Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Δυσαρέσκεια στελεχών ΕΔ για τη νέα "τριανδρία" της ΝΔ!

Τομέας Άμυνας ΝΔ:Αλλαγή φρουράς προκειμένου να περάσει ο χρόνος, χωρίς να υπάρξει ουσιαστική μεταβολή;
Άγνοια, δισταγμός ή αδικαιολόγητη ανοχή;

Θυμός και αγανάκτηση εκ μέρους πάρα πολλών αναγνωστών εκδηλώθηκε μέσω μηνυμάτων αμέσως μετά την επίσκεψη των εκπροσώπων του τομέα Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας στο ΥΠΕΘΑ την περασμένη εβδομάδα.
Απελπισμένα από τις τραγικές εξελίξεις των τελευταίων μηνών σε φλέγοντα θέματα που αφορούν τις ΕΔ τα στελέχη ανέμεναν αντί να "χαριεντισθούν", όπως μας γράφει χαρακτηριστικά αναγνωστης, με την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ να αναφερθούν στα καίρια θέματα τα οποία ταλανίζουν εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη τν ΕΔ. Δεν έχουν αντιληφθεί άραγε τις εκδηλώσεις αντίδρασης των αποστράτων για το ΜΤΣ; η ίδρυση σωρείας σωματείων, συνδέσμων αποστράτων και όχι μόνο δεν λένε τίποτα στη ΝΔ; μήπως παραμένει ακόμη εγκλωβισμένη από "βολεμένους" οι οποίοι αναμένουν να επανέλθουν στα πράγματα για να συνεχίσουν την καταστροφική τους πολιτική προς ίδιον όφελος;
Κάθε φορά που θα αλλάζει η σύνθεση του τομέα Εθνικής Άμυνας θα δίνετουν πίστωση χρόνου στην κυβέρνηση; Τα προβλήματά μας χρονίζουν και η υπομονή μας εξαντλείτε. Ρωτά άλλος αναγνώστης.
Η συνέχεια και η ευθύνη εναπόκειται στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, αν είναι διατεθιμένος να σπάσει τα δεσμά του παρελθόντος, να επιδείξει μια δυναμική αντιπολίτευση απαλλαγμένη από κάθε είδους συμπλεγματικές ενέργειες οι οποίες εκπορεύονται από λάθη του παρελθόντος, αλλά και παρελθόντων στελεχών, προκειμένου να πάψουν να βλέπουν το κόμμα του με καχυποψία και δισταγμό. Φυσικά μέσα από ξεκάθαρες και ειλικρινείς θέσεις, δεσμεύσεις και ενέργειες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η δυσαρέσκεια φίλοι μου θα πρέπει να εστιασθεί στο γεγονός ότι σε κάθε Κυβερνητική Αλλαγή, οι ίδιοι παρατρεχάμενοι "κοπρίτες" περικυκλώνουν (στελεχώνουν) τα Επιτελεία των Υπουργείων για να επιδοθούν στο "ανήθικο" έργο του βολέματός των ίδιων και των "κολλητών" τους και να "φουσκώσουν" τις τσέπες τους!!!

ΥΓ: Το παρόν δεν αφορά των "αρχικοπρίτη" που βόλεψε την κόρη του στη Βουλή (βλέπε σχετικό ΦΕΚ)

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ Η ΝΔ;

Ανώνυμος είπε...

κ. ΤΖΗΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ Ε. Δ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ.
ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ Ε.Δ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ;
A. H Ν.Δ;
Β. ΤΟ ΛΑΟΣ;
Γ. ΤΟ ΚΚΕ;
Δ. Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ;
TO B EINAI TO ΣΩΣΤΟ ΜΕ 17 ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ 3 ΤΗΣ Ν.Δ
ΑΡΑ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΕΙΠΕΤΑΙ ΤΟΥ Κ. ΚΟΡΑΝΤΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ......