Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ....

Πεθερός πολιτικού: VIP δωμάτιο
Δημοσιογράφος: Μονόκλινο δωμάτιο
Υποπτέραρχος: Τρίκλινο
Την υγειά μας νάχουμε αλλά σε πιάνει ένα παράπονο ρε γαμώτο..

Δεν θέλω να σχολιάσω εγώ θα προτιμούσα να έχω τα σχόλια του κ. Α/ΓΕΕΘΑ (προέρχεται από την Αεροπορία και του κ. Α/ΓΕΑ), εγώ παραθέτω στοιχεία και αν δεν απαντήσουν οι κ. Αρχηγοί κάντε εσείς τις σκέψεις σας.
-Από προχθές νοσηλεύεται ο πεθερός του κ. Πάγκαλου στο Γεν. Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ)
-Δικαιούται ο ανωτέρω νοσηλείας βάσει της διάταξης ότι δικαούνται νοσηλείας όλοι οι συγγενείς των βουλευτών
-Ουδείς ασχολήθηκε ή απαίτηση να καθορισθεί ο βαθμός συγγενείας που θα έχει ο νοσηλευόμενος με τον βουλευτή
-Εκτιμώ ότι τουλάχιστον το 1/3 των κατοίκων της χώρας αυτής (πλην των λαθρομεταναστών) έχουν κάποιο βαθμό συγγένειας με κάποιον βουλευτή
-Η κυβέρνηση συγχρόνως θεωρεί 'αντιπαραγωγικά" τα στρατιωτικά νοσοκομεία και τα κλείνει και μάλιστα σε περιοχές όπου σε ακραίες συνθήκες εύκολα θα έχουμε μαζικές απώλειες υγείας.
- Ο πεθερός του κ. Πάγκαλου νοσηλεύεται σε δωμάτιο VIP
-Προ καιρού επισκέφθηκα στ ΓΝΑ φίλο Υποπτέραρχο (διετέλεσε εν ενεργεία Υποπτέραρχος, δεν πήρε τον βαθμό δικαστικά!) ο οποίος νοσηλευόταν σε τρίκλινο (ή τετρακλινο, δεν θυμάμαι καλά) δωμάτιο.
-Τις ίδιες μέρες (με τον παραπάνω Πτέραρχο) νοσηλευόταν στο ΓΝΑ σε ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ δημοσιογράφος χωρίς να έχει σχέση με την αεροπορία.

Ασφαλώς δεν ελπίζω σε απάντηση από την ηγεσία, περιμένω να δώ την συναλλαγή τον Μάρτιο, θεμιτό και αυτό, αλλά σε αυτή την περίπτωση μήπως πρέπει να πηγαίνουν με πολιτικά στο γραφείο και όχι με τα παράσημα στην στολή;;;;;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ, Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, Η Ο ΥΠΟΠΤΤΕΡΑΡΧΟΣ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΟΙ? ΜΑΛΛΟΝ Ο ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΣ....ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΛΑΝ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ , ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...
ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Εμείς μάθαμε στην ευπρέπεια, δεν θα γίνουμε εκμεταλευτές, η τιμωρία τους ήρθε με το 65% αποχή και σε λίγο με το που θα τους επιβάλει ο λαός κατ΄ οίκον περιορισμό μια και δεν θα μπορούν να βγουν από αυτό και να κυκλοφορήσουν!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΕ 1102,ΘΑ ΜΑΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ΄. 1.ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ [ΓΙΑΠΗΣ] ΤΟΥ BENNY ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ[ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ]ΧΟΥΝΤΑΣ? 2.ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΡΩΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΗΘΟΣ[ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ] ΛΟΓΩ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ[ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΕΙ]? 3.ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΣ ΣΑΝ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ BURBERY ΓΡΑΒΑΤΟΥΛΑ ΚΑΙ CLARK ΠΑΤΟΥΜΕΝΟ ΩΣ ORIGINAL ΛΑΜΟΓΙΟ[ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ]? 3.ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Η.Π.? 4.ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΓΟΥ ΝΤΕΚΑΒΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ALTZHAIMER? 5.ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ PROVOCACIA ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΥΣ ΑΞΚΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ[ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ]? 7. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟ ΒΑΡΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΩΝ[ΚΟΙΝΩΣ ΛΗΓΜΕΝΑ]? 8.ΜΗΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ[ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Η ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ]? ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΝΟΕΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ , ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΤΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑΠΑΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον Ανώνυμο 21 Νοεμβρίου 2010 11:02 π.μ.
Το 65% αποχή επιβράβευση ήταν, όχι τιμωρία. Το 35% του λαού (δηλαδή σε μεγάλο μέρος κομματόσκυλα και λαθραίοι) έβγαλαν τους περιφερειάρχες. Αν νομίζεις ότι έτσι τους τιμώρησες, μάλλον πρέπει να επαναπροσδιορίσεις το νόημα της λέξης τιμωρία...