερικών χρόνων???

Η ένωση βυτιοφορέων λυμάτων Αττικής και περιχώρων ας στείλει καμιά 50αριά φορτηγά να αδειάσουν στον χώρο κανά βράδυ και ας πάνε αν θέλουν να χτίσουν μετά!!!
Και σφαγείων αν θέλουν να συνεισφέρουν!

Ανώνυμος είπε...

Στη Σουηδία το αντίστοιχο το ανατίναξαν δυο φορές οπότε κρίθηκε ασύμφορη η επανακατασκευή του.

Γιώργος Αιγάλεω