Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ο αετός και το σαλιγκάρι!

..μιλάει ο κάθε Πάγκαλος και η ηγεσία  κάνει τουμπεκί ..

Κάποτε πάνω από το Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι πετούσε ένας αετός..... κοίταξε κάτω και είπε μόνο εγώ μπορώ να πετάξω τόσο ψηλά!!!!! Την ώρα που το έλεγε είδε ένα σαλιγκάρι στην κορυφή του Πύργου. Το ρώτησε πως έφτασες εδώ πάνω? Γλείφοντας και έρποντας απάντησε αυτό!!
Έτσι λοιπόν Έλληνες φτάσαμε να μιλάει ο κάθε Πάγκαλος και η ηγεσία να κάνει τουμπεκί γιατί είναι σαλιγκάρια που γλύφουν και έρπουν!!!
Σκληρά λόγια θα μου πείτε..... εμείς δεν μπορούμε να μιλάμε σκληρά????? μόνο να μας προσβάλουν μπορούμε?????? αλλά αετοί είναι όλοι οι υπόλοιποι που δεν είναι ηγεσία!!
Μια έκανε ο αετός και το έριξε κάτω το σαλιγκάρι!!!!!!!!
Κανείς δεν έχει δικαίωμα να προσβάλει Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας!!
Μόνο σεβασμός σ αυτούς που μόνοι έμειναν να υπηρετούν την πατρίδα και να φυλάνε Θερμοπύλες!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Πάγκαλος έχει δίκιο, και γι'αυτό και γω αποφάσισα να γίνω πλέον παραγωγικό μέλος της κοινωνίας μας (από άχρηστος που είμαι τόσα χρόνια). Αύριο θα καταθέσω αίτηση για αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης (θα παράγω σίγουρα λίπος).

Πίσσα και πούπουλα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΠΙΣΣΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΟΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΜΠΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΣΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί δεν έκλεψαν ρε δημοκράτη, αγάπησαν την Ελλάδα όχι σαν τους σημερινούς που απο τις πράξεις τους διαπιστώνει ανετα ο οιοσδήποτε ότι την μισούν!

Ανώνυμος είπε...

οι χουντικοί ρε δημοκράτες άφησαν 0 χρέος και 0 ανεργία, έκαναν έργα και χάρισαν και άπειρα δάνεια,......καμαρώστε ρε τη γενιά του πολυτεχνείου........όσο για τον άλλο χουντικό τον Μεταξά, σας παραπέμπω στην Ιστορία... έφτιαξε στρατό, οχύρωσε την Ελλάδα, έφτιαξε έργα πχ. λίμνη Μαραθώνα, ΙΚΑ, καθιέρωσε την εργατική πρωτομαγιά....κ.λ.π.