Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

O υμνος του ΕΛΑΣ, ο Μικης Θεοδωρακης και η Σπίθα

5 χρόνια γιόρταζε τα 80χρονα του, άλλα 5 θα γιορτάζει τα 85χρονα του!
Ο υμνητής του ΕΛΑΣ, Ο κύριος "ή τ΄άρματα ή ο Καραμανλής", ο υπουργός του Μητσοτάκη, πνευματικός ηγέτης πολιτικού φορέα πρόσφατα καθώς και άλλα πολλά.


Ο λαός είναι έτοιμος, ένα μικρό βήμα από την επανάσταση, που θα τα παρασύρει όλα και δεν θα λυπηθεί κανέναν και τίποτα στο διάβα της. Το χτένι έχει φθάσει στον κόμπο και όλοι το γνωρίζουν και το αναγνωρίζουν. Τα μηνύματα έχουν παραληφθεί από παντού και λένε ότι ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Όπως πάντα σε όλες τις εποχές έτσι και τώρα θα βρεθούν ηγέτες να μας οδηγήσουν δήθεν στην απαλλαγή από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο και άλλα ωραία τέτοια λόγια του αέρα. Βλέπε τον εγκλωβισμό του πατριωτικού χώρου, του αγνού Έλληνα δηλαδή, με το ΛΑ(γ)ΟΣ του Καρατζαφέρη και τους δήθεν πατριώτες Βορίδη, Πλεύρη κλπ. Έτσι ο νέος τους ΛΑΓΟΣ ξεπρόβαλε! Ο Μίκης Θεοδωράκης! Ο άνθρωπος που ξελασπώνει το σύστημα επί σειρά ετών!! Το νέο ανάχωμα της Νέας Τάξης για να ελέγξει για άλλη μια φορά και να καταφέρει να εκτονώσει τον "βρασμό" του λαού που έχει φθάσει στα ύψη!!! Οψόμεθα..
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μην ανησυχείς αδερφέ..... είμαστε πολλοί που σκεπτόμαστε το ίδιο!!!!


Τα ακούτε εσείς οι υπόλοιποι... ο ψεκασμός και τα λοιπά που χρησιμοποιείτε δεν φτάνουν για να μας αποβλακώσουν τελείως!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια για την αποψη.Είσαι απο τα μοναδικά μπλογκ που εχει αντιληφθει τους κινδυνους που προερχονται απο τους παρουσιαζομενους εθνο-λαο-πατερες.Και παλι μπραβο,συνεχιστε αγνα και ελληνικα.

Ανώνυμος είπε...

Μη θέλετε το μονοπώλειο της φιλοπατρίας. Επιτρέψτε και σε άλλους να νοιώσουν -γενναίοι του βορά-. Έλεος με την μοναδικότητα που επιζητείτε

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε των 7:39 ποιός σου μίλησε για το μονοπώλειο της φιλοπατρίας και ποιός σου είπε ότι επιζητάμε κάποια μοναδικότητα.
Αλλά, άλλο αυτά, άλλα τα σχόλια μας και άλλο το άρθρο, κοινώς 3 λαλούν και 2 χορεύουν.

Το θέμα μας είναι να μη μας δουλεύουν και να το παίζουν και ήρωες, άτομα που φταίνε, λίγο ή πολύ για τη σημερινή κατάσταση.

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!