Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Επίθεση δέχθηκε το στρατόπεδο που προορίζεται για την ανέγερση του τζαμιού;

Οι προειδοποιήσεις είναι εδώ και καιρό πολλές και σαφείς.
Εάν χτισθεί το τζαμί θα χυθεί αίμα..
Φαντάζεστε μάχες μεταξύ αλλοθρήσκων στην Αθήνα, μετά το νέο δόγμα του ΝΑΤΟ ιδίως!!

Κύριοι,κυρίες τις μεσημεριανές ώρες του προηγούμενου Σαββάτου, το στρατόπεδο του Πολεμικού Ναυτικού στην περιοχή του Βοτανικού ,στο χώρο όπου θα χτιστεί το τζαμί....., δέχτηκε επίθεση από άγνωστη ομάδα νεαρών με μοτοσυκλέτες οι οποίοι προκάλεσαν υλικές ζημιές στο φυλάκιο της πύλης εισόδου, τραυματίζοντας ελαφριά τον στρατεύσιμο που έκανε βάρδια εκείνη την ώρα. Το γεγονός ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ είναι να αποσιωπηθεί όπως και η προηγούμενη επίθεση σε γειτονικό κατάστημα συμφερόντων του Πολεμικού Ναυτικού . Γιατί τόση φασαρία για ένα «αθώο» τζαμί άραγε?

Οι άγνωστοι αφού αιφνιδίασαν τον φρουρό, μπήκαν στο χώρο του στρατοπέδου και κατάφεραν να λιθοβολήσουν το φυλάκιο, φορώντας μαύρες κουκούλες , όπως και στο προηγούμενο επεισόδιο.
Φαντασθείτε τι θα συμβεί όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες του τζαμιού και πλέον η Ιερά Οδός γεμίσει παπούτσια. Πολλά blogs είναι γεμάτα από παρόμοιες προειδοποιήσεις.... Μήπως είναι καιρός οι φιλομουσουλμάνοι και φιλότουρκοι αρχηγοί μας, να δουν και πίσω από το δέντρο?
ένας ¨αντιπαραγωγικος¨αναγνωστης
Όπως το λάβαμε με e-mail (εάν κάποιος γνωρίζει περισσότερα ας μας ενημερώσει αν και η ουσία δεν είναι αν όντως υπήρξε επίθεση ...)

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΦΑΧΤΕΙ ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΑΡΑΛΗΛΑ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΘΕΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΚΛΠ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Εις χρόνον μικρόν φοβάμαι ότι αι Αθήναι δεν θα έχουν να ζηλέψουν εις κάτι τάς πόλεις της Νιγηρίας

Ανώνυμος είπε...

Η πόλις εάλω και εμείς ακόμη ζούμε!
Τι έχουμε ακόμη να δούμε,το έργο μόλις άρχισε!

Ανώνυμος είπε...

Το πιο σωστό είναι το τζαμί των υπαρχόντων στην Ελλάδα Μουσουλμάνων να γίνει στην Κηφισιά στο κωλόσπιτο που διαμένει μόνη η μαιτρέσα του Πρωθυπουργού μας Γιώργη Αντρέ Παπαντρέ!!

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ αλήθεια γιατί κύριοι ένθερμοι υποστηρικτές του τζαμιού δεν το κάνετε στην Κηφισιά, στην Εκάλη κ.λ.π.; ε; γιατί δεν παίρνετε κυριοι και μερικούς λαθρομετανάστες στο Παλαιό Ψυχικό, στη φιλοθέη στη Γλυφάδα στο Ελληνικό που διαμένετε ετσι για να μην γκετοποιούνται οι κανίβαλοι;κύριοι υπάρχει σχέδιο διάλυσης..που βρείσκουν 4000-5000 Ευρώ να έρθουν Ελλάδα; προφανώς κάποιος τους τα δείνει και εύλογο το ερώτημα για ποίο λόγο; φαντάζεστε ότι τους τα δείνουν δανικά;

Ανώνυμος είπε...

σημερα στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, αυριο στην ΑΚΡΟΠΟΛΗ, συνεργασία με τον ΜΕΤΕ και έπεται συνέχεια. Οι κυριοι δήθεν δημοκράτες που δε δούλεψαν ποτέ αλλά μένουν Κολωνάκι, Εκάλη, Φιλοθέη και ζουν πλουσιοπάροχα και πάντα αναρωτιέμαι πως τα καταφέρνουν υποστηρίζουν τους λαθρομετανάστες προκειμένου να κερδίσουν ψήφους (δίδοντάς τους την Ελληνική ιθαγένεια) μόνο σε αυτούς ελπίζουν και δεν τους ενδιαφέρει αν ξεπουλήσουν όλη την Ελλάδα...εΊδατε σήμερα και τα ΜΜΕ .....πουλημένοι πρακτορίσκοι, δοσίλογοι και αχόρταγα λαμόγια.

Ανώνυμος είπε...

Mια ενσταση μονο......Οι Στρατευσιμοι και οι Μονιμοι που υπηρετουν στο εν λογω σημειο τι φταινε ? Αυτοι γιατι να το υποστουν ολο αυτο ? Απλα εκτελούν εντολές....μηπως και αυτοι θα πρεπει με καποιο τροπο να προφυλαχθουν !!!

Ανώνυμος είπε...

Το προσωπικο του εν λογω στρατοπεδου, διοτι περι στρατοπεδου επροκειτο, καθε φορα που εκτελουν υπηρεσια 36 ωρη... αναρωτιουνται, τι να συμβαινει ή τι να με περιμενει εξω απο την πυλη? θα προλαβω να παω σπιτι? ποσο μαλλον σε κανα χρονο οπου επροκειτε να παραδοθει το τζαμι!!

Ανώνυμος είπε...

Μαγκίτσες του πετάω πετρίτσες είναι για παιδάκια.
Αν νομίζετε αντιστασιακοί της συμφοράς ότι πετώντας πετρούλες θα αποτρέψετε την κατασκευή του τζαμιού είστε για κλάματα και για πολλές κλωτσιές.
Ο νόμος είναι νόμος και αλλάζει μόνο με νόμο. Όταν το 2006-2007 Σουφλιάς - Μπακογιάννη - Γιαννάκου και ο Δήμαρχος Κακλαμάνης νομοθετούσαν/συνωμοτούσαν για την κατασκευή του τζαμιού στην περιοχή του Βοτανικού, εσείς όλοι σίγουρα ήσασταν κάπου πιο βόρεια και απολαμβάνετε τα καφεδάκια σας.
Τώρα που ξυπνήσατε "είναι πολύ αργά για δάκρυα Στέλλα".
"Το χάσαμε το κορμί Πατριώτ'"

Ανώνυμος είπε...

η αποστρατεια του αρρωστου ελευσινιωτη,ειναι κοντα,φετος???του χρονου????
ΕΡΧΕΤΑΙ
Να ειμαστε αλερτ να τον φιλεψουμε ολα τα καλα της ελληνικης πατριδας,για το οτι σταθηκε στο υψος των περιστασεων.....Ο ΑΘΛΙΟΣ