Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Όλη η αλήθεια για τον ΣΥΣΜΕΔ

Για το Σύνδεσμο Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΥ.Σ.Μ.Ε.Δ.) και
το Σύνδεσμο Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων (Σ.Υ.Σ.Μ.Ε.Δ.)

Με την από 25 Ιουνίου 2010 πρόσκληση του τότε Προέδρου Ανέστη Τσουκαράκη συγκλήθηκε συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΣΥ.Σ.Μ.Ε.Δ. την 1 Ιουλίου 2010. Παρόντα ήταν 9 από τα 17 μέλη του. 

Απόντα μέλη ήταν ο Ανέστης Τσουκαράκης μαζί με τους λοιπούς μονίμως απόντες.
Στην συνεδρίαση τέθηκε το ζήτημα της εν αγνοία των Μελών του Δ.Σ. ηχογράφησής τους από τον τότε Πρόεδρο Ανέστη Τσουκαράκη και τον τότε Γενικό Γραμματέα και παρόντα στην συγκεκριμένη Συνεδρίαση του Δ.Σ. Γεώργιο Παπαδάκη. Παράλληλα, συζητήθηκαν και άλλες μονομερείς (χωρίς την έγκριση του Δ.Σ.) ενέργειες των παραπάνω. 

Στην συνεδρίαση αυτή τέθηκε σε ψηφοφορία, με πρόταση του Μέλους του Δ.Σ. Σχη (ΠΖ) ε.α. Σπύρου Σταματόπουλου μομφή κατά του Ανέστη Τσουκαράκη και με ψήφους 7 προς 2 αποπέμφθηκε αυτός από τη θέση του Προέδρου και παραπέμφθηκε στην Γενική Συνέλευση με πρόταση, όπως διαγραφεί.
Στις 16 Ιανουαρίου 2011 η Γενική Συνέλευση του «Συνδέσμου Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων» (ΣΥ.Σ.Μ.Ε.Δ.), νόμιμα συγκληθείσα και ευρισκόμενη σε απαρτία, αποφάσισε ομόφωνα τη διαγραφή του Ανέστη Τσουκαράκη από μέλος του ΣΥ.Σ.Μ.Ε.Δ..
Σε αντίκρουση των παραπάνω γεγονότων διαδίδεται ότι η λειτουργία του «Συνδέσμου Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων» (ΣΥ.Σ.Μ.Ε.Δ.) έχει ανασταλεί και αυτός έχει αντικατασταθεί από το υπό ίδρυση σωματείο «Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων» (Σ.Υ.Σ.Μ.Ε.Δ.), το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει νομική προσωπικότητα, καθότι δεν έχει αποφανθεί ακόμη η Δικαιοσύνη περί της νόμιμης ίδρυσης και λειτουργίας του.
Προς περαιτέρω συσκότιση της αλήθειας και του νομίμως ισχύοντος το εν λόγω άγνωστο χωρίς νομική προσωπικότητα μόρφωμα (αλλά με την εσκεμμένα παρεμφερή και προκαλούσα σύγχυση επωνυμία, και πλήρη και συντομογραφική, και σήμα) χρησιμοποιεί, χωρίς να το δικαιούται, την ηλεκτρονική διεύθυνση και την ιστοσελίδα, η οποία λειτουργικά ανήκει στο
Σύνδεσμο Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΥ.Σ.Μ.Ε.Δ.) και οικονομικά συντηρείται από αυτόν... .
Για την αποκάλυψη της Αλήθειας και την επικράτηση του Δικαίου έχουν αναληφθεί όλες οι νόμιμες ενέργειες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ψέμματα και πάλι ψέμματα , ο σύλλογος με το όνομα ΣΥΣΜΕΔ έπαψε να λειτουργεί λόγω του ότι κρίθηκε παράνομος ( ήμουν μέλος ), στην συνέχεια ιδρύθηκε σύλλογος (είμαι μέλος)με νέα ονομασία παραλλαγή της πρώτης . Θέτω ένα απλό ερώτημα : πως είναι δυνατόν να λειτουργεί ένας παράνομος σύλλογος ; Θα πάμε κόντρα και στην δικαιοσύνη ; έλεος .
Χρήστος Π.Α.

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν υπάρχει καθόλου σοβαρότητα σε αυτό το χώρο; Και η απόφαση του πρωτοδικίου για διάλυση του παλαιού ΣΥΣΜΕΔ τί είναι; μαϊμού; Είδατε φαί και βγάλατε τα κουτάλια; Δεν αφήνετε τους εν ενεργεία να κάνουν τη δουλειά τους και να πάτε να παίξετε με τίποτα άλλο; Φτάνει πια!!!!