Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Περίεργες αναρτήσεις για ΑΓΕΝ


Με μεγάλη επιφύλαξη διαβάζουμε σε ένα ακόμη ιστότοπο που εμπορεύεται τα στρατιωτικά-εξοπλιστικά θέματα-συμφέροντα, αναρτήσεις για τον ΑΓΕΝ, που δεν έχουν παρά μόνο να συσχετιστούν με τις Χριστουγεννιάτικες κρίσεις.

Ο γνωστός σύζυγος τηλεπερσόνας επιτίθεται στον Αρχηγό για την πρωτοβουλία του να εκτελεί κατά την κρίση του εφόδους όπου επιθυμεί. Επίσης η ίδρυση ειδικού διαβητολογικού ιατρείου στο ΝΣ τον ενοχλεί, ενώ παράλληλα ανησυχεί για την υγεία του Αρχηγού.

Ο χώρος των στρατιωτικών θεμάτων δεν αποτελεί υλικό για την αλήστου μνήμης εκπομπή ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ εκτός και εάν εξυπηρετεί τους πλειοδότες προμηθευτές στους μειοδοτικούς διαγωνισμούς του ΓΕΝ και του ΝΝΑ. Το κόλπο παλιό, όσο η λάσπες. Μια τέχνη (της λάσπης) που καλά γνωρίζουν οι δημοσιολόγοι της εποχής μας.

Η κριτική είναι ένα δημοκρατικό δικαίωμα αλλά εγείρει έντονους δύσπιστους προβληματισμούς όταν υποστηρίζεται από εμπορική διαφήμιση. Τα παιχνίδια εξουσίας συμπαρασύρουν τους δελφίνους σε σχόλια άσχετα με το κοινό στο οποίο απευθύνονται.

Οι έμποροι της υποκειμενικής ενημέρωσης δεν έχουν την στοιχειώδη εμπειρία για τον χειρισμό βασικών καθημερινών προβλημάτων των στελεχών των ΕΔ. Η συνεργασία τους με τους υποψήφιους διαδόχους του κατά τα άλλα συμπαθέστατου Σαλαμινιού θα μπορούσε να είναι και πιο ουσιαστική εάν δεν επικεντρώνονταν σε επουσιώδης χρόνιες παραλείψεις του συστήματος.

Δεν χρωστάμε καλή κουβέντα σε κανέναν αλλά η αδικία και η αχαριστία του δημοσιογραφίσκου που καλοπέρασε στα σαλόνια της ΔΝΕ και στην συνέχεια υπήρξε ένας από τους αόρατους ναύτες του ΝΑ ΑΙΓΛΗ (ως παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου τηλεοπτικού σταθμού), δεν μας βρίσκει σύμφωνους.

Τα στελέχη δεν είναι πρόβατα και πελάτες σας.
Το ΚΥΣΕΑ δεν είναι καφενείο για να πίνετε τον καφέ σας και να λέτε την γνώμη σας για τον επόμενο Αρχηγό.
Η μεταπολιτευτική νοοτροπία που θέλει τους στρατιωτικούς να βρίσκονται στο έλεος του κάθε τυχάρπαστου πρέπει να λάβει ένα σύντομο τέλος.
Υπάρχουν και αρμοδιότεροι επί των θεμάτων που πραγματεύεστε.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ @rmy@lert

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Army Alert σε ποιον ιστοτοπο αναφερεσαι , για να μπορουμε να εχουμε και εμεις ιδια αποψη ? Ευχαριστω Αrcangelo

@rmy @lert είπε...

ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ; ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ALERT, ΤΟ ONALERT... ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Α τωρα μαλιστα ........τα πιασαμε τα λεφτα μας

Ανώνυμος είπε...

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ειναι αμεσως συνεργατης του εισαγγελατου στο onalert ?
Από ποτε αυτοι που ριχνανε φαι βολαν εντος στρατοπεδων κατα του στρατου ή διατυμπανιζαν τροπους για να παρουν αναβολη από το στρατο.Πολυ στον ''Περισσο'' δεν πλησιασε ο Εισαγγελατος ?

Μετα τιμης Arcangelo

Ανώνυμος είπε...

TO SYSMED FAINETAI NA EINAI EPISHS SYNERGATHS TOY EISAGGELATOY STO ON