Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Επίσκεψη του κ. Α/ΓΕΣ στην 1η Στρατιά και στην Περιοχή Ευθύνης του Α’ Σώματος Στρατού

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Φραγκούλης Φράγκος, θα επισκεφθεί την 30 Νοεμβρίου 2010 την 1η Στρατιά καθώς και Σχηματισμούς και Μονάδες στην Περιοχή Ευθύνης του Α’ Σώματος Στρατού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αρχηγός θα επισκεφθεί την έδρα της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα, όπου θα ενημερωθεί για επιχειρησιακά θέματα και θα δώσει κατευθύνσεις και οδηγίες στο προσωπικό.

Στην συνέχεια θα μεταβεί στην ΧΧIV Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία προκειμένου να διαπιστώσει την πρόοδο ενεργοποίησης των νεοπαραληφθέντων αυτοκινούμενων πυροβόλων Μ109A3GA2.

Ακολούθως, θα μεταβεί στο πεδίο βολής της 15ης Ταξιαρχίας Πεζικού στη περιοχή της Καστοριάς για να παρακολουθήσει τη διεξαγωγή βολών.

Επχος Ιωάννης Ψωμάς
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΣΚΑΣΙΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΤΣΟΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΒΕΡΥΚΙΕ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΑΣ , ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ. ΣΤΟ ΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ 2 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΗΜΕΡΕΣ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (ΤΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 58,7€)ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ(ΜΈΣΟ ΟΡΟ 1200€ ΟΠΩΣ ΓΡΑΨΑΤΕ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΦΕΣΟΡΕΣ ΤΟΥ ΓΛΚ(ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 37) ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΔΙΒΕΤ ΤΩΝ 1.500€ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ "ΚΛΕΦΤΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ, ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 1964, ΤΙΠΟΤΕ ΔΕ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΠΡΙΝ ΛΗΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΛΕΚΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΕΝΤΑΖΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΩΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΜΥΝΑΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΟ ΑΜΥΝΑΣ; KAI AN NAI ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ.....ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΓΛΚ, ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ; ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΚ;ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΜΛΟΓΙΑ ΕΝΤΙΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ-ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ. ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΒΕΡΥΚΙΕ ΑΣΚΟΠΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΙΡΑ, Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΕΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ,ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΔΙΩΞΑΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ;ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο Κ. Α/ΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...???ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ...ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΓΥΡΝΑΕΙ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΣ...ΤΥΧΑΙΟ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ...